ima na temi stavljala sam yt isječak njenog diskursaKamper wrote: ↑10/01/2020 20:48Mozes li molim te dati link ka toj izjavi. HvalaKatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 20:44 Rekla je Ministrica da je traženo od nje da se prebace pare Zukorlićevom Univerzitetu. Pa je navodno odbila. Može joj se ne vjerovati, a može i vjerovati. Bojim se da se ne radi baš samo o 60k KM za Banu. Nikako....
Narod i Pravda (Konakovic)
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4001 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- Kamper
#4002 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako mozes opet bio bi ti zahvalan.KatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 20:49ima na temi stavljala sam yt isječak njenog diskursaKamper wrote: ↑10/01/2020 20:48Mozes li molim te dati link ka toj izjavi. HvalaKatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 20:44 Rekla je Ministrica da je traženo od nje da se prebace pare Zukorlićevom Univerzitetu. Pa je navodno odbila. Može joj se ne vjerovati, a može i vjerovati. Bojim se da se ne radi baš samo o 60k KM za Banu. Nikako....
Last edited by Kamper on 10/01/2020 20:52, edited 1 time in total.
- Haris.ba
#4003 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja mislim da je gore što je begu zatvorio vodu, nego taj neki banu.
Nego, je li istina da je Bake isto dao love za banu dok je bio u predsjedništvu?
Nego, je li istina da je Bake isto dao love za banu dok je bio u predsjedništvu?
- KatarinaKosaca
- KatarinaKosaca
-
MUNAFIK
#4006 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jeste li vi svjesni da Konakovic nije dao novac za BANU da bi ga sad prozivali da u saradnji sa Fortom i Kojovicem ne zeli da pomogne rad BANUa i da je to sve zavjera protiv Bosnjaka...
- Kamper
#4007 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Hvala.
Evo i bolji snimak
Imam jos jednu molbu, ako mozes da kazes od koje minute na videu je ovo rekla.
Pregledao sam video i nisam cuo da je to rekla, mozda sam fulio.KatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 20:44 Rekla je Ministrica da je traženo od nje da se prebace pare Zukorlićevom Univerzitetu. Pa je navodno odbila. Može joj se ne vjerovati, a može i vjerovati. Bojim se da se ne radi baš samo o 60k KM za Banu. Nikako....
- KatarinaKosaca
#4008 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pregledao si ti davno video
i vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4009 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
KatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:07 Pregledao si ti davno videoi vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
jedna osoba, sa dva-tri različita profila. što misliš koliko ih takvih ima na forumu?
ono tek se prijavi i sasvim slučajno sve zna i u sve je upućen, čak i što ne netko pisao prije tri mjeseca.
samo gubiš vrijeme prepucavajući se sa ovakvim tipovima.
-
orbita12
#4010 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kata izgleda silno zeli da bude muftijina cetvrta zena, nema drugog objasnjenja za ovoliku opsjednutost muftijom
- Kamper
#4011 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci lazes ponovoKatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:07 Pregledao si ti davno videoi vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
Evo sta Kifla kaze za tog profu. Cisto da imamo dvije strane price pa da donesemo svoj sud ili da googlanjem dodjemo do informacije vise.
od 7:28
Sjetila si se napokon da sam ti vec jednom skrenuo paznju da lazes, a vidim da ti to ne smeta da i dalje nastavis sa lazima.
Sto se tice selma za efendiju, nabijem i njega i Zukorlica
- Styling
- Kamper
#4013 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- KatarinaKosaca
#4014 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HAKamper wrote: ↑10/01/2020 21:24Znaci lazes ponovoKatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:07 Pregledao si ti davno videoi vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
Nigdje nije spomenula da je od nje trazeno da prebaci pare Zukorlicevom univerzitetu. Rekla je da joj je Kifla preporucio da za savjetnika uzme Refika Secibovica, profesora sa Zukoricevog univerziteta i ona je to odbila. Ja ne znam jel taj profa ubleha ili ne, samo nemoj lagati i dodavati bez potrebe.
Evo sta Kifla kaze za tog profu. Cisto da imamo dvije strane price pa da donesemo svoj sud ili da googlanjem dodjemo do informacije vise.
Sjetila si se napokon da sam ti vec jednom skrenuo paznju da lazes, a vidim da ti to ne smeta da i dalje nastavis sa lazima.
Sto se tice selma za efendiju, nabijem i njega i ZukorlicaNiti sam glasao za njega niti cu glasati, samo mrzim da se lazi poturaju kao argumenti.
- Kamper
#4015 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Code: Select all
Gdje sam napisao da ga ne podrzavam? Podrzavam ovo sto radi SDA trenutno i sto vas tjera u lazi. Nabijem ga zbog cuka i festivala. A glasao za njega nisam niti cu, moj izbor je NS.KatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:35jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HA
Dosta sam vremena potrosio na tebe (tacnije na tvoje lazi), sretno sa daljnim spletkarenjem.
Foe
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4016 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
na ovu glupost, ja samo mogu da ti se zahvalim što mi podižeš neku imaginarnu forumsku vrijednost i da kažem tvojim nalogodavcima da sa tobom neće baš dobro proći, jer naslućujem veliku većinu tvojih budućih postova.
nego, sinko, knjigu u ruke, kani se ćorava posla.
Last edited by malakh on 10/01/2020 21:56, edited 2 times in total.
-
Milenkov buraz
#4017 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U čemu je problem, bolje da Konaković uzme nego krezube spodone iz SDA. Ja Konakoviću halalim sve bjanko uanprijed za 20 godina. Halalosum! I da podržavam Konakovića.KatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:35jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HAKamper wrote: ↑10/01/2020 21:24Znaci lazes ponovoKatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:07 Pregledao si ti davno videoi vrlo iznenada si se pojavio na remi. Neki bi rekli kakav je sendvič. Ne, ja to neću reći, ali hoću da se lova prebacuje kroz konsultantske tj savjetničke usluge. A to sam ja čula. Ili nisam dobro čula. Selam ćeš Efendiji. Ne uslišavam daljnje molbe
Nigdje nije spomenula da je od nje trazeno da prebaci pare Zukorlicevom univerzitetu. Rekla je da joj je Kifla preporucio da za savjetnika uzme Refika Secibovica, profesora sa Zukoricevog univerziteta i ona je to odbila. Ja ne znam jel taj profa ubleha ili ne, samo nemoj lagati i dodavati bez potrebe.
Sto se tice selma za efendiju, nabijem i njega i ZukorlicaNiti sam glasao za njega niti cu glasati, samo mrzim da se lazi poturaju kao argumenti.
- Styling
#4018 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Glede te famozne parade, treba postovati to da ima ljudi razlicitih misljenja I uvjerenja. Odraz tolerancije je postovati tudje misljenje koje se razlikuje od tvog. Ali, interesantno je da svi ovi koji ocekuju toleranciju prema paradama i LGBTQ populaciji su nemilosrdni i netolerantni prema onima koji se sa tim ne slazu.Kamper wrote: ↑10/01/2020 21:48Code: Select all
Gdje sam napisao da ga ne podrzavam? Podrzavam ovo sto radi SDA trenutno i sto vas tjera u lazi. Nabijem ga zbog cuka i festivala. A glasao za njega nisam niti cu, moj izbor je NS.KatarinaKosaca wrote: ↑10/01/2020 21:35jedini koji LAŽE si ti. Kako će dati lovu? Za traktor? PA, naravno za konsultantske usluge.. Nije Bakšiš efendija izmislio toplu vodu, tako se radi u mutnom uvjek. Neopipljivo je i teško se dokaže.. Ali, kako mi netko reče, sa botovima. Ne treba gubiti vrijeme. Ali famozni.. NE PODRŽAVAM KONAKOVIĆA ALI ALI ALI ALI ALI HAAAAAHA HA HA
Dosta sam vremena potrosio na tebe (tacnije na tvoje lazi), sretno sa daljnim spletkarenjem.
Foe![]()
Potrebno je razlikovati jos nesto. Ja se, recimo, licno ne slazem sa paradom, ali to ne znaci da ne bih bila prva koja bi branila pravo tih ljudi na zivot. Prema tome, ocekujem isti nivo tolerancije prema meni zbog mog nacina razmisljanja.
- KatarinaKosaca
#4019 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pošteno, poštenije od ovih što ga ne podržavaju ALI... Ipak, postoji i drugi ljudi kojima je svejedno da li krezubi iz SDA ili primitivni iz NiP, ili moja dajidžica, ne volim da me se krade.Milenkov buraz wrote: ↑10/01/2020 21:52 U čemu je problem, bolje da Konaković uzme nego krezube spodone iz SDA. Ja Konakoviću halalim sve bjanko uanprijed za 20 godina. Halalosum! I da podržavam Konakovića.
Bakšiš efendija kao Ahmed Džido u Domu za vjeanje dijeli dukate, dok siromašni u krpama i blatu trčkaraju i otimaju se za mrvice.
Bakšiš efencija je restaurirao zanimanje šintor i napravio klanicu u Gradu bez da kazni ijednog vlasnika i opet će krezube spodobe uzimati cuku kao igračku i izbacivati na ulicu, a Bakšiš efendija će ih klati, jer nema para za azil
Zato ima para za krimogenog hodžusiju u susjednoj državi upsss,pardon za njegovog savjernika
E, nećemo tako Dino.... Što se mene tiče, nikada ovo SDA kopile neće imati moju podršku, a najmanje sa krimogenim hodžusijom susjedne države, kojeg neki dan slušam u Skupštini Srbije na napad na neke Bošnjake u BIH, on odgovara da tu neće replicirati, ali hoće za nešto bla , bla
Pa koji će taj strani državljanin q ovdje? Koji će Q u mom novčaniku? Da bi Bakšiš efendija imao klero logistiku, jer je tako naučio na SDA minderu.
I još nešto VRLO OPASNO radi ovaj Bakšiš efendija . Kad kolektivno onanišete na njegove skupštinske spletke, sjetite se da igrarija oko Kluba Hrvata je vrlo osjetljivo pitanje. Za njega je to igrica u kojoj , jadan, dokazuje nekakvu intelektualnu premoć, a intelekta nema , ali ostaje da Hrvati tad (ti njegovi) zvanično kažu "Nećemo ovakvo SArajevo i nećemo ovakav odnos u Sarajevu". To ide na obraz svih građana i za 10 godina će nam neki Dino Mustafić izvući kako smo mučili Hrvate u Sarajevu.
Last edited by KatarinaKosaca on 10/01/2020 22:10, edited 2 times in total.
- Kamper
#4020 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja knjigu vazda u ruku, ti pecat nikad.
Sta kaze Avaz? Je li ili nije?
Edit: mogao bi se i ti malo knjige uhvatiti.
Last edited by Kamper on 10/01/2020 22:31, edited 1 time in total.
- Kamper
#4021 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nemam nista protiv misljenja imam protiv zabrana. On da se sam pitao zabranio bi je i tu je moj problem s njim. Ne mozes nekome braniti ljudska prava samo zato jer imas neko misljenje o njima. I ja nemam bas neko lijepo misljenje o homoseksualcima ali mi ne smetaju niti bi im branio prava koja svi mi ostali imamo.Styling wrote: ↑10/01/2020 21:57
Glede te famozne parade, treba postovati to da ima ljudi razlicitih misljenja I uvjerenja. Odraz tolerancije je postovati tudje misljenje koje se razlikuje od tvog. Ali, interesantno je da svi ovi koji ocekuju toleranciju prema paradama i LGBTQ populaciji su nemilosrdni i netolerantni prema onima koji se sa tim ne slazu.
Potrebno je razlikovati jos nesto. Ja se, recimo, licno ne slazem sa paradom, ali to ne znaci da ne bih bila prva koja bi branila pravo tih ljudi na zivot. Prema tome, ocekujem isti nivo tolerancije prema meni zbog mog nacina razmisljanja.
- Styling
#4022 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Njegova stranka je ideoloski na tom fonu. Ne slazu se s tim i to treba postovati. Ne treba osudjivati.Kamper wrote: ↑10/01/2020 22:13Nemam nista protiv misljenja imam protiv zabrana. On da se sam pitao zabranio bi je i tu je moj problem s njim. Ne mozes nekome braniti ljudska prava samo zato jer imas neko misljenje o njima. I ja nemam bas neko lijepo misljenje o homoseksualcima ali mi ne smetaju niti bi im branio prava koja svi mi ostali imamo.Styling wrote: ↑10/01/2020 21:57
Glede te famozne parade, treba postovati to da ima ljudi razlicitih misljenja I uvjerenja. Odraz tolerancije je postovati tudje misljenje koje se razlikuje od tvog. Ali, interesantno je da svi ovi koji ocekuju toleranciju prema paradama i LGBTQ populaciji su nemilosrdni i netolerantni prema onima koji se sa tim ne slazu.
- Kamper
#4023 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne osudjujem fon nego moguce zabrane. Zato ne glasam za njega niti cu ali podrzavam ovo sto sad radi.
- Styling
-
A_A_AKCIJA
#4025 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ha smog zaguši,
Eto Klofač Hanume da nas uguši.
Ne treba ti vremenska prognoza pored nje
Nego, Kato, kako ti objašnjavaš da si onomad i Šešelja podržavala na forumu?
Kakvi su to prenosi bili...
Eto Klofač Hanume da nas uguši.
Ne treba ti vremenska prognoza pored nje
Nego, Kato, kako ti objašnjavaš da si onomad i Šešelja podržavala na forumu?
Kakvi su to prenosi bili...