Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
escobar__ wrote: ↑02/12/2019 17:31
Likovi poput mene (OCD, pretjerana sklonost simetriji i to) fakat pate kad gledaju redoslijed kanala na Moja TV platformi.
Jebo te led da te jebo, pa kod likova Sport Klub ide 1, 3, 7, 2, 9...
Poredas sebi kako hoces, ja sam sebi sve kanale poredao po svojoj zelji
escobar__ wrote: ↑02/12/2019 17:31
Likovi poput mene (OCD, pretjerana sklonost simetriji i to) fakat pate kad gledaju redoslijed kanala na Moja TV platformi.
Jebo te led da te jebo, pa kod likova Sport Klub ide 1, 3, 7, 2, 9...
Imam 762 boda na bonus plus.
Trebao bi mi doci racun za prošli mjesec u iznosu od cca 50-tak KM.
Sljedeći prag na bonus plus je 834 boda.
Ako bih ja uplatio 72 KM umjesto tih 50-tak (bio bih u pretplati nekih 20-tak KM), hoće li mi se bodovno stanje na bonus plus povećati za iznos koji sam uplatio ili za iznos koji se nalazi na računu?
drug_profi wrote: ↑04/12/2019 00:22
Nema pretplate u BHT koliko ja znam. To je jedina firma koja nece pare unaprijed. Samo po fakturi.
Pa dobro, ako ja uplatim više para preko internet bankarstva, šta se dešava sa tim parama?
Meni nisu dali da platim racun bez fakture, tj da platim unaprijed poznat i nepromjenjiv fiksni iznos za "student" paket bez računa.
Kazu ne moze.
Ko ti nije dao? Jedino ako placas direktno u telekomu, ja placam putem internet bankarstva. Mada mi nema smisla da ne mozes platiti i u telekomu. Recimo ides na tri mjeseca vani, ali zelis platiti racune unaprijed, ne znam kako bi to odbili.
Jedan moj poznanik je korisnik Moja TV usluge i sada pošto je trebao biti van zemlje na duži vremenski period otišao da proba zalediti uslugu, oni mu rekli da će se to samo isključiti kada stigne treći neplaćeni račun pa kada se vrati samo plati ta tri računa i biti će uključeno. On se vratio i dočekalo ga to da su mu uredno sve mjesece uračunali i skoro 300KM mora platiti(ne znam tačno koji mu je paket, ima dva receivera i internet). Ja mu govorim možda ti je još trajao ugovor, ma nije kaže, ugovor davno istekao.
Ako je ovo ovako onda je ovo veliki lopovluk BH Telecoma, uredno su mogli i vidjeti da se usluga ne koristi jer je sve stojalo isključeno jer nije niko stanovao u kući.
Na pocetku se pisalo da ce samo ovaj kanal biti dio Telemacha,SBB ...itd i sve atraktivne utkamice bit ce na Nova BH Sport te bi te utkamice u tom trenutku bile zatamljene na Moja TV na SK.Onda je izaslo neki dan na nekoliko stranica da dolazi novi sportski kanal te je navedeno da ce biti i na Moja TV.Sigurno ce biti u toku dana, javljajte ljudi ja bas ozbiljno razmisljam da predjem na Moja TV jos sam u dilemi a ukucani su vec ZA