Nas narod je nepopravljivo glup.Hank Paldum wrote: ↑30/11/2019 13:16Tako je. Šta je zanimljivo je da je i Šiling tada bio ismijan od naroda nazivima popit uspavana ljepotica jer samo sjedi, šuti, drijema. Umjesto da se ljudi bave raspoloženjem visokih predstavnika bolje da se bave analizom kada i na koji način su visoki predstavnici počeli mijenjati raspoloženje jer oni oslikavaju raspoloženje zapada prema BiH.Kikibombona wrote: ↑30/11/2019 11:50 Jesi gledao gostovanje Svarca Silinga kod Senada na FACE prije 2-3 godine? Ako nisi obavezno pogledaj. Donio je odluku o smjeni Dodika. Amerikanci su rekli: NE MOZE. Svarc kaze, ja sam tada ispao slabic u ocima naroda, a zapravo nista nisam mogao uraditi. U 37.00 govori o tome, obavezno poslusati, mnoge stvari ce objasniti.
Siling je donio odluku o smjeni Dodika. Amerikanci porucili: ne moze, mi smo protiv. I sta mozes?
...
Isto je sa Inckom. On samo ispunjava naredbe nadredjenih. Da sutra dobije zeleno svjetlo od Amerike i Francuske, Dodik bi letio. Ne moze covjek nista uraditi. I to nam javno govori, a mi glupi kontamo da on nece.