Sve je to rekoa kazao, a pravno je da se podnese zahtjev.Mehemed wrote: ↑04/12/2019 12:05 Jedan moj poznanik je korisnik Moja TV usluge i sada pošto je trebao biti van zemlje na duži vremenski period otišao da proba zalediti uslugu, oni mu rekli da će se to samo isključiti kada stigne treći neplaćeni račun pa kada se vrati samo plati ta tri računa i biti će uključeno. On se vratio i dočekalo ga to da su mu uredno sve mjesece uračunali i skoro 300KM mora platiti(ne znam tačno koji mu je paket, ima dva receivera i internet). Ja mu govorim možda ti je još trajao ugovor, ma nije kaže, ugovor davno istekao.
Ako je ovo ovako onda je ovo veliki lopovluk BH Telecoma, uredno su mogli i vidjeti da se usluga ne koristi jer je sve stojalo isključeno jer nije niko stanovao u kući.
Ne moze neko zalediti uslugu ako neko nije podnio zahtjev, i naravno da ce dolaziti racun korostio ti usluge ili ne, ako usluga sistemski nije obustavljena.
I pazi neko mu rekao kad dodju tri računa? Pa da li je razmišaljo da će ti računi biti fakturisani, i on na to rekao, dobro uredu.
BTW Moja tv net sa dva STB-a je cca 40 KM x 3 = 120 KM.
Ako nije plčatio tri pa mu nisu isključili, neka napravi reklamaciju, trebali su.