Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑02/12/2019 08:16
Malo koji trener sa Balkana ima manire.
Uglavnom psuju kao kočijaši, svađaju se sa svima od sudija, protivničkih trenera, igrača, publike.
To je fakt. Ne znam koga to čudi, treba malo pogledati, neki od najvećih evropskih trenera u fudbalu i košarci dolaze sa Balkana, ali su neotesane seljačine.
Što bi sad Amar ili Husref bili izuzeci.
U jednačinu ubaciti sav taj adrenalin i naboj koji je tokom utakmice, naš mentalitet i eto ga.
Pa gledaš na TV-u, iznerviraš se, opsuješ, e sad kako tek reaguju ovi što su direktni učesnici.
Nije veče književnosti, utakmica je.
Mourinjo , Klop i Venger ili Simone psuju ko kocijasi, guraju se , unose se u facu..I dodje lik i prica onda za nase
Ma i oni, ali hoću reći da su naši treneri prepoznatljivi po tome.
Ipak su to naši ljudi, nisu tamo neki vanzemaljci.
A bogme i najveći intelektualci sa ovih prostora su lagani i brzi na sastavljanju je i be
Izvini @Tomo ali ja nikad nisam vidio ovakvo ponasanje trenera u nasoj ligi.
Evo navedi mi primjer da je neko vrijedjao protivnicke igrace. Ja znam za Ibru Rahimica prosle sezone protiv Olimpika i dobio je tri cetiri utakmice kazne koliko se sjecam za vrijedjanje protivnickih igraca.
Kazem da postoji razlog sto bas njega bas ne vole nigdje i da se ne radi o tome kako on voli reci samo zato sto je trener Zelje. Uzeli smo i mi njih na Grbavici 3-0 pa Husref npr nije plesao okolo pokazujuci tricu poput Amara i njegovog pacijeg plesa nakon 5-2 na Grbavici. Jednostavno nema manire.
Grean wrote: ↑02/12/2019 08:40
Evo navedi mi primjer da je neko vrijedjao protivnicke igrace. Ja znam za Ibru Rahimica prosle sezone protiv Olimpika i dobio je tri cetiri utakmice kazne koliko se sjecam za vrijedjanje protivnickih igraca.
Kazem da postoji razlog sto bas njega bas ne vole nigdje i da se ne radi o tome kako on voli reci samo zato sto je trener Zelje. Uzeli smo i mi njih na Grbavici 3-0 pa Husref npr nije plesao okolo pokazujuci tricu poput Amara i njegovog pacijeg plesa nakon 5-2 na Grbavici. Jednostavno nema manire.
Koliko je Husref dobio za klanje sa Žižovićem?
Ono sa Ibrom je bilo baš...šta je ono bilo, psovao mu majku čini mi se...nije baš uporedivo.
Pazi, ne opravdavam ja to, samo kažem da je to normala na ovim prostorima.
Husref je tu suzdržaniji od Amara, ali zato ne štedi sopstvene igrače.
Ovo na derbiju bi bilo svega da jedan drugog ne poštuju.
Koliko je Husref dobio za klanje sa Žižovićem?
Ono sa Ibrom je bilo baš...šta je ono bilo, psovao mu majku čini mi se...nije baš uporedivo.
Pazi, ne opravdavam ja to, samo kažem da je to normala na ovim prostorima.
Husref je tu suzdržaniji od Amara, ali zato ne štedi sopstvene igrače.
Ovo na derbiju bi bilo svega da jedan drugog ne poštuju.
Ne znam, majku ili da te neko nazove papkom podjednako otvara prostor da taj neko fizicki nasrne na tebe i to sa pravom, zato je normalno da se sankcionise jer da ga je momak udario onda bi bilo aman zaman, sta nam se desava u ligi.
A za respekt sa Husrefom, da ga postuje ne bi mu plesao onako kao prosli put na Grbavici. Ali to je do njih i njihovog odnosa, njihov obraz.
Uz to njegovo iscudjavanje za ograniceni broj karata nakon utakmice je za anale. Isti covjek koji je pokrenuo ovo prepucavanje sa cuvenom "kraj pwice".
Ne znam, samo kazem da postoji razlog sto je u rangu Azmira Husica, taman da je trener Olimpika.
Last edited by Grean on 02/12/2019 08:54, edited 2 times in total.
Grean wrote: ↑02/12/2019 08:47
Ne znam, majku ili da te neko nazove papkom podjednako otvara prostor da taj neko fizicki nasrne na tebe i to sa pravom, zato je normalno da se sankcionise jer da ga je momak udario onda bi bilo aman zaman, sta nam se desava u ligi.
Nazvo papka papkom? Necuveno! Jesil moro djecu u drugu sobu izvesti?
Onaj start je papanski, bolji opis ne postoji - gubis dva razlike i pravis u zadnjoj minuti onakav faul na centru. Bas moras biti papak za takav potez.
Dead Man Walking wrote: ↑02/12/2019 09:01
Nazvo papka papkom? Necuveno! Jesil moro djecu u drugu sobu izvesti?
Onaj start je papanski, bolji opis ne postoji - gubis dva razlike i pravis u zadnjoj minuti onakav faul na centru. Bas moras biti papak za takav potez.
Ovo je onaj za kojim su plakali mjesecima da im nedostaje, Covjek zabio jedan slucajan gol u LP i na osnovu toga su plakali da im nedostaje kao da je dao deset prije toga.
Mislim da se Zizovic zalio na Husrefa, kad je isti psovao igračima Radnika. To je po meni gore, nego frajera koji pravi pogibeljan start u 90' i kad je sve gotovo, nazvati papkom.
Počeli su raditi izvještaje kao 1921 TV. Nisu još na njihovom nivou, ali je za pohvalu ...
Koliko sam primjetio, 1921 je nešto starija ekipa od momaka iz FKS, pa vjerovatno ima malo do iskustva i svega. Ono sto bi pohvalio je grafika, pogotovo kad predstavljaju formaciju. Sa slikama igraca svog tima i original dresovi kod Zelje.
Samo neka nastave.
Konačno jedan gostujući derbi bez nepotrebnih tenzija na ulazima, pretjerano rigoroznih kontrola uz normalno ponašanje policije i zaštitarskih službi, što je za pohvaliti.
Kako god u zadnja recimo 3 derbija nije nedostajalo golova, zapravo od dolaska Amara igra se otvoreno i sa puno golova, de facto za gol više, mada je i Adžem zadao domaću sa one tri pobjede u sezoni.
I vrijeme je vala poslužilo, za ovaj dio godine i više nego odlično bilo.
splinter wrote: ↑02/12/2019 10:31
Konačno jedan gostujući derbi bez nepotrebnih tenzija na ulazima, pretjerano rigoroznih kontrola uz normalno ponašanje policije i zaštitarskih službi, što je za pohvaliti.
splinter wrote: ↑02/12/2019 10:31
na ovom treba raditi još vise na oba stadiona.
Četitke konama na pobjedi.
Nema na čemu. Kažem kako jeste.
I još nešto.
Nisam toliko opterećen da li će biti koja milja više il manje na tribinama. Bolje i ovako da je manje raje, al da je bez incidenata, sa dobrom atmosferom na tribinama i da se igra na terenu za gol više.
Iskreno al za mene je i to neki napredak.
PS Sretan oporavak Hebibu !