odlicna ti je kombinacija boja.....
..bananu i mango -podrzavam
Moderator: anex

.. da se prepoznati..
Nabacaš svega, nema fuleGandalfSivi wrote: ↑14/12/2019 23:25 Znaci, ide slika koja zahtjeva i opis...
Sjeckana janjetina, pa onda kaze, malo preprzio istu, dodao so i biber, izvadio iz serpe, preprzio luk i bijeli luk, stapic cimeta, dodao sjeckani paradajz, preprzio opet, so, biber, chili u prahu, kuriander, kim, safron, cimet u prahu, turmerik, sipak, silantro. Sa strane u povrcnom brothu stavio sjeckane suhe sljive, na kraju ubacio meso i te sljive, dodao jos vina i sada u rerni...
Vidjet cemo na sta ce liciti![]()
vegan seitan steak sa malim izmjenama ovog recepta https://itdoesnttastelikechicken.com/ve ... tan-steak/
svaka castDigla_da_kreci wrote: ↑14/12/2019 14:14 Joj ekipa sto dobro kuhate svaka vam cast!![]()
Kod mene pecena patka u crnom vinu
Chilli-curry-svastarasnemam pojma sta je ovo, uglavnom hrpa povrca dinstana u Gochujang Hot Pepper pasti uz dodatak kokosovog mlijeka. Uz to jos riza i eto ga savrsen obrok.
i obicne salate cisto da nam forum odise zdravljem![]()
na sta ce da lici...na novi specijalitetGandalfSivi wrote: ↑14/12/2019 23:25 Znaci, ide slika koja zahtjeva i opis...
Sjeckana janjetina, pa onda kaze, malo preprzio istu, dodao so i biber, izvadio iz serpe, preprzio luk i bijeli luk, stapic cimeta, dodao sjeckani paradajz, preprzio opet, so, biber, chili u prahu, kuriander, kim, safron, cimet u prahu, turmerik, sipak, silantro. Sa strane u povrcnom brothu stavio sjeckane suhe sljive, na kraju ubacio meso i te sljive, dodao jos vina i sada u rerni...
Vidjet cemo na sta ce liciti![]()
izgleda primamljivo

Hvala ti.

Digla_da_kreci wrote: ↑16/12/2019 16:35Hvala ti.Kad si vec tu da ti kazem da sam one tvoje healthy snacks pravila za drustvo kad smo isli planinariti i tako su slatko pojedeni da me bas veselilo. Ja sam se totalno navukla na njih i stalno smisljam nove varijacije.
Ti me podsjecas na mog dobrog prijatelja koji je vegan i s kojim kad se sastanem dumamo sta inovativno napraviti, a u medjuvremenu mlatimo po tim proteinskim plocicama i vicemo uh sto je dobro de jos malo
![]()
Vidis, sad cu morati probati i te tvoje veganske burgere so si upravo postao![]()
![]()
nego, evo veganski takosi sa tofu, povrcem, salsom...
![]()
drago mi je da su uspjeli i da se i drugima svidjajuDigla_da_kreci wrote: ↑16/12/2019 16:35Hvala ti.Kad si vec tu da ti kazem da sam one tvoje healthy snacks pravila za drustvo kad smo isli planinariti i tako su slatko pojedeni da me bas veselilo. Ja sam se totalno navukla na njih i stalno smisljam nove varijacije.
Ti me podsjecas na mog dobrog prijatelja koji je vegan i s kojim kad se sastanem stalno smisljamo sta inovativno napraviti, a u medjuvremenu mlatimo po tim proteinskim plocicama i vicemo uh sto je dobro de jos malo
![]()
nego, evo veganski takosi sa tofu, povrcem, salsom...