oaza85 wrote: ↑18/12/2019 18:04
Novak20 wrote: ↑18/12/2019 17:56
Komšić je već poradio na promidžbi izjavama da mitraljez okreće na Mostar i da će Hrvatima ukinuti konstitutivnost.
Svi neprijatelji BH bloka se sada tresu od straha da ga Bakir ne pusti s lanca.
Mozes lagati, izmisljati, fabrikovati, zato si placen. On je u Predsjednistvu jos jedan mandat kad bi se ti na glavu nasadio.
ma moze on biti jos 10 kakve fajde od njega…
Ja nekontam ovo rahat patnja..a ko najvise najebe od te rahat patnje...bosnjaci….srbi I hrvati imaju rezervne drzave sta imaju bosnjaci?
Nego pade mi na pamet rasprava kad je Zeljko prvi put izabran.
Ubili se tad objasnjavajuci mi da je doticni izabran hrvatskim ne bosnjackin glasovima, crtali se dijagrami, cijele table postavljane…..da bi na kraju rekli e pa jesmo sta hoces...nista vidjet ce se sta se time postize…...pa onda kad je Zlatko drugi put nominirao Zeljku kao hrvatskog clana...tad sam napisao da ce se ovo odbit o glavu prvenstveno SDP-u, da je Zlatko nominovao bosnjackog clana pridobio bi jos glasaca bez obzira dali bi taj prijedlog prosao kod glasaca ovako se samo ikristalizovalo da je SDA marioneta... I bio sam u pravu…
Sam Zeljko je cijelo vrijeme samo izvrsilac sta SDA hoce, prica o gradjanskoj multi multi...krije se iza neke lafo sanerske price a u sustini NISTA nije uradio…
Pa I da kazemo Predsjednistvo nije jaka poluga vlasti, eto bio je clan parlamenta kakav mu je ucinak iz tog perioda.
Ispravite me ako grijesim ali procitao sam negdje da se doticni nije ni jednom javio za rijec dok je bio zastupnik u parlamentu ( ili da nije ni jednom dao neki prijedlog) ...I onda mi dodju ovdje I kazu on se bori za drzavu….