Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
valter.ba wrote: ↑28/11/2019 23:38
Je li istina da imste samo jedan 4K kanal i to SK4? Ako je tako zašto kupovati 4K TV kada jos uvijek poslujete u proslosti.
Da, Telemach u ponudi trenutno ima samo jedan 4K kanal - Sport Klub 4K koji je dio Osnovnog digitalnog paketa, i kojeg je moguće pratiti samo uz EON box uređaj na Telemach mreži.
Moguce ga je pratiti i preko dvb-c , jer se pojavljuje signal ali su ga zakljucali. Muga ga bez ikakvih problema pustiti preko modula ko ima taj kanal u paketu.
Konkretno kako misle da se taj kanal gleda na vise tv,a ako je neki korinik uzeo eon box i dva modula a ima taj kanal u paket i ima tv uredjaje koji podrzavaju 4K. Znaci taj korisnik ne moze gledati kanal koji ima u paketu a placa ga.
duffy_duck wrote: ↑29/11/2019 02:58
Mislim da bi sada Telemach trebao dobiti kanale putem kojih mozemo gledati BH Premijer ligu. Iz razloga sto su i oni dobili Novu Sport.
I tamo sam ti odgovorio imas PPV mogucnost tog kanala i platis 2 KM da gledas utakmicu sto je jeftinije nego da kupis kartu i odes na utakmicu.
Telemaše hvala na brzom odzivu onaj dan i update-u mog uredjaja.
Medjutim sinoc palim eon box, klik na "kruzic" na daljinskom da upalim vlc player(skinut sa play-a preko box-a i redovno update-ovan). Cim sam pritisnuo kruzic, hooop ode box u resetovanje.
Molim jednostavan odgovor: da li je moguce zamjeniti box bez da se peglamo oko provjera mjesec dana kao sto je bilo sa router-om ili da trpim ovo.
Hvala.
Medjutim sinoc palim eon box, klik na "kruzic" na daljinskom da upalim vlc player(skinut sa play-a preko box-a i redovno update-ovan). Cim sam pritisnuo kruzic, hooop ode box u resetovanje.
Molim jednostavan odgovor: da li je moguce zamjeniti box bez da se peglamo oko provjera mjesec dana kao sto je bilo sa router-om ili da trpim ovo.
Hvala.
a sto bi trpio?!
zajasi i trazi, ne sjasi dok ti ne zamjene, ne placaju te niti ti daju neke extra pogodnosti da trpis ono sto te handri, mislim... ako ti je to bas neka smetnja i ako si siguran da nije nes' do tebe i tvojijeh huredjaja.
ono, mislim...
duffy_duck wrote: ↑29/11/2019 02:58
Mislim da bi sada Telemach trebao dobiti kanale putem kojih mozemo gledati BH Premijer ligu. Iz razloga sto su i oni dobili Novu Sport.
A zašto bi trebao dobiti.
Valjda bi trebao kupiti a ne dobiti.
Kupiti platiti i to masno pošto je godinama ucjenjvao BHT sa sportklub kanalima
jastaradi i to 3KM po korisnickoj glavi, ja jaaaa, nejma vise djabe ni u stare babe
nekako se nekome, citaj nama, mora prelomit ovo predstojece poskupljenje
@Telemach
Trenutno imam NET Duo Grande i zelim da pređem na EON Duo Light paket. Pitao sam na šalterima i zvao podršku, i svi mi kažu da moram opet potpisati ugovor na 1 ili 2 godine. Prethodni ugovor mi je istekao, ne želim da potpisujem novi, želim EON Duo Light paket bez ikakvih dodatnih pogodnosti, da placam full cijenu. Ko je ovdje lud?
mk wrote: ↑29/11/2019 11:08
Prethodni ugovor mi je istekao, ne želim da potpisujem novi, želim EON Duo Light paket bez ikakvih dodatnih pogodnosti, da placam full cijenu. Ko je ovdje lud?
Ugovor nije istekao, isteklo je samo obavezno trajanje ugovora 12 odnosno 24 mjeseca, na koliko je vec potpisan. Pri prelasku na novi paket, raskidas stari ugovor i potpisujes novi ugovor na 12/24mj. Ne potpisujes ugovor zbog pogodnosti, nego zbog same promjene paketa usluga.
Onako bezveze pitam imate li informaciju rade li developeri na tome da aplikacija propusti izvorni zvuk filma/programa koji se emituje? znaci ako je Dolby da "EON haplikacija" propusti izvorni sound, a ne, kao sto je slucaj sada, napravi downsampling multikanalnog surrounda na obicni stereo...
Hvala.
@zdruzdjo,
Evidentirana je tehnička reklamacija. Usluga će biti provjerena na adresi.
@Telemach
Trenutno imam NET Duo Grande i zelim da pređem na EON Duo Light paket. Pitao sam na šalterima i zvao podršku, i svi mi kažu da moram opet potpisati ugovor na 1 ili 2 godine. Prethodni ugovor mi je istekao, ne želim da potpisujem novi, želim EON Duo Light paket bez ikakvih dodatnih pogodnosti, da placam full cijenu. Ko je ovdje lud?
@mk,
Potrebno je da Ugovor potpišete na 12 ili 24 mjeseca. Potpisivanjem Ugovora na 24 mjeseca ostvarujete benefite. Nemamo mogućnost aktivirati paket bez Ugovorne obaveze.
Prethodni ugovor mi je istekao, ne želim da potpisujem novi, želim EON Duo Light paket bez ikakvih dodatnih pogodnosti, da placam full cijenu. Ko je ovdje lud?
Ugovor nije istekao, isteklo je samo obavezno trajanje ugovora 12 odnosno 24 mjeseca, na koliko je vec potpisan. Pri prelasku na novi paket, raskidas stari ugovor i potpisujes novi ugovor na 12/24mj. Ne potpisujes ugovor zbog pogodnosti, nego zbog same promjene paketa usluga.
Ok, pogrešno sam se izrazio. Jasno mi je da se novi ugovor mora potpisati zbog prelaska na novi paket, ali nema smisla da se zahtjeva obavezno trajanje. Ako cu vec placati punu cijenu zasto bi potpisivao ugovor sa obaveznim trajanjem od 12 mjeseci?
Ok, pogrešno sam se izrazio. Jasno mi je da se novi ugovor mora potpisati zbog prelaska na novi paket, ali nema smisla da se zahtjeva obavezno trajanje. Ako cu vec placati punu cijenu zasto bi potpisivao ugovor sa obaveznim trajanjem od 12 mjeseci?
@mk,
Prelazak na Eon paket se ne može izvršiti bez Ugovornog obavezivanja.
duffy_duck wrote: ↑29/11/2019 13:26
Zašto nisu stavljene Arene HD i da li ovo ukidaju Sport Klub 1 SD a prebacuju HD ?
Kao što se može zaključiti po ovom spisku, ukidaju se svi sportski kanali u SD rezoluciji koji imaju svoje identične HD verzije u Telemach ponudi, osim Arena Sport SD kanala, koji ostaju u ponudi jer se nalaze u posebnom paketu.
Da li ce biti novi paketi nakon sto isteknu trenutni 1.12.2019.? Stari ugovor istice 25.12.2019., i ne mogu potpisati eon light duo dok ne istekne stari ugovor a ova se akcija zavrsava za 2 dana.