EON premium, trenutna brzina na kablu naravno

Moderator: Benq
Ja se izvinjavam, ako mozete da ponovo odgovorite za Discovery kanale. Ukoliko vam je neugodno, moze i u PP. Niste na telemach.ba nista pisali (barem ja nisam uspio naci).Telemach wrote: ↑06/01/2020 15:50@Ravenn ;Ravenn wrote: ↑06/01/2020 15:33 @Telemach evo i mene kao još jednog u moru nezadovoljnih "PREMIUM" korisnika (čitaj "budala")
1. ukinuli ste sve RTS kanale bez kompenzacije bilo drugim kanalima ili novčano
2. konstantno ubacujete šund i smeće bez ikakve konsultacije ili ankete šta se to stvarno traži (more Pinkova, Izvorna, Zadruga, i moj lični favorit: Visoko HD!!!)
3. nikada niste riješili probleme sa EON aplikacijom (ne možeš izabrati jezik i sl)
4. iz kataloga nasumično izbacujete novije filmove (John Wicks) i mijenjate ih npr I Know What You Did Last Summer (1997) samo da bi održali brojno stanje
5. gdje su novi film / doku kanali (Logosoft ima sve Film Box kanale) za ovaj novac?!
6. zašto se zove "premium" paket ako nemamo sve kanale (Arena HD)?
7. o svojim ličnim mukama sa Vašim "majstorima" i tehničkoj podršci za internet ne bih više iako niste NIŠTA uradili i internet je katastrofa (sve dokumentovano i samo se čeka istek ugovora, ako ne bude i ranije)
PS u slučaju izbacivanja DISCOVERY kanala i/ili povećanja cijene želim mogućnost instantnog raskida ugovora
Ponuda se kontinuirano obogaćuje. Sve novosti možete pratiti putem linka stranice: https://telemach.ba/podrska/vijesti-i-informacije
Kada su u pitanju prijedlozi za nove kanale, pišite nam na: [email protected]
Arena Sport HD paket nije dio Premium paketa i na isti se možete pretplatiti. Kada su u pitanju Discovery kanali, odgovorili smo ranije.
@odmor,odmor wrote: ↑06/01/2020 20:46 Ja se izvinjavam, ako mozete da ponovo odgovorite za Discovery kanale. Ukoliko vam je neugodno, moze i u PP. Niste na telemach.ba nista pisali (barem ja nisam uspio naci).
Zanima me, kada i koje kanale izbacujete i da li uopste izbacujete? Mislim za ove Discovery grupacije. Hvala.
Je li to znaci da mi necemo ostati bez discovery kanala?Telemach wrote: ↑06/01/2020 20:59@odmor,odmor wrote: ↑06/01/2020 20:46 Ja se izvinjavam, ako mozete da ponovo odgovorite za Discovery kanale. Ukoliko vam je neugodno, moze i u PP. Niste na telemach.ba nista pisali (barem ja nisam uspio naci).
Zanima me, kada i koje kanale izbacujete i da li uopste izbacujete? Mislim za ove Discovery grupacije. Hvala.
Izmjena programske sheme nije objavljena na našoj stranici. O svim izmjenama, kao i uvijek do sada, korisnike obavještavamo blagovremeno.
@zilla_,zilla_ wrote: ↑06/01/2020 22:33 Pa je li ovi iz telemaha misle da smo mi retardirani ili šta već ne znam![]()
Pa majkam u stara svako zna uporedit dvije stvari i sabrat dva i dva.
Već dugo me smaraju s pozivima jer mi uskoro ističe ugovor.
Imam stari paket duo grande koji plaćam 47,5 KM.
I ova danas zove kao eto redovno plaćate, dugo ste korisnik i ostvarujete pravo na posebne pogodnosti. Nudimo vam EON light paket koji je bolji po istoj cijeni. Znači ako potpišem na 24 mjseca dobijem EON light koji je isti ako ne i lošiji od ovog paketa što sad imam a plaćam isto. E sad se ja pitam koja je tu pogodnost za mene? To što ću dobit SD pink i arenu promo na 24 mjeseca što bi svakako trebalo bit uključeno?
Sad imam 183 TV kanala (56 HD) a na EON light bi imao 180 TV kanala (43 HD). Znači 13 HD kanala dobijem manje. Pogodnost na Telemah način za budaleOK dobije se malo brži net, tv unazad 7 dana i video klub ali to mi uopće nije potrebno.
Ali to nije poenta jer na njihovoj stranici stoji AKCIJA ko pređe na EON plaća prvih 6 mjeseci 23 KM a ostalih 18 mjeseci 47,5 = 993 KM ukupno a ova kakvu mi je pogodnost dala platio bi 24x47,5 = 1.140 KM. Znači ova bi me hladno navukla da potpišem ugovor kojim bi me klepila po ušima za 147 KM.
I po 1000-ti put pitam ove iz Telemaha jesu li vama vrjedniji postojeći lojalni korisnici koji su na telemahu još od prvog dana, ili novi pretplatnici kojima se nudi sve i svašta samo da bi ih upecali. I šta dobijate time ako upecate jednog a mene kao starog izgubite jer mi niste ponudili ništa osim veće cijene iz godine u godinu.
Kako konkurencija nudi pogodnosti za postojeće i nove korisnike? Popusti u % i neke druge stvari.diablobih wrote: ↑06/01/2020 23:29Je li to znaci da mi necemo ostati bez discovery kanala?Telemach wrote: ↑06/01/2020 20:59@odmor,odmor wrote: ↑06/01/2020 20:46 Ja se izvinjavam, ako mozete da ponovo odgovorite za Discovery kanale. Ukoliko vam je neugodno, moze i u PP. Niste na telemach.ba nista pisali (barem ja nisam uspio naci).
Izmjena programske sheme nije objavljena na našoj stranici. O svim izmjenama, kao i uvijek do sada, korisnike obavještavamo blagovremeno.
@zilla_ Ne mogu ti nikako ponuditi ono sto nude novim korisnicima, jer su i tebi nesto nudili davno kao novom korisniku. Dobio si tada sto si dobio, sada je vrijeme da privuku nove korisnike nekako.
@alipasijaner,alipasijaner wrote: ↑06/01/2020 20:13 Btw. @Telemach ili neko drugi.. Da li na eon box-u preko hdmi-a radi dolby 5.1?
Ne moze to, treba proci cini mi se 3 mjeseca bez telemach usluge da bi se vodio kao novi korisnik ponovo, nije vazno da li se zoves damir ili amir, ako si na istoj adresi
Kako si mi ime pogodio?diablobih wrote: ↑07/01/2020 12:09Ne moze to, treba proci cini mi se 3 mjeseca bez telemach usluge da bi se vodio kao novi korisnik ponovo, nije vazno da li se zoves damir ili amir, ako si na istoj adresi
Konkurencija pokusava, neka i nastave, valjda se i Telemach probudi, a da ne nastavlja sa ovakvim glupostima kako su poceli ovu godinu.
Ovo ce biti suludo ako smaknucrnivrag wrote: ↑07/01/2020 11:19 Ovo su kanali Discovery grupacije koje United Grupa (većinu njih i Telemach BiH) imaju u ponudi prije smaknuća u februaru:
Discovery Channel SD/HD, Animal Planet SD/HD, Travel Channel SD/HD, TLC, Investigation Discovery (ID) SD/HD, Fine Living SD/HD, Discovery Science SD/HD, Discovery Showcase HD, Discovery Turbo Xtra HD, Food Network HD, Eurosport 1 SD/HD, Eurosport 2 SD/HD, Eurosport 4K (koji je ulazio povremeno u programsku shemu).