Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
budzetlija

#99676 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by budzetlija »

ibizza wrote: 29/12/2019 19:55
budzetlija wrote: 29/12/2019 13:25 A i ovo Uprava napolje je toliko otrcano da ne znam bil se smijao ili plako :( eto sto vise puta postavis na forum dobija na značaju.
Uprava napolje zato sto je Husref otpusten, jel to to :roll: ako jeste onda je Analiticar u pravu. Nije Husref veci od kluba i ako osvoje titulu zabole me za Husrefa, a i za njih.

Trofej me interesuje, a ko ga je donio opet me zabole hasim. Ona lakrdija po fb-u sa ovim uprava napolje :lol: tacno me sramota, da se pitam ukino bi komentare na zvaničnom fb :thumbup:
:thumbup:
Tako te volim, a ne ono sto si pisao prije dvije-tri sedmice.
I dalje stojim iza price da je trebao ostati jos to jedno kolo :thumbup: ali sad praviti naku borbu protiv Uprave sto ce se odraziti na igre je budalastina. Znas i sam da volim Husrefa, ali ovo se pretvorilo u dramu jbt, pa nije mrtva glava pala.
Stati iza trenera i igraca obavezno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#99677 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Analiticarr wrote: 29/12/2019 20:20
@Tomahawk, Ja ne ponavljam nikakvu pricu nego samo odgovaram na prozivke pojedinih forumasa i pisem uvjek i samo istinu, a kad pises istinu onda je normalno da ponavljas isto jer istina je samo jedna i ne moze danas biti ovakva a sutra onakva.
Sad jedno konkretno pitanje za tebe kao moderatora: Zasto ti mene pokusavas opomenuti za nekakvo ponavljanje, a ne opominjes ove koji konstantno pisu o meni a ne o nasem klubu FK Saraevo?
Dobio si odgovor na temi PLBiH.
Završili smo tu priču.
Pišu o tebi zato što ti nabacuješ o nekakvim rođacima, platama i slično.
Drži se više teme i neće biti toga.
Ti mi služiš za primjer, ipak si čovjek iz kluba.
Umjesto da povedeš raspravu u nekom pozitivnom duhu, ti zakuhavaš.
Logovan

#99678 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

On ako je čovjek iz kluba, onda sam i ja. :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#99679 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

za kakve gluposti se ovdje dijele banovi, dok je ovaj troll zasticen ko polarni medvjed.

tomo, ako ti 1, 2, 5, 10 ljudi kazu da si pijan, lezi na zemlju i valjaj se...
animus

#99680 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

sencobih wrote: 29/12/2019 14:07 Ovo sa Husrefom i upravom napolje je postao nekakav inat. Husrefu hvala na svemu, ali realno i slijep čovjek vidi da sa onakvom igrom više nije moglo i da je Husref dostigao svoj limit, da je vrijeme da neko drugi nastavi gdje je on stao. Brukamo se i pravimo cirkus od kluba, sa onim navijanjem na turniru , budalaština. Imam osjećaj da pojedini ljudi jedva čekaju da počne proljetni dio, ne zato da podrže novog trenera i klub, nego da nastave sa ovim cirkusom, otežavajući posao i novom treneru, i igračima , a najviše običnim navijacima koji vole klub od srca,a ne zbog nekakvog materijalnog interesa.
Slazem se sa svim napisanim. Volim Husrefa ali se vidilo da ovako vise ne ide. Za dobrobit kluba kojeg svi volimo moralo je doci do ovoga. Bolje ranije nego kasnije. Sreca nasa pa su Zrinjski i Željo kiksali cijele sezone i mi imali veliku srecu pa sada tabela izgleda ovako a realno smo trebali biti oko 5 og mjesta. Na ovaj nacin ce trener imati priliku da ekipu dobro pripremi, dovede pojačanja i ojaca strucni stab. Zbog svega toga a narocito dobrobiti kluba nema mjesta daljim protestima i narusavanju atmosfere. Sada treba dati podrsku novom treneru i strucnom stabu. Moramo ponovo biti slozni i podržati klub jer samo rezultati su vazni. Uprave dolaze i odlaze a samo titule se pišu. Briga me za članove uprave dok imamo rezultate. Ako odbranimo titulu onda nema dvojbe da ulazimo u eru dominacije ligom. Ako to ne uspijemo onda nastupaju turbulencije u kojima uprava sigurno leti van a vjerovatno i trener. Pitanje je sta je nas cilj. Nova uprava ili titula.
Ja nemam dvojbe, sanjam odbranu titule i revans za dva bolna poraza.
duffy_duck

#99681 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by duffy_duck »

Viber grupa koju sam postavljao ovdje trazi admine pa ako zelite prijavite se na konkurs u grupi je postavljen.lp
GandalfSivi

#99682 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Logovan wrote: 29/12/2019 20:59 On ako je čovjek iz kluba, onda sam i ja. :mrgreen:
Ja pocinjem vjerovati da jeste, sto bi ga moderacija trpila inace? A da se pita koliko ti i ja, i to je istina. O licnim karakteristikama ne bih previse, to je vec za kakve profesionalnije analize...
Logovan

#99683 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

GandalfSivi wrote: 29/12/2019 23:04
Logovan wrote: 29/12/2019 20:59 On ako je čovjek iz kluba, onda sam i ja. :mrgreen:
Ja pocinjem vjerovati da jeste, sto bi ga moderacija trpila inace? A da se pita koliko ti i ja, i to je istina. O licnim karakteristikama ne bih previse, to je vec za kakve profesionalnije analize...
Ne znam što bi moderacija vjerovala da je čovjek iz kluba. :D Ne znam na osnovu čega? Ovo što on lupi neke informacija, tipa ljudi iz uprave dobijaju po 10 hiljada maraka zbog dobrog rada pa to možemo i mi. :D Hiljadu puta je napisao "idu bolji dani za FK Sarajevo, radujte se, budite strpljivi, bla, bla". :lol:

A i sve da je čovjek iz kluba, zamisli kakav to čovjek moraš biti pa da pljuješ i vrijeđaš Husrefa Musemića, a radiš u klubu? Shvatam ja da frajer nije za njega, da ga ne smatra nekim dobrim trenerom, ali vrijeđati ga, pljuvati, pisati o njemu kao da je najveće zlo od nastanka kluba pa do danas? Pa to je bruka i sramota. Ovakve treba izbaciti iz kluba i zabraniti im da opet budu zaposlenici istog. I da napomenem da je ovome kvazi investitoru većina postova bila oko vrijeđanja i pljuvanja Musemića dok je bio trener. Čak i dan danas kada ga spomene, zna ga popljuvati.

Evo možemo spomenuti i vrijeđanje i ponižavanje nas ovdje po forumu. Zna lupati nešto kao "ja sam veliki navijač i investitor, a vi ste zlo, vi navijate za FK Husref Musemić, vi niste navijači Sarajeva, po temi uopšte ne pišete oko Sarajeva", itd.

Frajer je nešto kao Gerro. :mrgreen: Troleri i jedan i drugi, svaki na svoj način.
sencobih

#99684 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Logovan wrote: 30/12/2019 00:19
GandalfSivi wrote: 29/12/2019 23:04
Ne znam što bi moderacija vjerovala da je čovjek iz kluba. :D Ne znam na osnovu čega? Ovo što on lupi neke informacija, tipa ljudi iz uprave dobijaju po 10 hiljada maraka zbog dobrog rada pa to možemo i mi. :D Hiljadu puta je napisao "idu bolji dani za FK Sarajevo, radujte se, budite strpljivi, bla, bla". :lol:

A i sve da je čovjek iz kluba, zamisli kakav to čovjek moraš biti pa da pljuješ i vrijeđaš Husrefa Musemića, a radiš u klubu? Shvatam ja da frajer nije za njega, da ga ne smatra nekim dobrim trenerom, ali vrijeđati ga, pljuvati, pisati o njemu kao da je najveće zlo od nastanka kluba pa do danas? Pa to je bruka i sramota. Ovakve treba izbaciti iz kluba i zabraniti im da opet budu zaposlenici istog. I da napomenem da je ovome kvazi investitoru većina postova bila oko vrijeđanja i pljuvanja Musemića dok je bio trener. Čak i dan danas kada ga spomene, zna ga popljuvati.

Evo možemo spomenuti i vrijeđanje i ponižavanje nas ovdje po forumu. Zna lupati nešto kao "ja sam veliki navijač i investitor, a vi ste zlo, vi navijate za FK Husref Musemić, vi niste navijači Sarajeva, po temi uopšte ne pišete oko Sarajeva", itd.

Frajer je nešto kao Gerro. :mrgreen: Troleri i jedan i drugi, svaki na svoj način.
njegovo pisanje mi više liči na nekog neiživljenog akademca kom Musemić nije dao priliku da igra. Vrti se oko kluba, cije svakakve priče po hodnicima, od toga pravi svoje konstrukcije. i nada se da će imati više šanse kod slijedećeg trenera
90minut

#99685 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 90minut »

Raigor Stonehoof wrote: 29/12/2019 21:32 za kakve gluposti se ovdje dijele banovi, dok je ovaj troll zasticen ko polarni medvjed.

tomo, ako ti 1, 2, 5, 10 ljudi kazu da si pijan, lezi na zemlju i valjaj se...
Iako i ja mislim da kvalitetno trolu vozi i da navija za Želju Tomo nije ništa kriv Tomo je uradio najviše što je mogao to što vi hocete da ga se banuje jer vam kvalitetnu trolu voza je neka druga stvar koja se nece desiti.

Ja mu skidam kapu doveo vas je baš do ruba litice. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#99686 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Mogli bi i malo više o FKS...ili da preimenujem temu u Analitičar?
north

#99687 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Osjećaj me prevario kada sam pomislio da bi mogao biti neko drugi...danas je Vinko zvanično novi trener, odmah nakon što završi sjednica IO NS i razriješe ga dužnosti selektora mlade reprezentacije....
Logovan

#99688 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 30/12/2019 08:41 Mogli bi i malo više o FKS...ili da preimenujem temu u Analitičar?
Naravno, mogli bi, a mogao bi se i on konačno normalno ponašati. :D
budzetlija

#99689 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by budzetlija »

north wrote: 30/12/2019 10:13 Osjećaj me prevario kada sam pomislio da bi mogao biti neko drugi...danas je Vinko zvanično novi trener, odmah nakon što završi sjednica IO NS i razriješe ga dužnosti selektora mlade reprezentacije....
Napisa ti ja neki dan, kad sam vidio status od ovog doticnog znao sam da je to gotovo
Blixen

#99690 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Blixen »

Vinko pravi izbor
Hus je povijest
idemo dalje
molotovljev

#99691 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by molotovljev »

Sto se tice Husrefa, na stranu to sto ga gotivim prije svega kao naseg navijaca, uzmemo li u obzir
ovu sezonu smatram da je zasluzeno dobio otkaz obzirom da je izgubio dva derbija, odnosno da
ga je Brko dva puta takticki nadmudrio sto bi na kraju sezone moglo biti presudno u borbi za
titulu. Pored toga, Husref je znao na pocetku sezone pod kakvim pritiskom i ucjenama je Brko
ponovo sjeo na klupu gradskog rivala. Bilo je pitanje vremena kada ce jedan od ove dvojice
dobiti otkaz, Husref je prvi s razlogom, dok nadam se da ce mu se i Brko pridruziti na kraju sezone.
Mada ne treba ih potcjeniti... mudar je onaj.

Vinko mi je nepoznanice i stvarno mislim da je nezahvalno prognozirati bilo sta, pogotovo
ako uzmemo u obzir narusenu atmosferu u i oko kluba.
Nije mi jasno samo zbog cega ugovor od 2,5 godine. Sta ako ne uspije zadrzati prvo mjesto?
Da li je taj neko, ko je dosao na ideju da mu ponudi ovakav ugovor, razmotrio sve opcije
pa i onu kako ce navijaci reagovati u slucaju neuspjeha...
Odradio 6 mjeseci a naplatice j one dvije godine. Opet neke malverzacije je l'
GandalfSivi

#99692 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Jok ba, treba lik dati otkaz na klupi reprezentacije zbog sestomjesecnog ugovora...
Tomahawk11
Globalni moderator

#99693 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Pitalo se nešto i njega, nije mu bilo pod moranje preuzeti FKS. S druge strane, nama treba trener što prije da pohvata konce i spreman dočeka nastavak sezone.
Šta da mu ponudiš? Završi sezonu, pa ćemo vidjeti šta dalje. To bi lud čovjek pristao ili neko ko nema angažman.
budzetlija

#99694 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by budzetlija »

Eto rijeseno je i to zasto nije imenovan trener, Husref i klub se ćeraju oko love. Izvor Hajat.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#99695 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

ZVANIČNO: Marinović novi trener.

Sretno!
Analiticarr

#99696 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Sretno Vinko.
Mislim da je on najbolje moguce rjesenje za nas. Treba mu dati vremena da poslozi neke stvari i nadati se sto skorijem iskoraku u Evropi.
Raigor Stonehoof

#99697 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Image
Labirint

#99698 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Analiticarr wrote: 30/12/2019 16:50 Sretno Vinko.
Mislim da je on najbolje moguce rjesenje za nas. Treba mu dati vremena da poslozi neke stvari i nadati se sto skorijem iskoraku u Evropi.
Nek uzme tebe ko moralistu
Analiticarr

#99699 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Labirint wrote: 30/12/2019 17:56
Analiticarr wrote: 30/12/2019 16:50 Sretno Vinko.
Nek uzme tebe ko moralistu
Predlozicu mu to sutra.

Zna li mi neko objasniti kako se oslobadja ovo sanduce sa porukama?
Pise mi da imam 6 poruka ali ne mogu ih otvoriti jer je kao pretrpano.
Hvala unaprijed
duffy_duck

#99700 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by duffy_duck »

@Analiticar

Imas poruku u pp
Locked