Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

LSD

#32376 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Dakle, ja napišem post šta se sve piše na ovom forumu, kakve gadosti od strane navijača malog sarajevskog kluba, kako pitice godinama vrijeđaju porodicu Osim, dok željovci NIKAD ne vrijeđaju porodicu Musemić.
A onda nicim izazvan glavni poklopac ovog foruma Logovani padobranski ulijece sa nekom pricom iz 2012, ubacuje rahmetli Haseta u pricu, on je ko biva nešto nacuo i to sa utakmice (dok ja pricam o forumu), da bi svemu tome šlag na tortu dodao @90 minuta, kao on je nekog fatao po ulici, njemu plakali :lol: sve zayebani likovi al na forumu :lol:
Što bi rekli manijaci u pjesmici - sarajevo, horde zla, tastatura huligan :lol:
90minut

#32377 Re: Sarajevski derbi

Post by 90minut »

Nekad davno je to bilo danas evo možemo na sparing drugarski ja i ti što da ne šta misliš? :D
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#32378 Re: Sarajevski derbi

Post by sime_cipol »

Sta kaze Ilievski? Sabrina? Hadzic?
Ah da, oni se pravdaju samo vlasniku :lol:
Grean

#32379 Re: Sarajevski derbi

Post by Grean »

Charuga wrote: 01/12/2019 16:57
90minut wrote: 01/12/2019 16:52 Ako je tebi zamračen um jer navijate za isti klub onda ja tu ne mogu ništa promjeniti :thumbup:
Bravo, i hvala ... :thumbup:

Duffy, na tebe je red.
A koji dio je @duffijeva uvreda za bana i u cemu se razlikuje od @sime? Nisam upratio, bas me interesuje.
Logovan

#32380 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

LSD wrote: 01/12/2019 17:59 Dakle, ja napišem post šta se sve piše na ovom forumu, kakve gadosti od strane navijača malog sarajevskog kluba, kako pitice godinama vrijeđaju porodicu Osim, dok željovci NIKAD ne vrijeđaju porodicu Musemić.
A onda nicim izazvan glavni poklopac ovog foruma Logovani padobranski ulijece sa nekom pricom iz 2012, on je ko biva nešto nacuo i to sa utakmice (dok ja pricam o forumu), da bi svemu tome šlag na tortu dodao @90 minuta, kao on je nekog fatao po ulici, njemu plakali :lol: sve zayebani likovi al na forumu :lol:
Glavni poklopac ovog foruma ti fino kaže da se na ovom forumu pišu gadosti oko Papeta, isto kao što se pišu gadosti oko Osima. Gdje je ovdje razlika između vas i nas? Hmmm, pa čekaj, nema je. Čak si i ti sam vrijeđao Papeta (mislim da ne griješim), pa gdje je razlika između tebe i nekoga ko vrijeđa Ivicu Osima?

A i u onom prvom postu nakon kojeg sam ti se nasmijao i napisao da pišeš laži, nisi spomenuo nigdje forum, nego si rekao "Željovci nikad nisu, bla, bla". Znači govoriš kakvi ste generalno, a ne vi na ovom forumu.

Kada spominješ bečku školu, majku mu valjda onda prvo pogledaš kakvi ste vi sami, vrijeđate li nekoga, itd. Ako kažeš da ste bečka škola, onda se to odnosi na sve vas koji dolazite na utakmice kluba, a ne samo na forum. Valjda je ovo jasno.

I ne, nisam ja "ko biva nešto načuo" 2012. godine, nego su mi uši probijene od vaših gadosti. Došlo mi je da povraćam šta sam sve čuo. Onakvo ponašanje se ne može nazvati bečkom školom.
budzetlija

#32381 Re: Sarajevski derbi

Post by budzetlija »

LSD wrote: 01/12/2019 17:59 Dakle, ja napišem post šta se sve piše na ovom forumu, kakve gadosti od strane navijača malog sarajevskog kluba, kako pitice godinama vrijeđaju porodicu Osim, dok željovci NIKAD ne vrijeđaju porodicu Musemić.
A onda nicim izazvan glavni poklopac ovog foruma Logovani padobranski ulijece sa nekom pricom iz 2012, ubacuje rahmetli Haseta u pricu, on je ko biva nešto nacuo i to sa utakmice (dok ja pricam o forumu), da bi svemu tome šlag na tortu dodao @90 minuta, kao on je nekog fatao po ulici, njemu plakali :lol: sve zayebani likovi al na forumu :lol:
Ako ne uvazavas pricu o Hasetu i lajanje na njega, zasto spominjes Ivicu u tom kontekstu? Sta je on nesto veci, vazniji od Haseta?

Ocito sam te provalio da si neki zabavljac na ovom forumu, cestitke jer uspijevas u tome.
nosara

#32382 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

budzetlija

#32383 Re: Sarajevski derbi

Post by budzetlija »

Ovo je papanluk,trener jedne ekipe da vrijedja igrace protivnicke ekipe :oops:
nosara

#32384 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

budzetlija wrote: 01/12/2019 18:17
Ako ne uvazavas pricu o Hasetu i lajanje na njega, zasto spominjes Ivicu u tom kontekstu? Sta je on nesto veci, vazniji od Haseta?

Ocito sam te provalio da si neki zabavljac na ovom forumu, cestitke jer uspijevas u tome.
To sto je neko negdje "cuo" pa ovdje prepricava nema veze s tim sto vi konstantno pisete. I treba da pisete. Izbacite bijes i frustracije zbog ovog karanja na terenu. Bolje nego da bodete ljude po ulicama.
nosara

#32385 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

budzetlija wrote: 01/12/2019 18:32 Ovo je papanluk,trener jedne ekipe da vrijedja igrace protivnicke ekipe :oops:
Hus mu pricao da ovog tako zovu medju rajom. :lol:

Papcina, papak, kopito. :lol:

Image
budzetlija

#32386 Re: Sarajevski derbi

Post by budzetlija »

Nije on nista slagao, pa bilo je grupno skandiranje o Hasetu, ispravi ako grijesim 🙄

Toliko radosti da bi imali isto bodova koliko i aktuelni osvajaci duple krune, neprocjenjivo :izet: i to nikad losiji branioc titule kroz cijelu sezonu.
ganjeta

#32387 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Vi kontali mi Atalanta pa da vam odma 8 damo :izet:
decko_sa_kovaca

#32388 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

Sta ti pricas svrsavo prije neg sto je pocelo bice kae karanja :lol:
nosara

#32389 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

budzetlija wrote: 01/12/2019 18:41 Nije on nista slagao, pa bilo je grupno skandiranje o Hasetu, ispravi ako grijesim 🙄

Toliko radosti da bi imali isto bodova koliko i aktuelni osvajaci duple krune, neprocjenjivo :izet: i to nikad losiji branioc titule kroz cijelu sezonu.
Ne na forumu. Nadji bilo sta lose o Hasetu na forumu, neka me caruga banuje 3 mjeseca.

Ovo drugo :lol: :lol: :lol: :lol:
budzetlija

#32390 Re: Sarajevski derbi

Post by budzetlija »

decko_sa_kovaca wrote: 01/12/2019 18:47 Sta ti pricas svrsavo prije neg sto je pocelo bice kae karanja :lol:
Pa prognoza je cudo :skoljka: sta si ti prognozirao, nisam upratio :P
ganjeta

#32391 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Ma dotakli su dno, prime petaka, najvaljivali osvete te motivacija, crtali poruke po svlačionici, joj kad budemo kompletni i onda dođemo uvalimo tri komada, Štila ih popiša :izet:

A oni na forumu ko žene u PMS, traže banane za gluposti, izmišljaju i mudojed bacaju :lol:
Melbourne_Australia

#32392 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Logovan wrote: 01/12/2019 18:15
A onda nicim izazvan glavni poklopac ovog foruma Logovani padobranski ulijece sa nekom pricom iz 2012, on je ko biva nešto nacuo i to sa utakmice (dok ja pricam o forumu), da bi svemu tome šlag na tortu dodao @90 minuta, kao on je nekog fatao po ulici, njemu plakali :lol: sve zayebani likovi al na forumu :lol:
Glavni poklopac ovog foruma ti fino kaže da se na ovom forumu pišu gadosti oko Papeta, isto kao što se pišu gadosti oko Osima. Gdje je ovdje razlika između vas i nas? Hmmm, pa čekaj, nema je. Čak si i ti sam vrijeđao Papeta (mislim da ne griješim), pa gdje je razlika između tebe i nekoga ko vrijeđa Ivicu Osima?

A i u onom prvom postu nakon kojeg sam ti se nasmijao i napisao da pišeš laži, nisi spomenuo nigdje forum, nego si rekao "Željovci nikad nisu, bla, bla". Znači govoriš kakvi ste generalno, a ne vi na ovom forumu.

Kada spominješ bečku školu, majku mu valjda onda prvo pogledaš kakvi ste vi sami, vrijeđate li nekoga, itd. Ako kažeš da ste bečka škola, onda se to odnosi na sve vas koji dolazite na utakmice kluba, a ne samo na forum. Valjda je ovo jasno.

I ne, nisam ja "ko biva nešto načuo" 2012. godine, nego su mi uši probijene od vaših gadosti. Došlo mi je da povraćam šta sam sve čuo. Onakvo ponašanje se ne može nazvati bečkom školom.

Evo ja cu ti reci...Ovdje kad se prica o Papetu spominje se da je neznalica i u najgorem slucaju "suskavac" O porodici Osim ono najgore sto covjek moze zamisliti...Ti se bas pravis lud...Vi imate kompleks od Amara a mi nemamo od Papeta a i Haseta..Ja cuo jednom davno na istoku vasem kako planirate dici u zrak Grbavicu...E tako tvoja prica ide..
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#32393 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Pitari toliko ste nisko pali da ste cak i jadnu Fatu ovde ruzno prozivali po forumu. Kad je iko ovdje asocirao na neku bolest bilo koga iz Sarajeva??? Prozivali ste "slagiranog" Ivicu, morza, vodenu glavu i sta ti ja znam Amara.......nadjite gdj je nesto napisano za Husrefa. Imate ovdje par forumasa koji su za ozbiljnog ispitivanja i dijagnosticiranja. Bolesnim ljudima se na valja rugati da sam sebi nesto ne svezes.
Poklopite se po usima sportski ste razvaljeni i pored odvratnih poteza prije utakmice. Sto vas vise samaramo na terenu postajete sve jadniji i jadniji.
nosara

#32394 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Image

NECES, RAZBOJNICE!

:lol:
Logovan

#32395 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote: 01/12/2019 19:12 Evo ja cu ti reci...Ovdje kad se prica o Papetu spominje se da je neznalica i u najgorem slucaju "suskavac" O porodici Osim ono najgore sto covjek moze zamisliti...Ti se bas pravis lud...Vi imate kompleks od Amara a mi nemamo od Papeta a i Haseta..Ja cuo jednom davno na istoku vasem kako planirate dici u zrak Grbavicu...E tako tvoja prica ide..
Eh pa bolje da mi nisi ništa rekao. :lol:
Znači Pape se ne vrijeđa, već se samo kaže neznalica i šuškavac. Pa očito čitaš samo ono što ti odgovara ili eto ne znam šta bih ti drugo rekao.
Vrijeđate Haseta (uvjerio se više puta), imate i onu bolesnu pjesmu, znaš ono "mrtav je Hase". A nazivate se bečkom školom, dižete se iznad nas kao vi bolji... E pa Boga mi nećemo tako. Prvo pogledaj svoje, a tek onda pričaj o drugim. Što se tiče kompleksa, također važi ovo "prvo pogledaj svoje".

Tužno od vas što se predstavljate nešto što niste, da ne kažem jadno. :roll:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#32396 Re: Sarajevski derbi

Post by plain vanilla »

Joj ko babe kakve o banovima :-)
Dead Man Walking

#32397 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Ja price i logovana.
nosara

#32398 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

Logovan wrote: 01/12/2019 19:35
Melbourne_Australia wrote: 01/12/2019 19:12 Evo ja cu ti reci...Ovdje kad se prica o Papetu spominje se da je neznalica i u najgorem slucaju "suskavac" O porodici Osim ono najgore sto covjek moze zamisliti...Ti se bas pravis lud...Vi imate kompleks od Amara a mi nemamo od Papeta a i Haseta..Ja cuo jednom davno na istoku vasem kako planirate dici u zrak Grbavicu...E tako tvoja prica ide..
Eh pa bolje da mi nisi ništa rekao. :lol:
Znači Pape se ne vrijeđa, već se samo kaže neznalica i šuškavac. Pa očito čitaš samo ono što ti odgovara ili eto ne znam šta bih ti drugo rekao.
Vrijeđate Haseta (uvjerio se više puta), imate i onu bolesnu pjesmu, znaš ono "mrtav je Hase". A nazivate se bečkom školom, dižete se iznad nas kao vi bolji... E pa Boga mi nećemo tako. Prvo pogledaj svoje, a tek onda pričaj o drugim. Što se tiče kompleksa, također važi ovo "prvo pogledaj svoje".

Tužno od vas što se predstavljate nešto što niste, da ne kažem jadno. :roll:
Reci ti njima! :lol:
Dead Man Walking wrote: 01/12/2019 19:49 Ja price i logovana.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ibizza

#32399 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Broj prodatih ulaznica za tribinu Jug 2.100 :lol:
studiorum_tuzlaensis

#32400 Re: Sarajevski derbi

Post by studiorum_tuzlaensis »

u sve teme ste se posrali sa tužakanjem.

5 istih likova drobi i plače moderatorima kako mi je ovaj/onaj reko... prednjače tinejdžer 90minuta i ovaj odlogovani.

Nemate obraza da začepite gubicu kad vas prospemo ko rižu na ograjisanom terenu. Jorgan i spavanac, ajdeee
Post Reply