Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#25751 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

betterman lajks det :D
Bakir1

#25752 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Ne smijem reci koliko vozim :mrgreen:
A takve preskocim :lol:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#25753 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Matijevic_Vlado »

Danas oko 4, C.Vila lik sa Mercedesom radio polukruzno preko pjesackog(nije prvi), a od Vjetrenjace je dosla gospodja, cini mi se sa Fordom, i ubila mu Merca. Svaka cast gospodjo :thumbup: . Ona drzi telefon da zove muriju a njih dvojica joj nesto kao objasnjavaju. Pozdrav za gospodju.
nepass1

#25754 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

Evo opet veceras, zid sporaca koji voze 40, nakav mercedes sa rijeckim tablicama srednjom cak 20 vozio. I tamo u daljini vidis stopke auta, izmedju bukvalno stotine metara prazne ceste. Mogu djeca izac lopte da igraju, pa ono cigle skloniti kad novi val naidje. I nikako nisam uspio da se probijem.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#25755 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

nepass1 wrote: 09/01/2020 20:33 Evo opet veceras, zid sporaca koji voze 40, nakav mercedes sa rijeckim tablicama srednjom cak 20 vozio. I tamo u daljini vidis stopke auta, izmedju bukvalno stotine metara prazne ceste. Mogu djeca izac lopte da igraju, pa ono cigle skloniti kad novi val naidje. I nikako nisam uspio da se probijem.
tako mi je bilo neku noc,i tako je stalno..
mada jutros oko pola 8 prema gradu nije bilo guzve uopste ,za 12 min sam bio na grbavici :thumbup:
Logovan

#25756 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Logovan »

nepass1 wrote: 09/01/2020 20:33 Evo opet veceras, zid sporaca koji voze 40, nakav mercedes sa rijeckim tablicama srednjom cak 20 vozio. I tamo u daljini vidis stopke auta, izmedju bukvalno stotine metara prazne ceste. Mogu djeca izac lopte da igraju, pa ono cigle skloniti kad novi val naidje. I nikako nisam uspio da se probijem.
Čuj 20. :mrgreen: :mrgreen:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#25757 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

Nemoguce je kad se idioti strateski rasporede. Voze ili uporedo jedan sa drugim ili jedan malo iza drugog, taman toliko da ti ne daju da se prestrojis. Naravno, na ukljucen zmigavac niko ne reaguje, niti bi pomislio da ti omoguci prestrojavanje. :roll:

Grad debila...
nepass1

#25758 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

bitanga_sa_otesa wrote: 09/01/2020 21:16
tako mi je bilo neku noc,i tako je stalno..
mada jutros oko pola 8 prema gradu nije bilo guzve uopste ,za 12 min sam bio na grbavici :thumbup:
Tri dana se u 20h vracam sa posla i fakat bez guzve, zaobilazim ih, ne smetaju toliko. Veceras valjda ovaj smog/magla pa jos vise sporaca i odmah belaj.
@Logovan zaglavio na c.vili iza njega, ravno 20 vozi.
amar1994

#25759 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Danas idemo svi 30 u guzvi i levat seljacki iz sveCke se lijepi sa benwejom 5,pali gasi sva 4,nista,na kraju puna kocnica i odmace se na 5 duzina auta :lol: :lol:

Sporac juce ide 20 pored vijecnice,sviraj sviraj,kad debil mase mobitelom ko stae...ko ne mora nek ne vozi :run:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#25760 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

amar1994 wrote: 09/01/2020 22:05 Danas idemo svi 30 u guzvi i levat seljacki iz sveCke se lijepi sa benwejom 5,pali gasi sva 4,nista,na kraju puna kocnica i odmace se na 5 duzina auta :lol: :lol:

Sporac juce ide 20 pored vijecnice,sviraj sviraj,kad debil mase mobitelom ko stae...ko ne mora nek ne vozi :run:
Da nije petica sa tablicama Arnela Sweden???? :mrgreen:
amar1994

#25761 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

2 glavonja u autu,nisam gledo tablice :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#25762 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

amar1994 wrote: 09/01/2020 22:09 2 glavonja u autu,nisam gledo tablice :lol:
I ovu Arnelu vozi neki bruda iz Swerige... :mrgreen:
amar1994

#25763 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Hej sta sve ima svedsko drzavljanstvo :-) :run:
zdruzdjo

#25764 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Juce povratak sa djenaze u vlakovu. nekako u isto vrijeme par djenaza sve se zavrsilo, izletilo u auta, I pljus na auto put. Sve I nekako do petlje butila. E onda tu nastaje belaj iz pravca senica se ukljucuje kamion/sleeper ali ide logicno covjek desnom I ne prestrojava se niti gasa, a za njim par auta. lik sa meganom iza njega taman na kraju pune linije pocinje process preticanja koji traje I traje I trajee I traaaaajeeee. ja ostao u lijevoj I upaljen zmigavac I jos dva auta ispred mene racunajuci svi da ce ga hadzo prestici pa cemo svi za njim. ali joooook. poravna se lik sa kamionom u desnoj I vozi ko I on cca95-100 km/h. sviramo svi, vidim blicanje ali lik ne jebe. A onda iza nas vec par auta lik iz lijeve sa scenic-om se prestroji u desnu I dodje iza kamiona, I onda dzonski zmigavac lijevi ko on bi da se utrpa. da vozic pravimo, sta li. naredani smo prilicno blizu svi I sad kao njega da pustimo. hoces, ahaaaaa. jos lik trza ono izlijece pa konta neko ce zakociti pa ce se on na kvarnjaka utrpati.
kamiondzija lik skonta situaciju I puce po kocinici malo tako da smo ga svi mimoisli. I napravio se proctor u desnoj traci ispred njega. preteknemo debila svi desnom trakom. Plavi megan, mladichan cca 22-23 prica hadzo na telefon u skolioznoj pozi vrata. Lobotomija plus sterilizacija. Samo da se ne kote I ne pricaju puno. Nema druge.
zigson

#25765 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zigson »

zdruzdjo wrote: 10/01/2020 08:34 Juce povratak sa djenaze u vlakovu. nekako u isto vrijeme par djenaza sve se zavrsilo, izletilo u auta, I pljus na auto put. Sve I nekako do petlje butila. E onda tu nastaje belaj iz pravca senica se ukljucuje kamion/sleeper ali ide logicno covjek desnom I ne prestrojava se niti gasa, a za njim par auta. lik sa meganom iza njega taman na kraju pune linije pocinje process preticanja koji traje I traje I trajee I traaaaajeeee. ja ostao u lijevoj I upaljen zmigavac I jos dva auta ispred mene racunajuci svi da ce ga hadzo prestici pa cemo svi za njim. ali joooook. poravna se lik sa kamionom u desnoj I vozi ko I on cca95-100 km/h. sviramo svi, vidim blicanje ali lik ne jebe. A onda iza nas vec par auta lik iz lijeve sa scenic-om se prestroji u desnu I dodje iza kamiona, I onda dzonski zmigavac lijevi ko on bi da se utrpa. da vozic pravimo, sta li. naredani smo prilicno blizu svi I sad kao njega da pustimo. hoces, ahaaaaa. jos lik trza ono izlijece pa konta neko ce zakociti pa ce se on na kvarnjaka utrpati.
kamiondzija lik skonta situaciju I puce po kocinici malo tako da smo ga svi mimoisli. I napravio se proctor u desnoj traci ispred njega. preteknemo debila svi desnom trakom. Plavi megan, mladichan cca 22-23 prica hadzo na telefon u skolioznoj pozi vrata. Lobotomija plus sterilizacija. Samo da se ne kote I ne pricaju puno. Nema druge.
Ali ali ali ali on vozi po ogranicenju :(
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#25766 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Fino mu se iz trake pored počneš približavati vratima, taj čim se boji voziti, boji se i da ga ne udariš, tako da će samo usporiti dodatno.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#25767 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

zigson wrote: 10/01/2020 08:46
zdruzdjo wrote: 10/01/2020 08:34 Juce povratak sa djenaze u vlakovu. nekako u isto vrijeme par djenaza sve se zavrsilo, izletilo u auta, I pljus na auto put. Sve I nekako do petlje butila. E onda tu nastaje belaj iz pravca senica se ukljucuje kamion/sleeper ali ide logicno covjek desnom I ne prestrojava se niti gasa, a za njim par auta. lik sa meganom iza njega taman na kraju pune linije pocinje process preticanja koji traje I traje I trajee I traaaaajeeee. ja ostao u lijevoj I upaljen zmigavac I jos dva auta ispred mene racunajuci svi da ce ga hadzo prestici pa cemo svi za njim. ali joooook. poravna se lik sa kamionom u desnoj I vozi ko I on cca95-100 km/h. sviramo svi, vidim blicanje ali lik ne jebe. A onda iza nas vec par auta lik iz lijeve sa scenic-om se prestroji u desnu I dodje iza kamiona, I onda dzonski zmigavac lijevi ko on bi da se utrpa. da vozic pravimo, sta li. naredani smo prilicno blizu svi I sad kao njega da pustimo. hoces, ahaaaaa. jos lik trza ono izlijece pa konta neko ce zakociti pa ce se on na kvarnjaka utrpati.
Ali ali ali ali on vozi po ogranicenju :(

Ni to, na Butilama je 110 ograničenje
BadBoy

#25768 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

amar1994 wrote: 09/01/2020 22:05 Danas idemo svi 30 u guzvi i levat seljacki iz sveCke se lijepi sa benwejom 5,pali gasi sva 4,nista,na kraju puna kocnica i odmace se na 5 duzina auta :lol: :lol:
Ko si ti da ga ometaš, skloni se da prođe :D :run:
Laertes

#25769 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

E, zdruzdjo, super su ti priče sa ceste. Fakat se radujem tvojim postovima ovdje. Trebao bi ovo sabrati na jednom mjestu, ili blog pisati. Mada, više mi se sviđa kad ima ženskih likova :-D
zigson

#25770 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zigson »

Ma najjace su scene s autoputa ubjedljivo, sto te ne ubije to te ojaca :lol: :lol:

Jucer, ap prema vogosci zadnji tunel, idem lijevom, a neki amidza u korsi svera li svera, pa malo desno, pa malo sredinom, pa malo lijevom. I hajd pustim ga jedno kilometar da vidim hoce li se skloniti, naravno nastavio je sverati, i na kraju blicnem mu jednom da se skloni, kad je trznuo volanom da se vrati u desnu mislio sam da ce se prevrnuti. Valjda mislio da 200 nalijecem iza njega :lol:
Naslovnica

#25771 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

zigson wrote: 10/01/2020 09:27 Ma najjace su scene s autoputa ubjedljivo, sto te ne ubije to te ojaca :lol: :lol:

Jucer, ap prema vogosci zadnji tunel, idem lijevom, a neki amidza u korsi svera li svera, pa malo desno, pa malo sredinom, pa malo lijevom. I hajd pustim ga jedno kilometar da vidim hoce li se skloniti, naravno nastavio je sverati, i na kraju blicnem mu jednom da se skloni, kad je trznuo volanom da se vrati u desnu mislio sam da ce se prevrnuti. Valjda mislio da 200 nalijecem iza njega :lol:
Drka mobač
zigson

#25772 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zigson »

Naslovnica wrote: 10/01/2020 09:32
zigson wrote: 10/01/2020 09:27 Ma najjace su scene s autoputa ubjedljivo, sto te ne ubije to te ojaca :lol: :lol:

Drka mobač
Vjerovatno, nisam uspio vidjeti, a nije ni prvi ni zadnji.

Ili mu se otimala korsa :lol:
zdruzdjo

#25773 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Laertes wrote: 10/01/2020 09:16 E, zdruzdjo, super su ti priče sa ceste. Fakat se radujem tvojim postovima ovdje. Trebao bi ovo sabrati na jednom mjestu, ili blog pisati. Mada, više mi se sviđa kad ima ženskih likova :-D

I kad ima dama u mojim pricama, ja okrenem. :D :D :D
Poceli me smatrati muskom svinjom. pa malo ublazim sa spolom da ne bude vazda ja po zenama.
Laertes

#25774 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laertes »

zdruzdjo wrote: 10/01/2020 10:01
Laertes wrote: 10/01/2020 09:16 E, zdruzdjo, super su ti priče sa ceste. Fakat se radujem tvojim postovima ovdje. Trebao bi ovo sabrati na jednom mjestu, ili blog pisati. Mada, više mi se sviđa kad ima ženskih likova :-D

I kad ima dama u mojim pricama, ja okrenem. :D :D :D
Poceli me smatrati muskom svinjom. pa malo ublazim sa spolom da ne bude vazda ja po zenama.
Ma samo nastavi... :thumbup:
zdruzdjo

#25775 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

zigson wrote: 10/01/2020 08:46 Ali ali ali ali on vozi po ogranicenju :(

Ma ne bih mu A rekao da je vozio desnom trakom. po ogranicenju, po zakonu, jebx mu brankovic mater pod picxx.

Nego krenu debil preticati, a onda valjda zazvonio telefon, pa da se javi.
Post Reply