Demokratska fronta Željko Komšić
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jes, ali onda je teže biti efektan.
nije više ni bitno koliko je para. bitno je da se ogoli ko kome zašto. i koliko su visoki ulozi.
znaš ono, franji kluzu i chmolji se draže vozati u čistom tramvaju po srpskoj republici, nego biti član NATOa. malo da te priče ogolimo do kraja i vidimo šta je realno iza njih.
a uvijek su pare. ja bih stvarno volio znati šta je to Bakiru ikada bilo važnije od toga. i je li ikada, igdje pokazao da to nije tako... ono tračak istinskog patriotizma kod predsjednika tako bitne stranke.
nije više ni bitno koliko je para. bitno je da se ogoli ko kome zašto. i koliko su visoki ulozi.
znaš ono, franji kluzu i chmolji se draže vozati u čistom tramvaju po srpskoj republici, nego biti član NATOa. malo da te priče ogolimo do kraja i vidimo šta je realno iza njih.
a uvijek su pare. ja bih stvarno volio znati šta je to Bakiru ikada bilo važnije od toga. i je li ikada, igdje pokazao da to nije tako... ono tračak istinskog patriotizma kod predsjednika tako bitne stranke.
- madner
#40852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ocito ste isti kao Bakir, samo sto njemu ne smeta i malo stariji model.
Dakle ljudi koji brane Komsica indirektno tvrde da je SDA odustala od NATO puta prije. Ili je Komsic idiot koji ne zna sabirati ili Bakir nije patriota.
Dakle ljudi koji brane Komsica indirektno tvrde da je SDA odustala od NATO puta prije. Ili je Komsic idiot koji ne zna sabirati ili Bakir nije patriota.
- ultima_palabra
#40853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako hoces sprijeciti prodor islamskog radikalizma, sta ces prvo uraditi? Pridruziti se Bakiru Izetbegovicu, sta drugo...
-
Sociolog
#40854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Susretao sam Komsica i prije 2018 i ovih halabuka ..odvratan i ljigav privatno..alkoholicar..a tojest jednako lako popustljiv i dati se manipulisati..milion puta je rekao nece s SDA i zajeba raju..ne vjerujem dogodine da ce 1 nacelnicko mjesto uzeti DF i 2022 barem 50%manje poslanika na svim nivoima vlastiultima_palabra wrote: ↑24/12/2019 02:39 Ako hoces sprijeciti prodor islamskog radikalizma, sta ces prvo uraditi? Pridruziti se Bakiru Izetbegovicu, sta drugo...
-
baglama
#40855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jebem li ga, ispade da je srusena vlada kantona Sarajevo radi manje od 4 metra kvadratna kioska oli ti ga nizasta.
Zelim da Demokratska fronta Željko Komšić napravi barem jedan jos skuplji, gdje ce raditi hanuma sto je Dino otpustio.

Zelim da Demokratska fronta Željko Komšić napravi barem jedan jos skuplji, gdje ce raditi hanuma sto je Dino otpustio.
- Styling
#40856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja nesto vjerujem Miletu na onaj dokument nije ANP i da je put u NATO zakocen i da je taj dokument potpisan samo radi VM. Suma sumarum, Zeljko obara kanton nizasta.
Da se razumijemo, put u NATO ce trajati godinama, a meni kao gradjaninu Sarajeva i BIH bolji i kvalitetniji zivot treba odmah. Dodje li SDA ponovo, pisi propalo, kriminal i otimacina se nastavlja, stampedo odlazaka se nastavlja. Ne znam koliko glup moras biti a da nesto sto je pozitivno i sto je pocelo davati rezultate prodas za nesto sto ces mozda dobiti u nekoj dalekoj perspektivi, daj boze i da docekas.
Uostalom, ako vec Zeljko tvrdi da je ANP, neka brate objavi dokumnet. Sto ga krije komguja noge? Mozda zato sto taj dokument ne predstavlja nista bitno.
I na kraju, Zeljko da je pametan, kao sto nije, mogao je ovo mnogo bolje odigrati i za sebe a i za cijelu drzavu.
-
SimkeA
#40857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molim da nam neko objasni slijedeće:
- ANP je samo godisnji plan, usvaja se i salje svake godine, jel to istina?
- Ako je tako, zasto je nastao ovaj cirkus, zar SNSD sad kad je u VM elegantno blokirati slijedeci?
- Zar je sva ova frka bila oko godisnjeg plana za 2019 i to na izmaku te iste 2019, a vec za par dana pocinje prica o ANP 2020?
- Ako je tako, zasto je nastao ovaj cirkus, zar SNSD sad kad je u VM elegantno blokirati slijedeci?
- Zar je sva ova frka bila oko godisnjeg plana za 2019 i to na izmaku te iste 2019, a vec za par dana pocinje prica o ANP 2020?
- Leverage
#40858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato je odigrao vrhunski za Bakira, danas svi pričaju kako je Komšić bacio kost da se Srbi svađaju, a sutra (čitaj pred izbore) će pričati da je to vrhunski smislio Bakir i da RS samo što se nije ukinula. A onda opet stižu Budnje, Memići i ostali Hubijari.
Al' zdurajte se malo, samo što nije, sad će njima kvinta da zavrne ruku, ukida se, imate mahanje iz kioska. Poyy
Al' zdurajte se malo, samo što nije, sad će njima kvinta da zavrne ruku, ukida se, imate mahanje iz kioska. Poyy
- _Reds_
#40859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ti si postao trol, kad neko drugi pomene milijardu, onda se jave takvi i kazu nije to mi,mlijarda to je ustvari samo cca 200 miliona.Chmoljo wrote: ↑24/12/2019 01:41nije.KatarinaKosaca wrote: ↑24/12/2019 01:29Suština...Predstavljate sestorku kao tek rodjenu nevinu mladu, u bijelom, a ono pola ili vise ofucane i odbacene SDA drolje, ovako ili onako.
Ali, tolika histerija oko šestorke, pada vlade koja nije pala, proklinjanja Komšićevog djeteta, takav i toliki primitivizam u vrijeđanju svakog ko misli drugačije, nije , bar na ovom forumu, napravio nikakvu promidžbu šestorki. Mene kad pitaju da li da ostane vlada, da, nije toliko idealna koliko se predstavlja, ali jeste pomak u odnosu na predhodne. Ali, poslije tako agresivnog , primitivnog, nedemokratskog, netolerantnog nastupa zastupnika (pa čak i onih do sada umjerenih forumaša) u zastupanju vlade, hvalisanja Zukorlića, spinovanja, ukratko ludila i histerije, tačno mi se zgadi više i šestorka i vlada. Pa nije sveta krava, do sada su se izglasavale i preglasavale, padale i postalvjale. I kao Sarajka, naravno da dajem prednost državi ispred Kantona..
suština je milijarda.
Sada se javljaju takvi i kazu to je i više. ustvario kad mi treba vodi, tjeram je na svoj mlin, kad ne treba neka komsiji plavi.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa zato je komsic usao u koaliciju sa njima da moze da sprijeci snsd u blokiranju.SimkeA wrote: ↑24/12/2019 06:57 Molim da nam neko objasni slijedeće:
-
Novak20
#40861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve si u pravu.SimkeA wrote: ↑24/12/2019 06:57 Molim da nam neko objasni slijedeće:
Što je najsmješnije, R Hrvatska koju bošnjačka politika i mediji vežu za rusku politiku i interes se "pita" o svemu što BiH radi na putu u NATO.
A ta vrata je Komšo zatvorio guzicom.
- Chmoljo
#40862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta, bolan, pričaš?
- Styling
#40863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mene samo interesuje cime ce natjerati Mileta da potpise plan za iducu godinu, kad je sada preuzeo sve poluge vlasti. Prodade Zeljko kanton ni za sta.SimkeA wrote: ↑24/12/2019 06:57 Molim da nam neko objasni slijedeće:
- _Reds_
#40864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
stric
#40865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ako je Program reformi, godišnji plan ANP, kako je moguće da u dokumentu koji se zove godišnji plan nema niti jednog datuma odn. roka izvršenja.Styling wrote: ↑24/12/2019 08:38Mene samo interesuje cime ce natjerati Mileta da potpise plan za iducu godinu, kad je sada preuzeo sve poluge vlasti. Prodade Zeljko kanton ni za sta.SimkeA wrote: ↑24/12/2019 06:57 Molim da nam neko objasni slijedeće:
?!?
stric
- sinuhe
#40866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
BiH kada posalje prvi ANP dobice i pozivnicu za clanstvo. Nece se slati svake godine.
-
pemanapemani
#40867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Baš mi je drago vidjeti da u društvu imamo veliki broj poklonika skoro pa agresivnog sekularizma. Isto tako mi je lijepo vidjeti kako su pojedinci doživjeli prosvjetljenje po pitanju BANU.
Jedino što mi je malo čudno da su ti isti pojedinci prije samo pola godine skakali na zadnje noge kada neko spomene BANU u negativnom kontekstu, te onoga ko ne voli BANU proglašavali mrziteljem Bošnjaka, islamofobom, četnikom...
Danas ko voli BANU i Zukorlića on je četnik, a ko ga ne voli BiH patriota.
Jedino što mi je malo čudno da su ti isti pojedinci prije samo pola godine skakali na zadnje noge kada neko spomene BANU u negativnom kontekstu, te onoga ko ne voli BANU proglašavali mrziteljem Bošnjaka, islamofobom, četnikom...
Danas ko voli BANU i Zukorlića on je četnik, a ko ga ne voli BiH patriota.
- dulekrele
#40868 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa kada ti NATO prihvati ANP onda ga neces opet slati svake godine. Jednom prihvacen i zavrseno je sa ANP-om. Ide sljedeca faza.SimkeA wrote: ↑24/12/2019 06:57 Molim da nam neko objasni slijedeće:
-
SimkeA
#40869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa zašto se onda zove godišnji (Annual National Programme)?dulekrele wrote: ↑24/12/2019 09:03Pa kada ti NATO prihvati ANP onda ga neces opet slati svake godine. Jednom prihvacen i zavrseno je sa ANP-om. Ide sljedeca faza.SimkeA wrote: ↑24/12/2019 06:57 Molim da nam neko objasni slijedeće:
- sinuhe
#40870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nigdje ne pise koliko godisnjih nacionalnih planova treba poslati. U slucaju BiH sa prvim ANP-om vjerovatno stize i pozivnica za pridruzivanje.
I Makedoncima su rekli 2008 da ce dobiti pozivnicu odmah nakon dogovora sa Grckom sto se i desilo. U medjuvremenu su i slali ANP ali reda radi.
I Makedoncima su rekli 2008 da ce dobiti pozivnicu odmah nakon dogovora sa Grckom sto se i desilo. U medjuvremenu su i slali ANP ali reda radi.
- Ludzak
#40871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako se raja lahko namami na ovaj dokument ANP, mogao bi on opet dobiti dobre glasove na sljedecim izborima.Sociolog wrote: ↑24/12/2019 03:00Susretao sam Komsica i prije 2018 i ovih halabuka ..odvratan i ljigav privatno..alkoholicar..a tojest jednako lako popustljiv i dati se manipulisati..milion puta je rekao nece s SDA i zajeba raju..ne vjerujem dogodine da ce 1 nacelnicko mjesto uzeti DF i 2022 barem 50%manje poslanika na svim nivoima vlastiultima_palabra wrote: ↑24/12/2019 02:39 Ako hoces sprijeciti prodor islamskog radikalizma, sta ces prvo uraditi? Pridruziti se Bakiru Izetbegovicu, sta drugo...
-
Akibh
#40872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Chmoljo
#40873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To kao ti nakon što sam napisao više postova, a ujvatio se nečega što nikad nisam napisao.
Stvarno bih volio da mi nađeš gdje sam to JA pisao. Evo molim te nađi mi.
Drugo, od svega što sam napisao, iznos je najmanje bitan, ali ti si se naravno uhvatio toga. Onako neselektivno, adhominemski, pa ako se šta zakači, zakači se. Milijarda je samo simbolika u ovoj priči, budući da se KO SDA slomio objašnjavajući zašto je bitno da tu milijardu oni troše.
Bitno je nešto napisati. Koga boli kurac ima li to ikakve veze sa temom ili trenutnom pričom.
- Chmoljo
#40874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Škobo Habu
#40875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo ti ozbiljno?ultima_palabra wrote: ↑24/12/2019 02:39 Ako hoces sprijeciti prodor islamskog radikalizma, sta ces prvo uraditi? Pridruziti se Bakiru Izetbegovicu, sta drugo...