Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sto ti ovo treba
moja je pokojna baba pravila ovakve baklave I onda naucila mater isto
ja sam uvijek bio taj koji je kupovao jufke kod onog makedonca pored vojne bonice
....sad bi platio momacki da je probam
baklava je zakon,ja probala napravit ,i super ispala tajna je u tome da ne zalis na orasima
ja znam mnoge slasticare koji su dodavali izrezan limun sa agdom...tako se uvijek pravilo kod mene .
Većinom stavljaju. Ja ne volim.
E cuj da ubije slatkocu. Pa jel baklava il' nije
De proguglaj " tirit" mrsko mi pisati
Ne volim ni tirit
Samo kg oraha .pretopljen puter. Secer. Jufka
Svaka domacica ima svoj recept...dodaj jednom jedan cijeli limun isjecen na kriske
ima jakocu od secera ali nije ono da u zube udara...probaj jednom sjetit ces me se
ja znam mnoge slasticare koji su dodavali izrezan limun sa agdom...tako se uvijek pravilo kod mene .
Većinom stavljaju. Ja ne volim.
E cuj da ubije slatkocu. Pa jel baklava il' nije
De proguglaj " tirit" mrsko mi pisati
Ne volim ni tirit
Samo kg oraha .pretopljen puter. Secer. Jufka
Svaka domacica ima svoj recept...dodaj jednom jedan cijeli limun isjecen na kriske
ima jakocu od secera ali nije ono da u zube udara...probaj jednom sjetit ces me se
Puno je jedan limun, dosta razblaži agdu. Dvije do tri tanje kriške su dovoljne, s tim da ja naribam limunove korice u fil.
Evo moje baklave od prošlog Bajrama, da ti još malo vadimo zazubice
zizi505 wrote: ↑23/12/2019 23:28
Puno je jedan limun, dosta razblaži agdu. Dvije do tri tanje kriške su dovoljne, s tim da ja naribam limunove korice u fil.
mrzim te
dobro neznam bas tacno koliko ide limuna, znam da je uvijek na baklavi par kriski koje su kuhane sa agdom.....zato i pitam vas kuharice
nisam ja koji pravi baklavu...ja je tamanim
zizi505 wrote: ↑23/12/2019 23:28