Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ado81 wrote: ↑13/12/2019 22:28
Znaci moze se vec sad otključati?
Bilo da si naš novi ili postojeći korisnik, tokom novogodišnjih praznika, iskoristi mjesec dana promo perioda od 16.12. do 16.1. i uživaj u otključanim kanalima, HBO Premium paketu i dodatnim katalozima iz Video kluba. Pravi je trenutak da u 2020. uđeš kao Telemach korisnik uz jedan od EON paketa i besplatnu televiziju 12 mjeseci, jer čeka te vrhunska zabava i najbolji TV program: Drugi čin, Kako uhvatiti neženju, Kursk, Moj lični rat, Tajna svjetionika, kao i naslovi iz HBO Premium paketa - filmski serijal o čarobnjaku Harry Potteru, serija Njegova mračna građa i mnogi drugi.
Ako u okviru svog paketa već imaš sve kanale, za tebe smo odabrali poseban Video klub poklon katalog sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova. HBO Premium paket aktiviraj na Mojtelemach portalu ili aplikaciji.
probook wrote: ↑14/12/2019 14:16
Ima li kakav uodate aplikacije? Od kako su uradili zadnji update ja ne pamtim kad je eon zabagovao, a prije se aplikacija barem 2 puta dnevno restartovala.
Zdravo probook,
Proslijedili smo Vaše podatke i opis problema kolegama na provjeru.
Bilo da si naš novi ili postojeći korisnik, tokom novogodišnjih praznika, iskoristi mjesec dana promo perioda od 16.12. do 16.1. i uživaj u otključanim kanalima, HBO Premium paketu i dodatnim katalozima iz Video kluba. Pravi je trenutak da u 2020. uđeš kao Telemach korisnik uz jedan od EON paketa i besplatnu televiziju 12 mjeseci, jer čeka te vrhunska zabava i najbolji TV program: Drugi čin, Kako uhvatiti neženju, Kursk, Moj lični rat, Tajna svjetionika, kao i naslovi iz HBO Premium paketa - filmski serijal o čarobnjaku Harry Potteru, serija Njegova mračna građa i mnogi drugi.
Ako u okviru svog paketa već imaš sve kanale, za tebe smo odabrali poseban Video klub poklon katalog sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova. HBO Premium paket aktiviraj na Mojtelemach portalu ili aplikaciji.
Vas sam korisnik od samog pocetka. Znaci ovo sto sam vec sad aktivirao morat cu platiti, pa zasto onda na aktivaciji piše da traje do 16.1.2020?
Ovo vam stvarno nije fer, cisti lopovluk.
Vas sam korisnik od samog pocetka. Znaci ovo sto sam vec sad aktivirao morat cu platiti, pa zasto onda na aktivaciji piše da traje do 16.1.2020?
Ovo vam stvarno nije fer, cisti lopovluk.
Da se placa nebi bio krajnji datum do kada traje, i ja sam aktivirao jer je pisalo 0 KM, i fino pise da je dokupljena opcija 0 KM i traje do 16.01.2020 tako da se nece nista platiti jer tako pise na portalu. Ako napalte onda je obmana korisnika, jer za placanje nista ne pise na portalu
Last edited by kakaljin on 14/12/2019 15:52, edited 1 time in total.
semirsar wrote: ↑14/12/2019 15:58
problem je u tome, dje je kliknuo, treba nekad i citat sta pise a ne samo klik, klik, opla... alo Telemach, najgori ste ...
Zar se to već nije desilo ko zna koliko puta ovdje? Ljudi ne čitaju ništa, aktiviraju na pogrešan način, kliknu na onaj dokup paketa umjesto na Baner na portalu i prc
ja i nejmam tu opciju besplatnog dokupa, ah da, ja ono za vaske placam k'o premium korisnik, alooooo, @crnivrag sta nam ovo radeeee, vrati se i rasceraj ovo ba
Neka vas ba raja, samo vi... nije @sema
semirsar wrote: ↑14/12/2019 16:04
ja i nejmam tu opciju besplatnog dokupa, ah da, ja ono za vaske placam k'o premium korisnik, alooooo, @crnivrag sta nam ovo radeeee, vrati se i rasceraj ovo ba
Nikad neće znati,
al' prva kompanija se pamti,
koja ti je srce slomila.
Svi su prevaranti,
kad ju je neko tako volio.
Od njih moja duša nema mira,
a srce ne da nikom da ga dira.
Jer crni pamti,
kad je nekog tako ljubio...
ortodont wrote: ↑14/12/2019 16:02
Je li moguće da ću u 2020 godini slušati Ahmetovića i Bahu kako komentarišu?
Ovo je bio grozan potez Telemacha.
Čekamo sljedeće iznenađenje
Pa stvarno kretenski potezi telemaha sa , nova sport, sa bahom i ahmetovicem, sve vam najgore želim u novoj godini i vama, i novoj tv, i vama telemah bih koji kažete da samo reemitujete kanal, sve što funkcioniše uspjeli ste zajebati, bravo majstori
probook wrote: ↑14/12/2019 14:16
Ima li kakav uodate aplikacije? Od kako su uradili zadnji update ja ne pamtim kad je eon zabagovao, a prije se aplikacija barem 2 puta dnevno restartovala.
Zdravo probook,
Proslijedili smo Vaše podatke i opis problema kolegama na provjeru.
Kod mene sve radi kako treba. Citirao sam forumasa iznad i odgovorio njemu
semirsar wrote: ↑14/12/2019 16:04
Nikad neće znati,
koja ti je srce slomila.
Svi su prevaranti,
kad ju je neko tako volio.
Od njih moja duša nema mira,
a srce ne da nikom da ga dira.
Jer crni pamti,
kad je nekog tako ljubio...
Za kog navijaš, za Sarajevo ili Želju? Samo Telemach