Ministar odbrane R BiH Jerko Doko, Backović i Dervišević.

Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 19:56
Vidim da si pripadnike antiterorističke grupe ''Ševa'' okvalifikovao na dosta degradirajuć način.
Lik je mrtva SDA lobotomija.strucnjakdemagog wrote: ↑27/11/2019 21:07Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 19:56
Vidim da si pripadnike antiterorističke grupe ''Ševa'' okvalifikovao na dosta degradirajuć način.![]()
Nazivaš antiterorističkom grupu koja je snajperima ubijala civile sa obe strane Miljacke (među kojima su Boško i Admira), pokušala atentat da komandanta Štaba vrhovne komande ARBiH pri tom mu ubivši suprugu i šuru, ubila francuskog vojnika i druge zločine koje su počinili?
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma”tempuser wrote: ↑27/11/2019 14:21Malo je reci da nemas mozga! I samo zato sto ovo mogu citati njegova djeca istinu ne treba govoriti javno nego sve uljepavati da ispranim mozgovima kao sto ste ti i NSP bude sve po taman?CPT wrote: ↑27/11/2019 14:04U kontekstu rata u BIH je sasvim svejedno je zasto je poginuo i filozofiranje o tome na javnom forumu je fuj. Niko njega nije prislio da uradi to sto je uradio. On je pokusao nesto uraditi i nije proslo. A moglo je proci (bar po njegovom misljenju). Siguran sam da nije otisao u smrt ili tu akciju jer nije imao sta drugo raditi taj dan. Znaci sve ovo je javno i mogu citati njegova djeca, unuci, itd, itd...tempuser wrote: ↑27/11/2019 13:56
On nije poginuo u akciji nego u samovoljnom pokusaju koji je kosta njega i jos 5 ljudi, a da nije bio neuki komadant koji se kvartao u nesto sto ne zna znao bi da mu to ni slucajo ne bi moglo poci za rukom.
Niko ne pljuje po njemu nego po drzavi i lobotomiranim likovima koja je promasaj od akcije "proprala" i prislonila uspjesnoj akciji i za to adekvatno nagradila sto je to jedan on hiljadu takvih.
Flanfaj ga otrok!
Ništa nisam krivo markirao, kapija "TAS"-a je 50-ak m desno, a ne lijevo.Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 21:25 Prvi si priložio mapu koja se odnosila na akciju ''Pretis'' i ja sam ti zahvalan za taj doprinos. Predhodno si iznio saznanje da si lično vidio vozilo izrešetano u zasjedi, vozilo od grupe koja je došla sa rahmetli Hadzićem. Ali si umjesto kapije ''Pretisa'' markirao kapiju ''TAS-''a, koja je 50-tak metara lijevo od glavne kapije Pretis-a ,gdje je bila postavljena zasjeda i šumicu u kojoj su se zakamuflirali Blagovčani, dio članova tzv kriznog štaba, radnika osiguranja i ljudi Bore Radića.. Dobro bi bilo da uradiš korigovanu mapu i tako bar mjesto likvidacije ispravno označimo. Naravno, ako budeš imao volje za to.

Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 21:39
Moguće je da griješim ali mislim da je ovo tvoja mapa, spasio sam je i htio podići da se ne mora ići na link, ali je forum u to vrijeme momački štopao i nisam uspio. Mislim da ti je neko i ukazao da nije ispravno markirano a ti se složio sa tom sugestijom.
jos samo da si napiso da su odradili i markalestrucnjakdemagog wrote: ↑27/11/2019 21:07Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 19:56
Vidim da si pripadnike antiterorističke grupe ''Ševa'' okvalifikovao na dosta degradirajuć način.![]()
Nazivaš antiterorističkom grupu koja je snajperima ubijala civile sa obe strane Miljacke (među kojima su Boško i Admira), pokušala atentat da komandanta Štaba vrhovne komande ARBiH pri tom mu ubivši suprugu i šuru, ubila francuskog vojnika i druge zločine koje su počinili?
A šta nisu od nabrojanog?TheMule wrote: ↑27/11/2019 23:17jos samo da si napiso da su odradili i markalestrucnjakdemagog wrote: ↑27/11/2019 21:07Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 19:56
Nazivaš antiterorističkom grupu koja je snajperima ubijala civile sa obe strane Miljacke (među kojima su Boško i Admira), pokušala atentat da komandanta Štaba vrhovne komande ARBiH pri tom mu ubivši suprugu i šuru, ubila francuskog vojnika i druge zločine koje su počinili?![]()
Ako je postojala?
znam da nemas. kao i ostali padobranici. razgulite s teme vise da se sta normalno procitastrucnjakdemagog wrote: ↑28/11/2019 00:15Ako je postojala?
Ne znam sta imam dalje s tobom raspravljati.![]()
Lijepo da imaju znanja i drago mi je zbog toga, ali pojedinci ne bo trebali svoja znanja naturati kao opšta. Nikoga ja ne tjeram ko to sam svojim pisanjem ne zasluži.Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 16:42Slažem se, časno si se nosio u ono nevrijeme i to zasluzuje respekt. Međutim, forum funkcionise putem pravila za sve, pa tako i one koji nisu akteri borbenih djelovanja , iz xy razloga. Zasto ih istiskati zbog generacijske predrasude , ako im forumska pravila garantuju pravo na mišljenje.Tromblon wrote: ↑27/11/2019 08:39Vala što ne mogu kad mi SDA jangeri počnu objašnjavati šta je rat. Svi mi vrlo dobro znamo činjenice i što se mene tiče ne mogu kada se od činjenixa počnz praviti laži.Nekako s proljeća wrote: ↑27/11/2019 07:58 I treba, ovo je bila naša surova realnost godinama. Sve dok se ona osporava lažima teletabisa, mi ćemo ih tući činjenicama. Pa dokle dobacimo.
Ja nemam problem da se povučem sa teme ili foruma u cjelosti. Nemam. A na pokušaje tjeranja znam i mogu odgovoriti u tren. A mogu i saburati i kulirati.
Jugend i junose mi tukne na etiketu koja je teska kvalifikacija za onog kome se pokusava virtualno nalijepiti.
Vjeruj da danasnje generacije imaju dosta teoretskog znanja, uz saznanja aktera bi to moglo biti dobro za sve. Zasto im ne dati priliku da se osjecaju ravnopravnim na temi.
Ako nam je cilj istina, vidimo se onda na cilju. Nema potrebe da se raspravljamo oko načina dolaska do cilja.

Fakat umisljas. Nekako s Proljeca je, uz Dozera, najkorisniji ucesnik ove teme. Tempuser je imo 2 dobra posta od zadnjih 100 i zasluzeno otiso u banovice.PM72 wrote: ↑28/11/2019 08:20 Vidim,šalješ u Banoviće one koji ti "smetaju".Preko štele.Ovdje nam namećeš svoje mišljenje.E ne može tako.Koliko znam,zabranjeno je kloniranje nick-ova a ti ovdje koristiš najmanje tri.I šta sad? Da te prijavim radi nepoštovanja pravila?
Sve se bojim da bi to rezultiralo nekom opomenom ili banovanjem.Moderator će ko fol provjeriti adrese
,jedna sa mobitela,druga sa kompjutera a treća sa laptopa ili sa posla.
Eto,sad i mene prijavi svojim bivšim jaranima moderatorima pa me banujte ...za sva vremena a ja neću otvarati nove nick-ove ...niti ću kratiti pantole i puštati bradicu...a kupam se i tuširam redovno.