Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima na temi.
Ķoristim eon box ( tek) 3 dana i za to vrijeme se sam od sebe restartovao desetak puta ili se jednostavno 'zaledi' prilikom listanja kanala.
Zanima me da li je neko imao sličnih problema i da li postoji neki nacin da se ovo rijesi jer postaje stvarno iritantno.
AmelB wrote: ↑14/12/2019 23:08
Pozdrav svima na temi.
Ķoristim eon box ( tek) 3 dana i za to vrijeme se sam od sebe restartovao desetak puta ili se jednostavno 'zaledi' prilikom listanja kanala.
Zanima me da li je neko imao sličnih problema i da li postoji neki nacin da se ovo rijesi jer postaje stvarno iritantno.
Averus wrote: ↑15/12/2019 10:43
Jel jos nekome pravo sporo ucitava raspored kanala kad se lista kroz njih?
Treba i po 10ak sekundi da mi prikaze...
To je isto i kod mene, imam odjećaj da jedva radi ovaj modem kad skrolujem po kanalima, a kad pritisnem VOD dugme i malo listam katalog dešava se crash
10Gbps Seedbox... Imao sam i veće rezultate, i to prije par godina. To je kada se potrefe seederi i lecheri na istom data centru(koriste seedbox od istog providera i koriste isti internet).
Last edited by Mehemed on 15/12/2019 14:15, edited 2 times in total.
AmelB wrote: ↑14/12/2019 23:08
Pozdrav svima na temi.
Zdravo AmelB,
Molimo Vas da nam dostavite potpune korisničke podatke u inbox kako bismo prvjerili sve što je potrebno.