Definiši 'droljastu ženu'
Pliz.
Pa vidiš da je u pitanju Rocco Siffredipiupiu wrote: ↑28/11/2019 17:44Teško to ide ako je muškarcima to normalan repertoar, a ženama ne. Evo, na primjer, ja bih obrisala komentar ovog lika iz hiljadu razloga. Čini mi se - iz muških komentara - da je vama ovo zabavno. Meni je ogavno i jadno. O šovinizmu i da ne počinjemo (komentar je o Sanji Vlaisavljević).
piupiu wrote: ↑20/11/2019 07:16Želim izraziti oduševljenje ovim tvojim koprofiličnim fantazijama sa primjesama sadizma.rocco_siffredi wrote: ↑27/07/2019 09:27 Prije 15 godina bi joj pojeo govno kao sarmu.
Danas bi je nabio u babuskarinu guzicu![]()
Forum istinski i u svim smislovima svakoga dana u svakom pogledu napreduje.![]()
to je prosto glup zakljucakwalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:46Da i sta sam slagao muskarci su zivotinje i preferiraju droljaste zeneConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:45sunjam, na drugj temi si napisao da ne poznjes nijednu kurvu, a koje se nije udalawalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:40
Ja obozavam zene misljenja sam da su boginje i da muskarci im ne mogu vode dodati![]()
![]()
![]()
zasto muski moderatori ne bi reagiraliMarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:49
Dakle, kome to smeta neka prijavi moderaciji... a u moderaciji postoje i žene ako već muški moderatori neće ništa poduzeti.
Npr da odes na fetlife najveci bdsm community na svijetu termin slut ponosno nosi milioni zenaConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:49to je prosto glup zakljucakwalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:46Da i sta sam slagao muskarci su zivotinje i preferiraju droljaste zeneConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:45
sunjam, na drugj temi si napisao da ne poznjes nijednu kurvu, a koje se nije udala![]()
![]()
imati seks ne znaci da si zivotinja, jer seksulanost je dio svaog ljudskog bica, pa i zena, zamisli
droljaste zene ne postoje , kao sto ne postoje ni droljasti msukraci , jdnostavno svako se sekska kako mu ili joj odogovara![]()
Okanite se waltera nikog nije uvrijedioConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:50zasto muski moderatori ne bi reagiraliMarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:49
Dakle, kome to smeta neka prijavi moderaciji... a u moderaciji postoje i žene ako već muški moderatori neće ništa poduzeti.![]()
Uvrijedio si jer si rekao da je onaj trebao upraznjavati analni sex sa dalmatinkom
ne bih rekla, mislim da tako pisu i pricaju van forumaMorningStar wrote: ↑28/11/2019 17:45Forum je anonimno mjesto, tu ljudi iznose misljenja bez dosta socijalnih normi.Zasto da se nadjes uvrijedna ako nije napisao da treba silovati niti pociniti kakvo nasilje prema zeni, procitaj ponovno sta je napisao. JConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:43
tebi je, a primjetim, veicni uskraca, ovakvo komentiranje ok![]()
zar to ne mozete reci/napisati ljepse![]()
Aha. A ako ih vole, zašto je 'drolja' pežorativan termin?
podcjenjujes zenewalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:52Okanite se waltera nikog nije uvrijedioConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:50zasto muski moderatori ne bi reagiraliMarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:49
Dakle, kome to smeta neka prijavi moderaciji... a u moderaciji postoje i žene ako već muški moderatori neće ništa poduzeti.![]()
![]()
Ne znam mene slobodno vrijedjajte takoMorningStar wrote: ↑28/11/2019 17:52Uvrijedio si jer si rekao da je onaj trebao upraznjavati analni sex sa dalmatinkom![]()
To nije istina ja obozavam zene prije bi sebi naudio nego nekoj zeni ponavljam boginjeConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:53podcjenjujes zene![]()
ukucaj slut-shaming , pa se javiwalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:51Npr da odes na fetlife najveci bdsm community na svijetu termin slut ponosno nosi milioni zenaConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:49to je prosto glup zakljucakwalter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:46
Da i sta sam slagao muskarci su zivotinje i preferiraju droljaste zene![]()
imati seks ne znaci da si zivotinja, jer seksulanost je dio svaog ljudskog bica, pa i zena, zamisli
droljaste zene ne postoje , kao sto ne postoje ni droljasti msukraci , jdnostavno svako se sekska kako mu ili joj odogovara![]()
![]()
Jel to generalises sve muskarce sadaConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:53
ne bih rekla, mislim da tako pisu i pricaju van foruma![]()
nisam uvrijdjena, vec razocarana , kako pojedni muskraci dozivljavaju zene![]()
a ovdje na Balkanu, pa vi u RL buljite tako cudno u zene , neate zrna bonootna, ponasanja![]()
Dali si ti svijestan kako i sto komentaris u vezi zena?walter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:55To nije istina ja obozavam zene prije bi sebi naudio nego nekoj zeni ponavljam boginje![]()
napisala sam Balkan, geografsko podrucje, narocito BiHMorningStar wrote: ↑28/11/2019 17:56Jel to generalises sve muskarce sadaConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:53
ne bih rekla, mislim da tako pisu i pricaju van foruma![]()
nisam uvrijdjena, vec razocarana , kako pojedni muskraci dozivljavaju zene![]()
a ovdje na Balkanu, pa vi u RL buljite tako cudno u zene , neate zrna bonootna, ponasanja![]()
Ja sam iznenaDZen i uvrjeDZen
, buljenje u zenu mi je glupo priznajem- pogledat ocu mozda se malo ono i nasmijati ako nema reakcije dovidjenja prijatno. Ako ima onda mozemo dalje
![]()
90% Muskaraca u muskom drustvo ce reci takve stvari bez problema , naprimjer olizao bi joj sise ko maca sapu
Ja mislim da je ponizavajuce dahtati i buljiti jer ako se ona pravi nekom super-ultra-najsve princezom neka onda nadje sebi takvog jednog (mada pretezno zavrse mnogo nize na ljestvici nego to ocekuju) Oces neces - ja za tobom da trcim... pa nisi Scarlett JohanssonConnaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:59
napisala sam Balkan, geografsko podrucje, narocito BiH
en generalizam sve, ali vas je mnogo , a medju vama ima i javnih licnosti , koje dahcete i buljite![]()
Ne znam... hipotetički možda postoje i neki teški šovinisti među moderatorima mada ne vjerujem.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:50zasto muski moderatori ne bi reagiraliMarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:49
walter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:59 @karlin ukucao i ne pronalazim nikakvu poveznicu![]()
Svjestan sam sta pisem i ne mislim da ikoga vrijedjam![]()
the action or fact of stigmatizing a woman for engaging in behaviour judged to be promiscuous or sexually provocative.
zasto ne vjerujes ?MarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 18:03Ne znam... hipotetički možda postoje i neki teški šovinisti među moderatorima mada ne vjerujem.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 17:50zasto muski moderatori ne bi reagiraliMarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:49
Pa imas i za muskarca "sonjo" al to je u kontru sa "droljom"Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:03walter kurtz wrote: ↑28/11/2019 17:59 @karlin ukucao i ne pronalazim nikakvu poveznicu![]()
Svjestan sam sta pisem i ne mislim da ikoga vrijedjam
the action or fact of stigmatizing a woman for engaging in behaviour judged to be promiscuous or sexually provocative.
to je vzano za tvoj "drolja" komnatar , a piupiu ti je lijepo pitalal, zasto se "dozivljava" pezorativno , kuzis li sad malo bolje![]()
Ne vjerujem jer sam za većinu vidio da su profesionalni i ok.Connaisseur Karlin wrote: ↑28/11/2019 18:04zasto ne vjerujes ?MarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 18:03Ne znam... hipotetički možda postoje i neki teški šovinisti među moderatorima mada ne vjerujem.