Svako zašto ima svoje zato. I kod jednog I kod drugog.TheMule wrote: ↑28/11/2019 19:15Fakat umisljas. Nekako s Proljeca je, uz Dozera, najkorisniji ucesnik ove teme. Tempuser je imo 2 dobra posta od zadnjih 100 i zasluzeno otiso u banovice.PM72 wrote: ↑28/11/2019 08:20 Vidim,šalješ u Banoviće one koji ti "smetaju".Preko štele.Ovdje nam namećeš svoje mišljenje.E ne može tako.Koliko znam,zabranjeno je kloniranje nick-ova a ti ovdje koristiš najmanje tri.I šta sad? Da te prijavim radi nepoštovanja pravila?
Sve se bojim da bi to rezultiralo nekom opomenom ili banovanjem.Moderator će ko fol provjeriti adrese
,jedna sa mobitela,druga sa kompjutera a treća sa laptopa ili sa posla.
Eto,sad i mene prijavi svojim bivšim jaranima moderatorima pa me banujte ...za sva vremena a ja neću otvarati nove nick-ove ...niti ću kratiti pantole i puštati bradicu...a kupam se i tuširam redovno.
Okomio se na Hadzica, drzavu i politiku, i na kraju vrijedjo par ljudi i to je to. Kao neko ko je bio tu, trebo je znati da tad nije bilo drzave i politike, ljudi su radili akcije na svoju ruku, Hadzica nije nagradila nikakva drzava, vec je covjek - patriota - organizovo otpor da zastiti svoj narod ( honorarni cin generala je nesto drugo). Skolovani oficiri su ginuli bas kao i neskolovani. I Kemal Ademovic je odradio prvi napad na prepad i uz dosta nepoznanica. Realno gledajuci, nije bilo nacina da on zna sta se desava u krugu tvornice. Da su cetnici zauzeli pozicije nesto ranije, drukcije bi to sve izgledalo...
Gledate na dogadjaje od prije 30 godina kroz prizmu danasnje politike i situacije na terenu. I Djilda je bio neskolovan, pa ne pljujete po njemu, tako da iza pljuvanja po Hadzicu stoji nesto drugo, jel tako?
A da nije bilo politike... Nemoj biti dijete...