Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4001 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Kamper wrote: 10/01/2020 20:48
KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 20:44 Rekla je Ministrica da je traženo od nje da se prebace pare Zukorlićevom Univerzitetu. Pa je navodno odbila. Može joj se ne vjerovati, a može i vjerovati. Bojim se da se ne radi baš samo o 60k KM za Banu. Nikako....
Mozes li molim te dati link ka toj izjavi. Hvala
ima na temi stavljala sam yt isječak njenog diskursa
Kamper

#4002 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 20:49
Kamper wrote: 10/01/2020 20:48
KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 20:44 Rekla je Ministrica da je traženo od nje da se prebace pare Zukorlićevom Univerzitetu. Pa je navodno odbila. Može joj se ne vjerovati, a može i vjerovati. Bojim se da se ne radi baš samo o 60k KM za Banu. Nikako....
Mozes li molim te dati link ka toj izjavi. Hvala
ima na temi stavljala sam yt isječak njenog diskursa
Ako mozes opet bio bi ti zahvalan.
Last edited by Kamper on 10/01/2020 20:52, edited 1 time in total.
Haris.ba

#4003 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

Ja mislim da je gore što je begu zatvorio vodu, nego taj neki banu.

Nego, je li istina da je Bake isto dao love za banu dok je bio u predsjedništvu?
KatarinaKosaca

#4004 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Kamper wrote: 10/01/2020 20:50 Ako mozes opet bio bi ti zahvalan.

https://youtu.be/W_VQyNgfNKE
KatarinaKosaca

#4005 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Haris.ba wrote: 10/01/2020 20:51 Ja mislim da je gore što je begu zatvorio vodu, nego taj neki banu.

Nego, je li istina da je Bake isto dao love za banu dok je bio u predsjedništvu?
To Bake referenca kako treba? ILI ako je on, može sad i moj :D Kao u Maratoncima, sad malo ona...
MUNAFIK

#4006 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Jeste li vi svjesni da Konakovic nije dao novac za BANU da bi ga sad prozivali da u saradnji sa Fortom i Kojovicem ne zeli da pomogne rad BANUa i da je to sve zavjera protiv Bosnjaka...
Kamper

#4007 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 20:54
Kamper wrote: 10/01/2020 20:50 Ako mozes opet bio bi ti zahvalan.

https://youtu.be/W_VQyNgfNKE
Hvala.
Evo i bolji snimak

Imam jos jednu molbu, ako mozes da kazes od koje minute na videu je ovo rekla.
Pregledao sam video i nisam cuo da je to rekla, mozda sam fulio.
KatarinaKosaca

#4008 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Pregledao si ti davno video :D i vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#4009 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 21:07 Pregledao si ti davno video :D i vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
:lol: :lol: :lol: :lol:

jedna osoba, sa dva-tri različita profila. što misliš koliko ih takvih ima na forumu?

ono tek se prijavi i sasvim slučajno sve zna i u sve je upućen, čak i što ne netko pisao prije tri mjeseca.

samo gubiš vrijeme prepucavajući se sa ovakvim tipovima.
orbita12

#4010 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by orbita12 »

Kata izgleda silno zeli da bude muftijina cetvrta zena, nema drugog objasnjenja za ovoliku opsjednutost muftijom
Kamper

#4011 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 21:07 Pregledao si ti davno video :D i vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
Znaci lazes ponovo :) Nigdje nije spomenula da je od nje trazeno da prebaci pare Zukorlicevom univerzitetu. Rekla je da joj je Kifla preporucio da za savjetnika uzme Refika Secibovica, profesora sa Zukoricevog univerziteta i ona je to odbila. Ja ne znam jel taj profa ubleha ili ne, samo nemoj lagati i dodavati bez potrebe.
Evo sta Kifla kaze za tog profu. Cisto da imamo dvije strane price pa da donesemo svoj sud ili da googlanjem dodjemo do informacije vise.

od 7:28

Sjetila si se napokon da sam ti vec jednom skrenuo paznju da lazes, a vidim da ti to ne smeta da i dalje nastavis sa lazima.
Sto se tice selma za efendiju, nabijem i njega i Zukorlica ;) Niti sam glasao za njega niti cu glasati, samo mrzim da se lazi poturaju kao argumenti.
Styling

#4012 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Haris.ba wrote: 10/01/2020 20:51 Ja mislim da je gore što je begu zatvorio vodu, nego taj neki banu.

Ama, SDA gdje god vlada daje i sakom i kapom bez ikakve kontrole i nadzora, sto direktno sto preko tendera.
Kamper

#4013 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

malakh wrote: 10/01/2020 21:17 :lol: :lol: :lol: :lol:

jedna osoba, sa dva-tri različita profila. što misliš koliko ih takvih ima na forumu?

ono tek se prijavi i sasvim slučajno sve zna i u sve je upućen, čak i što ne netko pisao prije tri mjeseca.

Nemoj ti vise kontati ziv bio, sporo ti to nesto ide ;) Bolje da cekas sta ce Avaz objaviti, mozda tako nekad nesto i ubodes.

Image

Image

12 dana mu trebalo :-)
KatarinaKosaca

#4014 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Kamper wrote: 10/01/2020 21:24
Znaci lazes ponovo :) Nigdje nije spomenula da je od nje trazeno da prebaci pare Zukorlicevom univerzitetu. Rekla je da joj je Kifla preporucio da za savjetnika uzme Refika Secibovica, profesora sa Zukoricevog univerziteta i ona je to odbila. Ja ne znam jel taj profa ubleha ili ne, samo nemoj lagati i dodavati bez potrebe.
Evo sta Kifla kaze za tog profu. Cisto da imamo dvije strane price pa da donesemo svoj sud ili da googlanjem dodjemo do informacije vise.

Sjetila si se napokon da sam ti vec jednom skrenuo paznju da lazes, a vidim da ti to ne smeta da i dalje nastavis sa lazima.
Sto se tice selma za efendiju, nabijem i njega i Zukorlica ;) Niti sam glasao za njega niti cu glasati, samo mrzim da se lazi poturaju kao argumenti.
jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HA
Kamper

#4015 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 21:35jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HA
Gdje sam napisao da ga ne podrzavam? Podrzavam ovo sto radi SDA trenutno i sto vas tjera u lazi. Nabijem ga zbog cuka i festivala. A glasao za njega nisam niti cu, moj izbor je NS.
Dosta sam vremena potrosio na tebe (tacnije na tvoje lazi), sretno sa daljnim spletkarenjem.
Foe :kiss:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#4016 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Kamper wrote: 10/01/2020 21:34
malakh wrote: 10/01/2020 21:17 :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj ti vise kontati ziv bio, sporo ti to nesto ide ;) Bolje da cekas sta ce Avaz objaviti, mozda tako nekad nesto i ubodes.

Image

Image

12 dana mu trebalo :-)

na ovu glupost, ja samo mogu da ti se zahvalim što mi podižeš neku imaginarnu forumsku vrijednost i da kažem tvojim nalogodavcima da sa tobom neće baš dobro proći, jer naslućujem veliku većinu tvojih budućih postova.

nego, sinko, knjigu u ruke, kani se ćorava posla.
Last edited by malakh on 10/01/2020 21:56, edited 2 times in total.
Milenkov buraz

#4017 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Milenkov buraz »

KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 21:35
Kamper wrote: 10/01/2020 21:24

jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HA
U čemu je problem, bolje da Konaković uzme nego krezube spodone iz SDA. Ja Konakoviću halalim sve bjanko uanprijed za 20 godina. Halalosum! I da podržavam Konakovića.
Styling

#4018 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Kamper wrote: 10/01/2020 21:48
KatarinaKosaca wrote: 10/01/2020 21:35jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HA
Gdje sam napisao da ga ne podrzavam? Podrzavam ovo sto radi SDA trenutno i sto vas tjera u lazi. Nabijem ga zbog cuka i festivala. A glasao za njega nisam niti cu, moj izbor je NS.
Dosta sam vremena potrosio na tebe (tacnije na tvoje lazi), sretno sa daljnim spletkarenjem.
Foe :kiss:
Glede te famozne parade, treba postovati to da ima ljudi razlicitih misljenja I uvjerenja. Odraz tolerancije je postovati tudje misljenje koje se razlikuje od tvog. Ali, interesantno je da svi ovi koji ocekuju toleranciju prema paradama i LGBTQ populaciji su nemilosrdni i netolerantni prema onima koji se sa tim ne slazu.

Potrebno je razlikovati jos nesto. Ja se, recimo, licno ne slazem sa paradom, ali to ne znaci da ne bih bila prva koja bi branila pravo tih ljudi na zivot. Prema tome, ocekujem isti nivo tolerancije prema meni zbog mog nacina razmisljanja.
KatarinaKosaca

#4019 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Milenkov buraz wrote: 10/01/2020 21:52 U čemu je problem, bolje da Konaković uzme nego krezube spodone iz SDA. Ja Konakoviću halalim sve bjanko uanprijed za 20 godina. Halalosum! I da podržavam Konakovića.
Pošteno, poštenije od ovih što ga ne podržavaju ALI... Ipak, postoji i drugi ljudi kojima je svejedno da li krezubi iz SDA ili primitivni iz NiP, ili moja dajidžica, ne volim da me se krade.
Bakšiš efendija kao Ahmed Džido u Domu za vjeanje dijeli dukate, dok siromašni u krpama i blatu trčkaraju i otimaju se za mrvice.
Bakšiš efencija je restaurirao zanimanje šintor i napravio klanicu u Gradu bez da kazni ijednog vlasnika i opet će krezube spodobe uzimati cuku kao igračku i izbacivati na ulicu, a Bakšiš efendija će ih klati, jer nema para za azil

Zato ima para za krimogenog hodžusiju u susjednoj državi upsss,pardon za njegovog savjernika :D Za to ima para. Da bi Ahmed Džido opet obukao bijelo odjelo i u stilu prave rijaliti starlete u penziji išao i dijelio moju i našu lovu Istovremeno ionako osiromašene građane Kantona će u Štrosmajrevoj zaskakivati za oboljelu djecu.
E, nećemo tako Dino.... Što se mene tiče, nikada ovo SDA kopile neće imati moju podršku, a najmanje sa krimogenim hodžusijom susjedne države, kojeg neki dan slušam u Skupštini Srbije na napad na neke Bošnjake u BIH, on odgovara da tu neće replicirati, ali hoće za nešto bla , bla

Pa koji će taj strani državljanin q ovdje? Koji će Q u mom novčaniku? Da bi Bakšiš efendija imao klero logistiku, jer je tako naučio na SDA minderu.

I još nešto VRLO OPASNO radi ovaj Bakšiš efendija . Kad kolektivno onanišete na njegove skupštinske spletke, sjetite se da igrarija oko Kluba Hrvata je vrlo osjetljivo pitanje. Za njega je to igrica u kojoj , jadan, dokazuje nekakvu intelektualnu premoć, a intelekta nema , ali ostaje da Hrvati tad (ti njegovi) zvanično kažu "Nećemo ovakvo SArajevo i nećemo ovakav odnos u Sarajevu". To ide na obraz svih građana i za 10 godina će nam neki Dino Mustafić izvući kako smo mučili Hrvate u Sarajevu.
Last edited by KatarinaKosaca on 10/01/2020 22:10, edited 2 times in total.
Kamper

#4020 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

malakh wrote: 10/01/2020 21:51

na ovu glupost, ja samo mogu da ti se zahvalim što mi podižeš neku imaginarnu forumsku vrijednost i da kažem tvojim nalogodavcima da sa tobom neće baš dobro proći, jer naslućujem veliku većinu tvojih budućih postova.

nego, sinko, knjigu u ruke, kani se ćorava posla.
Ja knjigu vazda u ruku, ti pecat nikad. :)
Sta kaze Avaz? Je li ili nije? :lol:

Edit: mogao bi se i ti malo knjige uhvatiti.
Last edited by Kamper on 10/01/2020 22:31, edited 1 time in total.
Kamper

#4021 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

Styling wrote: 10/01/2020 21:57
Glede te famozne parade, treba postovati to da ima ljudi razlicitih misljenja I uvjerenja. Odraz tolerancije je postovati tudje misljenje koje se razlikuje od tvog. Ali, interesantno je da svi ovi koji ocekuju toleranciju prema paradama i LGBTQ populaciji su nemilosrdni i netolerantni prema onima koji se sa tim ne slazu.

Potrebno je razlikovati jos nesto. Ja se, recimo, licno ne slazem sa paradom, ali to ne znaci da ne bih bila prva koja bi branila pravo tih ljudi na zivot. Prema tome, ocekujem isti nivo tolerancije prema meni zbog mog nacina razmisljanja.
Nemam nista protiv misljenja imam protiv zabrana. On da se sam pitao zabranio bi je i tu je moj problem s njim. Ne mozes nekome braniti ljudska prava samo zato jer imas neko misljenje o njima. I ja nemam bas neko lijepo misljenje o homoseksualcima ali mi ne smetaju niti bi im branio prava koja svi mi ostali imamo.
Styling

#4022 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Kamper wrote: 10/01/2020 22:13
Styling wrote: 10/01/2020 21:57

Nemam nista protiv misljenja imam protiv zabrana. On da se sam pitao zabranio bi je i tu je moj problem s njim. Ne mozes nekome braniti ljudska prava samo zato jer imas neko misljenje o njima. I ja nemam bas neko lijepo misljenje o homoseksualcima ali mi ne smetaju niti bi im branio prava koja svi mi ostali imamo.
Njegova stranka je ideoloski na tom fonu. Ne slazu se s tim i to treba postovati. Ne treba osudjivati.
Kamper

#4023 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kamper »

Ne osudjujem fon nego moguce zabrane. Zato ne glasam za njega niti cu ali podrzavam ovo sto sad radi.
Styling

#4024 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Kamper wrote: 10/01/2020 22:20 Ne osudjujem fon nego moguce zabrane. Zato ne glasam za njega niti cu ali podrzavam ovo sto sad radi.
Posteno.
A_A_AKCIJA

#4025 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Ha smog zaguši,

Eto Klofač Hanume da nas uguši.

Ne treba ti vremenska prognoza pored nje :D

Nego, Kato, kako ti objašnjavaš da si onomad i Šešelja podržavala na forumu?
Kakvi su to prenosi bili...
Post Reply