Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
pemanapemani

#44326 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

Mislim da on i slični nisu glasači SDA, ali ih vi ovdje izludite i oni iz inata onda glasaju za SDA.

Ako ne vi, onda dođe Sabina i svojim pokvarenim postupcima raspalače Memu i radnike u Pazariću, a dobro se zna da je ono na slikama preklanjska posteljina i da se spremačica zaklela djecom kako one kaiševe nikad u životu nije vidjela.

Ma hajte molim vas, najlakše na SDA. Čim počne priča o ovima koji ne mogu smisliti baklavu, odmah ljutnja.
cvrčak_na_hedonizmu

#44327 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

emric wrote: 29/11/2019 14:10
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 29/11/2019 14:05
emric wrote: 29/11/2019 14:03
Paranoja, uzela ti dušu. 🤣🤣🤣🤣
Sve mi uzela :lol:

Vidiš da si narod znO troll :D Supa na viljušku :-D
Svrstavajući neistomišljenike u SDA sami od sebe pravite klaune.
Jel fakat vi to ne primjetite ili svjesno liječite tako frustracije? 😂
Da ti nacrtam, jer vidim da imaš problem sa disleksijom. Za koga si glasao i šta misliš o SDA ? Nadam se da si shvatio, napokon :)

Da počnem prvi, glasač NS-a, SDA/SBB su klasične konjokradice, žohari, prodali bi mamu za malo vlasti i para.

Eto, trebal još šta :D
emric

#44328 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by emric »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 29/11/2019 14:14 Eto, trebal još šta :D
Treba, da misliš svojom glavom i prestaneš koristiti kutijice za razvrstavanje. Svijet je mnogo više od toga.
cvrčak_na_hedonizmu

#44329 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

emric wrote: 29/11/2019 14:18
Treba, da misliš svojom glavom i prestaneš koristiti kutijice za razvrstavanje. Svijet je mnogo više od toga.
Što izbjegavaš odgovor, a onda se kreveljiš kad te smjeste u narod znO varijantu, to mi zaista nije jasno. Toga si svjestan, valjda, il opet disleksija dolazi do izražaja :D
emric

#44330 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by emric »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 29/11/2019 14:23
emric wrote: 29/11/2019 14:18
Što izbjegavaš odgovor, a onda se kreveljiš kad te smjeste u narod znO varijantu, to mi zaista nije jasno. Toga si svjestan, valjda, il opet disleksija dolazi do izražaja :D
Ja nisam papak da navijam za bilo kakve stranke, pogotovo što su sve u pet deka go šljam. Bog mi je podario da mogu razmišljati i cijeniti loše i dobre poteze, ljude, a ne stranke. A tebi vidim nije mrsko biti papak i navijati za propale uhljupe, a niko te čak za to i ne pita? ✌

NS je isto što i SDA, samo što su nesposobniji i gluplji. Sve što su prigovarali SDA, sad i sami rade. Potpuno ista nesposobnost i licemjerje, samo što je SDA makar bila otvorena, a ovi ofirno lažu. I SDA je stvarno nešto i uradila, i pored mora grešaka, a ovi su i dalje na demagoškim pričama. ❤
JedanMova

#44331 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

kmirsad wrote: 29/11/2019 05:56
JedanMova wrote: 28/11/2019 20:43
kmirsad wrote: 28/11/2019 13:29 Malo pikanterija.Ova grupa je par mjeseci tri majke dojila, pregovarala sa tri stranke i tvrdila pazar.Dvije veče i jednom malom, lokalnom. Pregovori su bili teški. Najbliži su bili DF-u. Na par dana prije bili i sa ŽK, u kasnim nočnim satima, kod Rumenog na ribnjaku u kafani... Ovaj im obečao kule i gradove, a onda ih otkačio, tražili previše. Tada su prelomili da idu u NS, rasporede se i preuzmu je
Mislim da smo negdje vec apsolvirali tvoju strucnost u mnogim poljima prikazanu na ovom forumu, ali putovanje kroz vrijeme i mijenjanje proslosti je definitivno novost za sve. Cisto da znas, DF i dalje ganja da se Marjanovic vrati i to direktno u predsjednistvo i to preko njihovog sekretara Miletica. Sa Komsicem se ekipa iz IGG-a nikad nije srela niti je bilo govora o tome (cistom logikom stvari - pa prvu Dizdarevicku i Vukasovica ne bi primili nazad). Prva opcija mu je uvijek bila nova politicka stranka, a druga NS. Nikad nije postojala treca. I jos bonus - Marjanovic je maksimalno htio da vodi GO, ali su ga pritisnuli stari clanovi koji su bili uz Albina i Dennisa. A onda mu je Pedja ponudio da bude podpredsjednik sa Sabinom (cekaj, kako mu on to moze ponuditi tako nesto kada su izbori demokratski i posteni). Ostalo je vec istorija.

Nesto mislim da su te tvoji pikantni izvori dobro navukli, al eto Pedja ovo cita pa neka me demantuje. Jel tako bilo predsjednice?
Nisam ni rekao da je Damir Marjanović bio na tom sastanku. Bili su njegovi nižerangirani predstavnici iz Glavnog Štaba koje znam poimenice. Čak znam i ko je vozio, i kad su se vratili u Tuzlu...
I opet pogresno...
Na samo jednom (od ukupno tri sastanka, sva tri u Sarajevu) je bilo dvoje ljudi iz Tuzle (Jasmin Kadic i jos ona jedna zenska iz DFa) i nakon toga su odustali od zajednickog nastupa IGGa i te ekipe iz Tuzle. Sva ostala "pregovaranja" su mozda bili pojedinacni pokusaji nekih koji se sada oznacavaju kao njegovi ljudi. Ako aludiras na ekipu oko Selima, oni su pregovore radili odvojeno. Cinjenica da je ulazak bio tako tempiran (marketinski) ne znaci da su to "njegovi ljudi".

Sto se "njegovih ljudi" iz Tuzle tice, Zlatan Begic (koji je jos prije sve ove price oko NSa presao u DF), Edin Delic (koji je presao u SDP) i Vedad Pasic (koji nikad nije otisao dalje od price) su jedine tri osobe koje se do neke mjere mogu dovesti u vezu sa tim terminom.
JedanMova

#44332 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

kmirsad wrote: 29/11/2019 06:12 moj drug :
" Znalo se to od početka. Marjanović je pokušao pročistiti stranku ali nije imao dovoljno ruku. I desilo se što se desilo. Udarna trojka Naše Stranke, Peđa Kojović, Sabina Čudić, Nasiha Pozder "uspješno" su gurali svoje ljude i "svoju stvar".
Ja :
"Bravo srcane."U sridu ! ! !" Samo iskreno i u lice. Neka se zna največa istina do sada izrečena... o razlozima dolaska Vrhovnog komadanta Damira Marjanovića i njegovog Glavnog štaba u NS... I glavnog planera i stratega operacije "Pročiščavanje Naše Stranke" od Pedje Kojovića, Sabine Čudić, Nasihe Pozder, guranje svojih ljudi i "svoje stvari"... I? Kako bi se danas zvala, ta nova, pročišćena stranka?...Vjerovatno bi došla i "tobe" i danas bila u koaliciji sa SDA, i drugim centrično lijevim građanskim strankama u TK, FBiH , BiH... Koja je sljedeča na redu za "prečiščavanje"? "
Pozdravi druga i reci mu da pojma nema ;-)
kmirsad

#44333 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

emric wrote: 29/11/2019 11:41
kmirsad wrote: 29/11/2019 11:31 Što meni ide na živce ovo stranačko polaganje cviječa uz praznike, radi iskazivanja "patriotizma" i jeftinih političkih poena. Žešča hipokrizija. Ja bi to zabranio.
Zato što to shvataš na morbidan način.

Svugdje u svijetu se odaje počast zaslužnima na domovinske praznike i naravno da u tome učestvuju politički predstavnici.

Što me ne citira u cijelosti...rekao sam da su mi prihvatljive zvanične državne delegacije, a ne stranačke.
kmirsad wrote: 29/11/2019 11:31 Što meni ide na živce ovo stranačko polaganje cviječa uz praznike, radi iskazivanja "patriotizma" i jeftinih političkih poena. Žešča hipokrizija. Ja bi to zabranio.Eventualno zvanićna delegacija jednog nivoa vlasti, multinacionalna, multi religijska, multistranačke... a ostali kao pojedinci, ako im je ćejf...
JedanMova

#44334 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

Hakiz wrote: 29/11/2019 01:06
JedanMova wrote: 28/11/2019 23:06
izvrsni direktor wrote: 28/11/2019 22:42

Pa sta je pogresno. Je li ti smatras da ona u pazaric treba ici, kao jos jedan radnik u administraciji? Ili smatras da bi kao nekvalifikovala trebala raditi sa djecom kao pedagog ili odgajatelj?
Koju od ovih opcija ti smatras ok da sabina uradi?
Ne znam, vjerovatno je do mene. Ona je inace poznata kao osoba od rjesenja, sve je rijesila do sada svojim prijedlozima.
Mozda ste stvarno u pravu, mozda ona treba da sjedi na budzetu i predlaze rjesenja. Kvalitet, izvodivost i sve sto ide uz to su vise manje nebitni. Bitno je da ona predlaze jer nizasta drugo bogom dana nije osim da palamudi.

Eto vam je pa je vodite kuci, stvarno ne vidim problem ni u tome da vam i u slobodno vrijeme palamudi. Samo se potrdudite da i to objavite ili nista od narednog palamudjenja u privatnom aranzmanu ;-)
U pravu si. Ako ti, nedajbože, zatreba operacija, neka te Sabina operiše umjesto hirurga. A ne da da u Parlamentu predlaže rješenja za, na primjer, bolju organizaciju zdrvastvenog sistema.

Vjerujem da bi te to obradovalo.
Pa kad vec potezes zdravstvo - pa ni Seka vise ne operise. Istina, ne znam sta je tu gore, pustiti je da ubija direktno nozem ili ovako administracijom
A na rukovodecim mjestima u svim firmama trebaju biti menadzeri. Pa obzirom da ista voli davati prijedloge rjesenja, bas kao i menadzeri, idealna je za takvu pozicije gdje bi se njene sposobnosti maksimalno iskoristile.

Gasi struju, motaj kablove... ziv bio
kmirsad

#44335 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

JedanMova wrote: 29/11/2019 15:00
" Znalo se to od početka. Marjanović je pokušao pročistiti stranku ali nije imao dovoljno ruku. I desilo se što se desilo. Udarna trojka Naše Stranke, Peđa Kojović, Sabina Čudić, Nasiha Pozder "uspješno" su gurali svoje ljude i "svoju stvar".
Ja :
"Bravo srcane."U sridu ! ! !" Samo iskreno i u lice. Neka se zna največa istina do sada izrečena... o razlozima dolaska Vrhovnog komadanta Damira Marjanovića i njegovog Glavnog štaba u NS... I glavnog planera i stratega operacije "Pročiščavanje Naše Stranke" od Pedje Kojovića, Sabine Čudić, Nasihe Pozder, guranje svojih ljudi i "svoje stvari"... I? Kako bi se danas zvala, ta nova, pročišćena stranka?...Vjerovatno bi došla i "tobe" i danas bila u koaliciji sa SDA, i drugim centrično lijevim građanskim strankama u TK, FBiH , BiH... Koja je sljedeča na redu za "prečiščavanje"? "
Drug je iz te iste grupe. Pa sad jel zna ili ne zna, bio i na listi za TK...To je javno objavio na fb, a ja mu odgovorio. Ni on nije više član NS.
JedanMova

#44336 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

Bancho wrote: 29/11/2019 13:19 Kako oni fino u smjenama odradjuju posao...@emric radi prvu, a @jedanmova drugu....
Da da, al da nam zato vidis konta na racunu :D
A koliko vas ono placaju :?: :lol: :lol: :lol:

Cekaj samo dok jos Covic posalje dogovorenu sumu. Ovo je ipak zavjera ustasko-dzihadska :lol: :lol: :lol:
Last edited by JedanMova on 29/11/2019 15:19, edited 1 time in total.
JedanMova

#44337 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

kmirsad wrote: 29/11/2019 15:07
JedanMova wrote: 29/11/2019 15:00
Ja :
Drug je iz te iste grupe. Pa sad jel zna ili ne zna, bio i na listi za TK...To je javno objavio na fb, a ja mu odgovorio. Ni on nije više član NS.
Da ti drug nije Dejo?

Edit - nije, vidim da je jos clan
Onda mora da ti je taj drug isto dio klape oko Marjanovica cim je izasao (analogno svemu do sada recenom) :lol: :lol: :lol:
kmirsad

#44338 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Nije Dejo... a nije korektno da ovom drugu spominjem ime. Znate se. A u pravu si da si u toj pukovniji bile dvije grupe... Damirova i Selimova. Sad malo povezujem neke stvari I moguče je da su pregovarali odvojeno. Ovo za Rumenog je potpuno tačno. znam i ko je iz DF-a, predstavniku igg-a dogovorio sastanak sa ŽK. Znaš li da se i DF u Tuzli podjelio ? I tačno je mnogi od njih nisu više članovi NS. :lol: :lol: :lol:
JedanMova

#44339 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

kmirsad wrote: 29/11/2019 15:24 Nije Dejo... a nije korektno da ovom drugu spominjem ime. Znate se. A u pravu si da si u toj pukovniji bile dvije grupe... Damirova i Selimova. Sad malo povezujem neke stvari I moguče je da su pregovarali odvojeno. Ovo za Rumenog je potpuno tačno. znam i ko je iz DF-a, predstavniku igg-a dogovorio sastanak sa ŽK. Znaš li da se i DF u Tuzli podjelio ? I tačno je mnogi od njih nisu više članovi NS. :lol: :lol: :lol:
Znamo se? Otkud ti znas :mrgreen:
Povezivanje IGGa iz tog perioda sa Komsicem je najblaze receno apsurdno.
U prevodu, ko god u tome trazi neko uporiste je ili neinformisan ili ... da ne lajem. A sto se clanova IGGa tice, da li si ti siguran da znas ko su uopste bili clanovi IGGa?

PS
Normalno da ga neces imenovati, al nije frka ni skontati ako treba, i ako je izasao. Samo prelistamo ispisnice ;-)
kmirsad

#44340 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol:
A misliš li da u novoj stranci traže ispisnicu iz stare... ili potvrdu da si u staroj izmirio članarine za onaj period koji si u njoj bio... :lol: :lol: :lol: ...
ps
Za ovog znam, bio mi na sijelu i tražio da im pristupim... :-D
JedanMova

#44341 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JedanMova »

kmirsad wrote: 29/11/2019 15:43 :lol: :lol: :lol:
A misliš li da u novoj stranci traže ispisnicu iz stare... ili potvrdu da si u staroj izmirio članarine za onaj period koji si u njoj bio... :lol: :lol: :lol: ...
ps
Za ovog znam, bio mi na sijelu i tražio da im pristupim... :-D
Nemoj tako drug da brkas pojmove.
Ne placaju mene da ovde mislim, nego samo da trolam :lol: :lol: :lol:
putokaz1

#44342 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Glasat cu za NS da u vihece udje Dino Osmanovic da konacno zaposli zenu,zakonski
Kikibombona

#44343 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Ka'e Kojovic da koaliranje sa SDA u USK apsolutno nije opcija. :thumbup:
kmirsad

#44344 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Kikibombona wrote: 29/11/2019 17:16 Ka'e Kojovic da koaliranje sa SDA u USK apsolutno nije opcija. :thumbup:
:thumbup:Ne kaže to samo za USK, to važi za sve kantone.
Last edited by kmirsad on 01/12/2019 05:09, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#44345 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

paleoconservative wrote: 23/11/2019 15:31 Priviligovana klasa kazes :D plati porez inace ides iza resetaka, a ako trazis zdravstveno i penziono javno cemo te lincovati. Nas lijepi podanicki mentalitet.
To su uglavnom budžet lije koji se prepadnu za svoj regres i koji u životu nisu 5km na tržištu zaradili.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#44346 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Kikibombona wrote: 29/11/2019 17:16 Ka'e Kojovic da koaliranje sa SDA u USK apsolutno nije opcija. :thumbup:
Nije nikad ni bila. Osim za forumasa koji ne zna da citira
putokaz1

#44347 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Propade vlast SDA Lab NS ...sto je NS UXrala ,DF spasi...vraca se unkoaliciju SDA SDP NB
high_volume

#44348 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

putokaz1 wrote: 01/12/2019 00:42 Propade vlast SDA Lab NS ...sto je NS UXrala ,DF spasi...vraca se unkoaliciju SDA SDP NB
Ti ovdje, @putokaže, više ne da lupetaš gluposti, tvoje pisanje odavno je već trolanje. Ti pojma nemaš ni o čemu :-)

A prepun si frustracija spram NS i neke neobjašnjive mržnje. Šta je reć'? Jel' te neki njihov u Lukavcu načepio ili vratio s vrata kad si pokušao prilazak?
putokaz1

#44349 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Cekajte NS i dalje podrzava vladu bez SDA u USK,e nisam znao,NS dala ostavku nakon nepotizna u KS....
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#44350 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

high_volume wrote: 01/12/2019 09:54
Ti ovdje, @putokaže, više ne da lupetaš gluposti, tvoje pisanje odavno je već trolanje. Ti pojma nemaš ni o čemu :-)

A prepun si frustracija spram NS i neke neobjašnjive mržnje. Šta je reć'? Jel' te neki njihov u Lukavcu načepio ili vratio s vrata kad si pokušao prilazak?
. Izvini, ništa lično, ali ovaj i ovakav ad hominem opis je tipičan za sljedbenike u Sjevernoj Koreji, a to je tako tipičan odnos sljedbenika jedne liberalne stranke. Znate li vi, uopće, šta je liberalna ideja? Znate li šta je sloboda misli i izražavanja? Čim se netko usudi izreći kritiku pun je mržnje, ljubomoran, isfruszriran., bot.. .. Nimalo ovako ne pomažete imidžu NS.
Locked