Guslanje lijevom trakom i primitivni egoizam je izgleda karakteristika vozaca modela navedene boje!
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
tempuser
-
zigson
-
zdruzdjo
- drug_profi
- nepass1
#25781 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nija AP nego magistrala, vozim 120 prestize me padjeni kombi, vozim iza njega 130 bjezi mi lik. Na kraju sam ga izgubio iz vidnog polja.
-
Throttle
#25782 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako ti je kad vozis suzukija, da si bio s bembarom stig'o bi ga 
-
tempuser
- nepass1
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#25785 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tako juce idem novom cestom lukavica-jahorina 90 uzbrdo nabio se levat s kombijem u guzicu,spucam kocnicu odmakne se 10m i opet ubrzam na 110 on opet metar od mene ,maknem se lijevo prodje debil i nestade iz vidokruga...jbte jest dobro imat sluzbena kola...
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#25786 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer su ceste po RS bile prazne, ni policije ni auta, ja do gorazda za 1h20
A ti pađeni ga deru dobro
Farmavita, transmed i ostali sto rade lijekove
-
Naslovnica
#25787 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
Concord
#25788 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj kako bi volio da ovo vozim samo radi debila, idiota, retarda (ne znam kako vise da ih nazovem) koji voze po liniji i po mojoj traci. Jedno je sjeci krivine kad si sam na otvorenoj cesti i imas preglednost, a drugo je biti retard koji nista ne vidi a ulazi u krivinu po sred linije, u gustom saobracaju, na uskoj cesti. Pa debilu jedan kad ti na tom plasticnom pezou otkinem karambolku ko naljepnicu, sta ces uraditi, nazvati policiju da me prijavis?

- Travnički Noćni Šetač
#25789 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobar Ford... 
- Koshpa
#25790 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

e ovaj papak danas na semaforu istrese punu pepeljaru kroz prozor
-
tempuser
#25791 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas neki cilager od nekih svojih 6 banki od Vrbanje prema Kranjevicevoj razvukao ko slina bukvalno 15 kmh i pri tome mal ne udari dvije zene na pjesackom kod SCC-a. Istom brzinom je presao i kraskrsnicu. U jednom trenutku sam legao na sirenu da se ovima u Z. od Bosne ne upali zeleno, a j na sred ceste. Toliko je sporo isao da sam ga pretekao lijevom trakom od ulaska u F. A. Zvizdovica do prvog pjesackog kod izlaza iz Unitica, znaci u 15 metara. On nesto mase, kao nije mu jasno zasto svira. Cak je i moja zena, koja ne prati te stvari, pitala kakav je to debil.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#25792 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma pun je grad takvih debila. Goni ih vise u neku stvar! Dodijali su i bogu i narodu, a sve ih je vise i vise. To je vise stara i isprana tema. Ne znam vise ni sta reci novo o toj vrsti marve.
-
tempuser
#25793 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nagledao sam se raznbic sporaca, ali ovo je bio novi nivo. Ja sam bio ubjedjen da lik sporo vozi jer trazi pogodno mjesto da se popne na trotoar ili hoce da ubode ulaz u onaj parking preko puta Skupstine, ali jok, to mu je krstareca brzina, *ebo li ga njegov turski Megane u vrh pakasha!
-
zdruzdjo
#25794 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad smo kod sporaca.
Sinoc idem od marijin Dvora prema pofalicima glavnom "dzadom"
Sa parkinga izmedju alte I holideja izlazi golf 4 na sine(zabrana je odatle)
Ja sam u srednjoj I vozim 40-ak jer mi je crveno upaljeno kod holideja I polako se priblizavam. Nema niko u srednjoj ispred mene na semaforu u mojoj traci a u desnoj je neki passat ili tako nesto. u momentu se pali zeleno I golf oplete po gasu prodje sinama pa se prestroji ispred passat-a pa u srednju ispred mene. prilazim semaforu, on je 10-ak metara ispred. Pali se zeleno, kontam sad ce levat oplesti po gasu. Ahaaaaaa, yeah right. nahekla ga lola na cijelih 40 I nastavi. vidim da nesto iznutra svijetli, sto ce reci mobitel. naheklalo se vec raje okolo pa ga ne mogu ni obici. blicaj, sviraj, ma nista. tako je guslao do semafora u pofalicima. malo prije semafora sam ga pretekao I fakat sam na semaforu krknuo po kocinici jer je bilo crveno I brzo otpustio I Boga molio da se zabije u mene, buljeci u telefon. svakako trebam karambolku lakirati pa ne bi bilo zgoreg ni zamjeniti je. Uspio je zakociti.
Sinoc idem od marijin Dvora prema pofalicima glavnom "dzadom"
Sa parkinga izmedju alte I holideja izlazi golf 4 na sine(zabrana je odatle)
Ja sam u srednjoj I vozim 40-ak jer mi je crveno upaljeno kod holideja I polako se priblizavam. Nema niko u srednjoj ispred mene na semaforu u mojoj traci a u desnoj je neki passat ili tako nesto. u momentu se pali zeleno I golf oplete po gasu prodje sinama pa se prestroji ispred passat-a pa u srednju ispred mene. prilazim semaforu, on je 10-ak metara ispred. Pali se zeleno, kontam sad ce levat oplesti po gasu. Ahaaaaaa, yeah right. nahekla ga lola na cijelih 40 I nastavi. vidim da nesto iznutra svijetli, sto ce reci mobitel. naheklalo se vec raje okolo pa ga ne mogu ni obici. blicaj, sviraj, ma nista. tako je guslao do semafora u pofalicima. malo prije semafora sam ga pretekao I fakat sam na semaforu krknuo po kocinici jer je bilo crveno I brzo otpustio I Boga molio da se zabije u mene, buljeci u telefon. svakako trebam karambolku lakirati pa ne bi bilo zgoreg ni zamjeniti je. Uspio je zakociti.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#25795 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovi su najopasniji. Ovakvih se treba cuvati i otvoriti cetvere oci.
-
zdruzdjo
#25796 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa ako vozis 40 u srednjoj dok veselo objavljujes story na instagramu ili facebook-u, a iza sebe pravis guzvu usporavajuci saobracaj, i ne pazis na desavanje onda fakat treba da se bojis. Cak sta vise treba da se bojis i samog sebe i bez ovakvih kao ja i bez otvaranja cetvero oci.
- Travnički Noćni Šetač
#25797 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Preticanja preko pune kao i uvijek, vožnja auta sa farovima prekrivenih snijegom, vožnja bez upaljenih svjetala u sumrak i noću, skretanja u zabranjenom smjeru, prestrojavanje bez žmigavaca uz istovremeno kočenje neposredno ispred drugog vozila, preticanje kolone na semaforu pogrešnom saobraćajnom trakom da bi bio prvi na semaforu i tako to...
-
Concord
#25798 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ubio se za gurat sporace sa ceste i generalno nanosenje stete svima ovima na koje se zalimo
- hopi
#25799 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dobar klipić ko i uvijek
danas stao ženi da pređe na pješačkom (nekioliko auta prije mene nije stalo) i ona prelazi, a u retrovizoru vidim lik se s kaktusom zafuro, i haj uz pomoć abs je uspio zakočiti. Još je vozio trakom za tramvaj.
pa jebemu nemoj obilaziti auto koji stoji pred pješačkim, zrdav razum, logika.
danas stao ženi da pređe na pješačkom (nekioliko auta prije mene nije stalo) i ona prelazi, a u retrovizoru vidim lik se s kaktusom zafuro, i haj uz pomoć abs je uspio zakočiti. Još je vozio trakom za tramvaj.
- Travnički Noćni Šetač
#25800 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hvala drug...hopi wrote: ↑13/01/2020 00:07 dobar klipić ko i uvijek![]()
...
A takvih koje si opisao ima svugdje... čak i kod nas gdje imamo samo jednu cestu sa dvije trake u jednom smjeru uspio sam ih snimiti nekoliko... nemaju oni pojma da su napravili prekršaj, a kamoli to da uključe logiku i zdrav razum... nevjerovatno zvuči ali postoji određeni broj ljudi za volanom koji ne može paralelno razmišljati i držati ruke za volanom...