tempuser wrote: ↑26/12/2019 09:30
drug_profi wrote: ↑26/12/2019 09:20
Mislim i sam kazes, teoretski te moze kazniti za nedozvoljenu radnju, ali ne i za sporu voznju.
Ma nek pocnu kaznjavati i sa 50/25 KM za nedozvoljenu radnju vidio bi kako bi se situacija popravila. Soferu nije svejedno hoce li zbog svog bezobrazluka popusiti dnevnicu.
ma ja sam uvijek spreman da platim tih 25/50KM. uvijek vozim sinama, i gdje je dozvoljeno i gdje nije (i za tu kaznu sam spreman). majmuni idu 40 na sat i ja trebam guzeljat' za njima do carsije, goni ga u pi*ku materinu. i ta ogranicenja od 30 km/h, pa jebem ga ja kod nas je svako mjesto naseljeno. nemamo autoputa pa guzeljamo do granice od 3.5 do 5 sati zbog 200km. svako malo neka ogranicenja, a vrlo cesto i znakovi zarasli u krosnje... platih neki dan kaznu u RS-u, vozio 75, ogranicenje 60. pokazali mi sliku, lijepa slika, kao iz starih casopisa, bas fino ispala, onako u izometriji, ne bi je ni oni sa podforuma umjetnicka fotografija onako uradili. reko' jesam, vozio sam, oni: izvolite kaznu, ja:hvala i prijatno. ljubazni neki policajci.
nesto pametujemo o evropskim vrijednostima, zakonima, kako u evropi ovo, kako ono, a stoka smo od naroda i to ona najgora. ne znam ko je gori od nas... grad pun parkiranih auta, ispred zgrada u naseljima vise auta no na parkingu. eh sad, ovi sto bi da komentarisu kako ja vozim sinama a serem o parkiranim autima, ja vozim sinama jer vi ne umijete cestom. zaobidjem vas i nastavim voziti cestom a vi i dalje guzeljate i stvarate kolonu, mars. najvise volim kada idem pjeske, a i tad ne mogu proci trotoarom od auta. nikada nisam parkirao na trotoar ili ispred zgrade. je*em vam 2.5 marke za parking. pusi se svaki dan kutija cigara, a nema se za parking, mars.
ali me zivo interesuje sta prolazi majmunu kroz glavu kada pogleda u retrovizor i vidi 30 i kusur auta, sta li ono misli...
neki dan zamalo da udarim glupana s ofarbanim svjetlima nazad, koja jos i ne rade. radi samo pozicija, ali svjetli kao svijeca kroz zacadjen prozor, stop svjetla jok, zmigavce svakako ne pali...
je*ala vas auta