LSD wrote: ↑01/12/2019 17:59
Dakle, ja napišem post šta se sve piše na ovom forumu, kakve gadosti od strane navijača malog sarajevskog kluba, kako pitice godinama vrijeđaju porodicu Osim, dok željovci NIKAD ne vrijeđaju porodicu Musemić.
A onda nicim izazvan glavni poklopac ovog foruma Logovani padobranski ulijece sa nekom pricom iz 2012, on je ko biva nešto nacuo i to sa utakmice (dok ja pricam o forumu), da bi svemu tome šlag na tortu dodao @90 minuta, kao on je nekog fatao po ulici, njemu plakali

sve zayebani likovi al na forumu
Što bi rekli manijaci u pjesmici - sarajevo, horde zla, tastatura huligan
Glavni poklopac ovog foruma ti fino kaže da se na ovom forumu pišu gadosti oko Papeta, isto kao što se pišu gadosti oko Osima. Gdje je ovdje razlika između vas i nas? Hmmm, pa čekaj, nema je. Čak si i ti sam vrijeđao Papeta (mislim da ne griješim), pa gdje je razlika između tebe i nekoga ko vrijeđa Ivicu Osima?
A i u onom prvom postu nakon kojeg sam ti se nasmijao i napisao da pišeš laži, nisi spomenuo nigdje forum, nego si rekao "Željovci nikad nisu, bla, bla". Znači govoriš kakvi ste generalno, a ne vi na ovom forumu.
Kada spominješ bečku školu, majku mu valjda onda prvo pogledaš kakvi ste vi sami, vrijeđate li nekoga, itd. Ako kažeš da ste bečka škola, onda se to odnosi na sve vas koji dolazite na utakmice kluba, a ne samo na forum. Valjda je ovo jasno.
I ne, nisam ja "ko biva nešto načuo" 2012. godine, nego su mi uši probijene od vaših gadosti. Došlo mi je da povraćam šta sam sve čuo. Onakvo ponašanje se ne može nazvati bečkom školom.