Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci opet se isto desava da nemam brzinu maksimalnu od 300/12 Mbps...
Probo sam restartovati ruter 20 puta i nista, probao sam zamjeniti kablo utp opet nista.
Samo da napomenem da je kod mene ruter onaj prvi ciscov. I opet ce biti parametri kod njih uredu da nije do njih i itd.
Nanox7 wrote: ↑08/12/2019 17:20
Probo sam restartovati ruter 20 puta i nista, probao sam zamjeniti kablo utp opet nista.
Samo da napomenem da je kod mene ruter onaj prvi ciscov. I opet ce biti parametri kod njih uredu da nije do njih i itd.
Ocito tvoj router nije sposoban isporuciti brzinu koju placas.Trazi od njih router koji ima specifikacije za tu brzinu,vjerovatno ti treba gigabitni router
Ocito tvoj router nije sposoban isporuciti brzinu koju placas.Trazi od njih router koji ima specifikacije za tu brzinu,vjerovatno ti treba gigabitni router
ako je na desktopu onda i mrežna kartica kompa igra ulogu!
ako je na desktopu onda i mrežna kartica kompa igra ulogu!
zippoo87 wrote: ↑08/12/2019 17:29
Čim je izbacio preko 100Mbita ima Gigabitne portove ako si na to mislio, router sa 100Mbitnim portovima ne može izbaciti više od 100Mbita
aadam wrote: ↑08/12/2019 17:31ako je na desktopu onda i mrežna kartica kompa igra ulogu!
Ima Gigabitnu karticu dok je izbacio blizu 200Mbita.
Cupko_ wrote: ↑08/12/2019 17:36
Ima li u Total TV ponudi kanal HRT2? Na sajtu nisam uspio pronaći.
extra paket imam samo hrt 4 hd
I HRT 1 ali samo domaci sadrzaj, strane serije i filmovi su zaključani
U suštini to su FTA kanali koji su slobodni i bez operatera.
Nije mi jasno jer vidim da ih Telemach nudi u svojim paketima i to u HD formatu, u čemu je problem pa ih nema na Total TV-u
Nanox7 wrote: ↑08/12/2019 17:20
tako je i meni , nemam punu brzinu zbog cmts-a u kvartu kojeg trebaju zamjenit nekad , vj je i kod tebe to slucaj . To u svakom slucaju mozes provjerit u postavkama modema i broju downstream frekvencija koje koristi . Ako ih imas 8 ili manje to ti je to .