kmirsad wrote: ↑28/11/2019 13:29
Malo pikanterija.Ova grupa je par mjeseci tri majke dojila, pregovarala sa tri stranke i tvrdila pazar.Dvije veče i jednom malom, lokalnom. Pregovori su bili teški. Najbliži su bili DF-u. Na par dana prije bili i sa ŽK, u kasnim nočnim satima, kod Rumenog na ribnjaku u kafani... Ovaj im obečao kule i gradove, a onda ih otkačio, tražili previše. Tada su prelomili da idu u NS, rasporede se i preuzmu je
Mislim da smo negdje vec apsolvirali tvoju strucnost u mnogim poljima prikazanu na ovom forumu, ali putovanje kroz vrijeme i mijenjanje proslosti je definitivno novost za sve. Cisto da znas, DF i dalje ganja da se Marjanovic vrati i to direktno u predsjednistvo i to preko njihovog sekretara Miletica. Sa Komsicem se ekipa iz IGG-a nikad nije srela niti je bilo govora o tome (cistom logikom stvari - pa prvu Dizdarevicku i Vukasovica ne bi primili nazad). Prva opcija mu je uvijek bila nova politicka stranka, a druga NS. Nikad nije postojala treca. I jos bonus - Marjanovic je maksimalno htio da vodi GO, ali su ga pritisnuli stari clanovi koji su bili uz Albina i Dennisa. A onda mu je Pedja ponudio da bude podpredsjednik sa Sabinom (cekaj, kako mu on to moze ponuditi tako nesto kada su izbori demokratski i posteni). Ostalo je vec istorija.
Nesto mislim da su te tvoji pikantni izvori dobro navukli,
al eto Pedja ovo cita pa neka me demantuje. Jel tako bilo predsjednice?