Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A sada imaju Two child policy
I dramatičan manjak žena.
2.1 Odrzava broj populacije kakva jeste. Kinezi su odradili jednu od najboljih stvari tj. spasili su se siromastva i pustosenja zemlje zbog prevelike populacije (pogledati banglades) . Gdje su zakazali je da nisu dovoljno radili da se sprijece abortusi .
Medjutim nije to ni blizu toliko koliko danasnje feministkinje koriste primjer da bi kukale:
Odnos male - female u Kini je : 1.06 muskaraca na 1.00 zena
Ne kukaju feministice kukaju muškarci. Mada trenutno ide super prodaja realističnih lutaka...
China has the world’s most skewed sex ratio at birth, with about 115 boys born for every 100 klix, according to the Global Gender Gap Report 2018
The country now has about 33 million more men than women, according to official figures.
MorningStar wrote: ↑28/11/2019 17:06
3x vise muskaraca bude ubiVeno (ne racunajuci ratne sukobe) - ima li kakvih UN programa za nas
Biće kada osnova ubistva na većoj skali bude to što si mudonja
Il zato što si silovan ili što ti je miraz mali ili što si viđen sa ženom na ulici ili što si ostavio bivšu....
Do tada, ostaje ti samo obično ubistvo i nerazumijevanje koncepta.
U stvari, ne ubijaju muškarci žene zato što su žene. Nego zato što ubijene osobe ne ispunjavaju očekivanja osoba koje ih ubijaju. Pa tako će muškarac ubiti muškarca zato što mu je svirao na seaforu jer nećeš ti meni svirati, ja sam alfa, a ženu jer mu nije skuhala ručak, to se od nje to očekivalo.
A sada imaju Two child policy
I dramatičan manjak žena.
2.1 Odrzava broj populacije kakva jeste. Kinezi su odradili jednu od najboljih stvari tj. spasili su se siromastva i pustosenja zemlje zbog prevelike populacije (pogledati banglades) . Gdje su zakazali je da nisu dovoljno radili da se sprijece abortusi .
Medjutim nije to ni blizu toliko koliko danasnje feministkinje koriste primjer da bi kukale:
Odnos male - female u Kini je : 1.06 muskaraca na 1.00 zena
Ne kukaju feministice kukaju muškarci. Mada trenutno ide super prodaja realističnih lutaka...
China has the world’s most skewed sex ratio at birth, with about 115 boys born for every 100 klix, according to the Global Gender Gap Report 2018
The country now has about 33 million more men than women, according to official figures.
Nije problem, problema nema
Na populaciju od 1,5 milijardi 33 miliona je odsudno
I kod nas je 107 muskaraca na 100 zena ? Katastrofa u pocetku
Ako kukaju muskarci onda je to win-win za feministkinje jer muskarci su zli tlace samo zene zato postoje
PS: Sto tamnije crveno to je vise zena od muskaraca-sto tamnije plavo vise muskaraca. I nije ta Rusija toliko losa majku mu
Last edited by MorningStar on 28/11/2019 17:24, edited 1 time in total.
Hakiz wrote: ↑28/11/2019 17:21
Psiholozi, kao i umjetnici, bave se stvarima koje idu izvan i iza konvencija. Bave se stvarima koje ne želimo sebi priznati.
pa nije bas da se ne zeli, cesto puta se nece, ne mora
ponata je da vi muskraci necete reagirati na izjave takvih muskraca
Pa nije rekao da je treba silovati nego je ocito u sali (bolje pitaj njega) malo zafrkavao ovog forumasa jer se nalozio na tu dalmatinku a ni da porazgovara sa njom a kamoli da pokusa ono flertovati ili sta. Ono kad vi zene sjedite ne kazes nikada jao vidi onog jes dobar , barem muskarci kad sjede kad vidis kakvu dobru odmah krene joj vidi joj ovo vidi joj ono - onaj dio koji te karakterise kao seljaka je ako to dovoljno glasno govoris da drugi ili ona cuje...
ponata je da vi muskraci necete reagirati na izjave takvih muskraca
Pa nije rekao da je treba silovati nego je ocito u sali (bolje pitaj njega) malo zafrkavao ovog forumasa jer se nalozio na tu dalmatinku a ni da porazgovara sa njom a kamoli da pokusa ono flertovati ili sta. Ono kad vi zene sjedite ne kazes nikada jao vidi onog jes dobar , barem muskarci kad sjede kad vidis kakvu dobru odmah krene joj vidi joj ovo vidi joj ono - onaj dio koji te karakterise kao seljaka je ako to dovoljno glasno govoris da drugi ili ona cuje...
Ne znam kad dvaput u zivotu sretnes p...u koja ti se svidja to ti svemir porucuje iskaraj je u s...k
tebi je, a primjetim, veicni uskraca, ovakvo komentiranje ok
MarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:29
Prijavi post moderaciji... ne treba dramiti.
Teško to ide ako je muškarcima to normalan repertoar, a ženama ne. Evo, na primjer, ja bih obrisala komentar ovog lika iz hiljadu razloga. Čini mi se - iz muških komentara - da je vama ovo zabavno. Meni je ogavno i jadno. O šovinizmu i da ne počinjemo (komentar je o Sanji Vlaisavljević).
tebi je, a primjetim, veicni uskraca, ovakvo komentiranje ok
zar to ne mozete reci/napisati ljepse
Forum je anonimno mjesto, tu ljudi iznose misljenja bez dosta socijalnih normi.Zasto da se nadjes uvrijedna ako nije napisao da treba silovati niti pociniti kakvo nasilje prema zeni, procitaj ponovno sta je napisao. J
MarlboroGold wrote: ↑28/11/2019 17:29
Prijavi post moderaciji... ne treba dramiti.
Teško to ide ako je muškarcima to normalan repertoar, a ženama ne. Evo, na primjer, ja bih obrisala komentar ovog lika iz hiljadu razloga. Čini mi se - iz muških komentara - da je vama ovo zabavno. Meni je ogavno i jadno. O šovinizmu i da ne počinjemo (komentar je o Sanji Vlaisavljević).