GandalfSivi wrote: ↑29/12/2019 23:04
Logovan wrote: ↑29/12/2019 20:59
On ako je čovjek iz kluba, onda sam i ja.
Ja pocinjem vjerovati da jeste, sto bi ga moderacija trpila inace? A da se pita koliko ti i ja, i to je istina. O licnim karakteristikama ne bih previse, to je vec za kakve profesionalnije analize...
Ne znam što bi moderacija vjerovala da je čovjek iz kluba.

Ne znam na osnovu čega? Ovo što on lupi neke informacija, tipa ljudi iz uprave dobijaju po 10 hiljada maraka zbog dobrog rada pa to možemo i mi.

Hiljadu puta je napisao "idu bolji dani za FK Sarajevo, radujte se, budite strpljivi, bla, bla".
A i sve da je čovjek iz kluba, zamisli kakav to čovjek moraš biti pa da pljuješ i vrijeđaš Husrefa Musemića, a radiš u klubu? Shvatam ja da frajer nije za njega, da ga ne smatra nekim dobrim trenerom, ali vrijeđati ga, pljuvati, pisati o njemu kao da je najveće zlo od nastanka kluba pa do danas? Pa to je bruka i sramota. Ovakve treba izbaciti iz kluba i zabraniti im da opet budu zaposlenici istog. I da napomenem da je ovome kvazi investitoru većina postova bila oko vrijeđanja i pljuvanja Musemića dok je bio trener. Čak i dan danas kada ga spomene, zna ga popljuvati.
Evo možemo spomenuti i vrijeđanje i ponižavanje nas ovdje po forumu. Zna lupati nešto kao "ja sam veliki navijač i investitor, a vi ste zlo, vi navijate za FK Husref Musemić, vi niste navijači Sarajeva, po temi uopšte ne pišete oko Sarajeva", itd.
Frajer je nešto kao Gerro.

Troleri i jedan i drugi, svaki na svoj način.