Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fusion_ba wrote: ↑10/01/2020 15:54
Nisu srezali troskove nego su ostali na istom jer je Discovery drasticno poskupio. Da nisu izbacili ove kanale onda bi poskupili. Pa od dva zla biraj manje.
Meni iskreno nebitno, samo neka ne diraju NG, Viasat i BBC. To su pravi doku kanali. Ovi Discovery su vise reality nego doku u zadnje vrijeme.
Mene ko korisnika to ne zanima, ko je šta poskupio. Izbacili kanale da ne bi poskupili, a zadržali cijene paketa
To ko šta gleda, uopšte nije bitno, ja ne gledam NG a gledam Viasat i nekad BBC, vecinom sam gledao Discovery.
ami2804 wrote: ↑10/01/2020 15:55
Internet 10/1 nije bio nista losiji nego ovo sto sam imao 50/6(mjerio ga na mobitelu 45/8).
Lošiji je za 40/5
Na racunaru, na mobitelu tj. kada gledas Facebook, mail privatni ili sluzbeni , povezujes mobitel sa Smart TV FERCERA PODJEDNAKO DOBRO.
A kod BH Telecoma puno stabilniji.
Izgleda da je rivalstvo Telekom-a i Telemach-a Slovenije sjebalo sve nas, jer Telemach Slovenia nije htio pristati da se nadmeće sa Telekomom Slovenije pa su odustali i time u provaliju povukli sve ostale kompanije United Grupe.
Naravno ista stranja se dešavaju i kad se SBB zakači sa Telekomom Srbije, i na kraju mi uvijek popušimo ni krivi ni dužni, jer su se ovi naši beskičmenjaci bez muda odlučili da se povinuju svakom hiru SBB-a i Telemach-a Slovenija
Tako su zaginuli RTS kanali, tako je zaginuo Disney XD, kanali AMC grupacije...
Last edited by crnivrag on 10/01/2020 16:16, edited 1 time in total.
ami2804 wrote: ↑10/01/2020 15:55
Internet 10/1 nije bio nista losiji nego ovo sto sam imao 50/6(mjerio ga na mobitelu 45/8).
Lošiji je za 40/5
Na racunaru, na mobitelu tj. kada gledas Facebook, mail privatni ili sluzbeni , povezujes mobitel sa Smart TV FERCERA PODJEDNAKO DOBRO.
A kod BH Telecoma puno stabilniji.
Ja ovdje ljudima zavidim koliko slobodnog vremena imaju, to cika, vriska, panika radi nekih tamo TV kanala, raskida se ugovor, sjeku se vene, puca se sebi u koljena ma haos.
Izgleda da je rivalstvo Telekom-a i Telemach-a Slovenije sjebalo sve nas, jer Telemach Slovenia nije htio pristati da se nadmeće sa Telekomom Slovenije pa su odustali i time u provaliju povukli sve ostale kompanije United Grupe.
Naravno ista stranja se dešavaju i kad se SBB zakači sa Telekomom Srbije, i na kraju mi uvijek popušimo ni krivi ni dužni, jer su se ovi naši beskičmenjaci bez muda odlučili da se povinuju svakom hiru SBB-a i Telemach-a Slovenija
Zato kod Telekoma Srbije kod svakog operatera ima nekih izuzetaka jer nisu svi jedno vec razliciti pravni subjekti. I razlikuju im se sheme s tim da su pink, MTV, RTS, arena i Prva (osim Logosofta) zajednicki paketi kanala.
Milenkov buraz wrote: ↑10/01/2020 16:25
Ja ovdje ljudima zavidim koliko slobodnog vremena imaju, to cika, vriska, panika radi nekih tamo TV kanala, raskida se ugovor, sjeku se vene, puca se sebi u koljena ma haos.
Nije poenta u tome. Izbacuje se kanal, nikome ništa. Ubacuje se kanal, poskupljuje pretplata. Ima li logike?
UG je svojim bahatim ponasanjem ubio sam sebe. U SRB ih je MTS sveo na 30% broadband trzista samo za godinu dana, u Sloveniji Telekom uspjesno vraca korisnike, u CG su na nivou statisticke greske, a i u BiH im je zaustavljeno sirenje. U HR im nije dozvoljena kupovina Tele2, a prema informacijama isto im slijedi i u Bugarskoj.
Kako djeluju i vuku poteze iz ocaja (Nova Sport, farsa sa Nova BH, mijenjanje planova) ne pise im se dobro.
UG je svojim bahatim ponasanjem ubio sam sebe. U SRB ih je MTS sveo na 30% broadband trzista samo za godinu dana, u Sloveniji Telekom uspjesno vraca korisnike, u CG su na nivou statisticke greske, a i u BiH im je zaustavljeno sirenje. U HR im nije dozvoljena kupovina Tele2, a prema informacijama isto im slijedi i u Bugarskoj.
Kako djeluju i vuku poteze iz ocaja (Nova Sport, farsa sa Nova BH, mijenjanje planova) ne pise im se dobro.
Samo domace dolazi u obzir .Telemach od kako je usao na tržište BiH bavi se spletkarenjem i manipulacijom.. To je jedan od razloga zašto sam napustio njihove usluge.A kako su krenuli sa dizanjem cijena i izbacivanjem kanala pretvoriti ce se u sasvim prosječnog CATV operatera u BiH.
@ElRe
"U SRB ih je MTS sveo na 30% broadband trzista samo za godinu dana"
Griješiš druže,SBB ima 49,2% udjela u ukupnom broju korisnika pay tv u Srbiji.
Podaci iz izvještaja MTS-a.
I sa EON TV koji ima istu ponudu kanala kao na SBB mreži osim SK 4K šire se i gdje nemaju svoju infrastrukturu.
Samo domace dolazi u obzir .Telemach od kako je usao na tržište BiH bavi se spletkarenjem i manipulacijom.. To je jedan od razloga zašto sam napustio njihove usluge.A kako su krenuli sa dizanjem cijena i izbacivanjem kanala pretvoriti ce se u sasvim prosječnog CATV operatera u BiH.
Boban0726 wrote: ↑10/01/2020 19:19
@ElRe
"U SRB ih je MTS sveo na 30% broadband trzista samo za godinu dana"
Griješiš druže,SBB ima 49,2% udjela u ukupnom broju korisnika pay tv u Srbiji.
Podaci iz izvještaja MTS-a.
I sa EON TV koji ima istu ponudu kanala kao na SBB mreži osim SK 4K šire se i gdje nemaju svoju infrastrukturu.
To je broj internet priključaka.
Za TV su podaci koje sam napisao gore.
Jer SBB preko EON TV ima pretplatnika i preko drugog neta kao i preko Total TV.