Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chakany wrote: ↑26/11/2019 20:44
Baš se fino proljepšala slika na RTCG SAT. Šteta što nemamo njihove zemaljske kanale RTCG1 i RTCG2. Na njima se bar nešto i ima pogledati, ovaj satelitski kanal RTCG SAT je srednja žalost.
Ali logo im je genijalan, zauzeo je samo pola ekrana
Imam problem sa Unifi mrezom na laptopu. Sve mi je do sad normala radilo, veceras da probam nece. Konektuje se, pise da je konektovano ali ne moze se otvoriti nijedna stranica.
Pise "your connection is not private" i dole ispod pise " NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID".
bakiano wrote: ↑26/11/2019 21:57
Imam problem sa Unifi mrezom na laptopu. Sve mi je do sad normala radilo, veceras da probam nece. Konektuje se, pise da je konektovano ali ne moze se otvoriti nijedna stranica.
Pise "your connection is not private" i dole ispod pise " NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID".
Inace preko mobitela nece uopste da se konektuje.
Ja sad probao i preko laptopa i preko mobitela, i odmah sve prolazi bez problema.
Malo ću skrenuti sa teme, jer nigdje nema posebna tema, ali maloprije sam vidio da OMAX TV sada počinje sa emitovanjem 4 kanala, koja će ići na njihovoj platformi
OMAX FAmily, OMAX Crime, OMAX Comedy, OMAX Action.
Jesu li to oni odustali od one programske sheme? Najavljuju početak emitovanja ovih kanala od 1. decembra.
chakany wrote: ↑26/11/2019 22:10
Malo ću skrenuti sa teme, jer nigdje nema posebna tema, ali maloprije sam vidio da OMAX TV sada počinje sa emitovanjem 4 kanala, koja će ići na njihovoj platformi
Jesu li to oni odustali od one programske sheme? Najavljuju početak emitovanja ovih kanala od 1. decembra.
Pa kad je to zesca piraterija nikakva razlika izmedju njih i onih pik preprodavaca. A ovdje svi povjerovali ta je rijec o legalnoj prodaji.
chakany wrote: ↑26/11/2019 22:10
Pa kad je to zesca piraterija nikakva razlika izmedju njih i onih pik preprodavaca. A ovdje svi povjerovali ta je rijec o legalnoj prodaji.
Neću više o njima, ali baš sam se šokirao kad sam ovo vidio maloprije. Prvo početak 1.10. , pa se pretplati ranije, pa lista identična Total TV listi kanala, i sad kao šlag na kraju uvode nekakva 4 kanala koji startaju od 1. decembra. Pitam se ko je tu lud
Neću više, pokupit ću ban
Provjeri da li ti je limit potrosen 5GB, kod mene jeste i imam taj isti problem.
@bakiano,
Možete nam dostaviti podatke u pp ili pozvati podršku.
I dalje vam je na stranici navedeno da kanal "O Kanal" u programskoj ponudi ide u HD rezoluciji, a zapravo ga i dalje reemitujete u SD rezoluciji: https://telemach.ba/eon-tv/programska-shema
Moj savjet je da sacekas malo, pokusaj ispregovarati sta bolje. Ne pristaj na prvu ponudu, tradi neke dodatne kanale itd.
Nećeš ispregovarati drugačiju ponudu. Meni je davno istekao ugovor i par puta su mi nudili neke opcije kojima ne dobijam ništa naročito, a koštaju me isto ili više. Ja isto ne gledam pink, važan mi je internet ili neki drugi kanali ali nema baš nekih custom dogovora. Fiksnog telefona bih se rado riješio jer mi ne treba pa još razmatram opcije ali nikako da se nakanim.
Za sad još nisam produžio ugovor, a istekao mi je prije skoro godinu.
Ako ti se svidi, produži, ako ne, mijenjaj provajdera. Nećeš dobiti spektakularnu ponudu od telemacha.
Ja sam ispregovarao eon full paket 24 mjeseca po cijeni koju sam placao za obicni trio grande, pa ti vidi.
Očito je da imaš dobre pregovaračke vještine. Moje ponude nisu bile tako dobre.
Mtel CG ima RTCG 1 i 2 HD. S tim da je to bilo kao BHT HD sta imaju puste u HD. A sada im je kompletna infrastruktura HD.
Od 27.11. RTCG 1 i RTCG 2 prelaze komplet na HD.
Od 01.12. RTCG Sat na satelitu pocinje emitovati u HD formatu.
3x mi dolazi isti tehnicar i govori kako ne moze nista uraditi zbog nestabilne konekcije jer komsija kad ukljuci staru televiziju ulazi napon na njihove uredjaje i ne mogu nista protiv toga XD....
Reglan wrote: ↑27/11/2019 09:50
Je li neko probao da skine popcorn aplikaciju putem eon boxa, ja skinem ali ne mogu da reprodukujem film
mislim da popcorn radi tako sto pokrene gledanje filma a onda ga u pozadini "svlaci" na memoriju. jednom davno sam instalirao isti I vidio da zdere internu memoriju. moguce da ti zbog toga I nece.
rijads wrote: ↑27/11/2019 12:00
3x mi dolazi isti tehnicar i govori kako ne moze nista uraditi zbog nestabilne konekcije jer komsija kad ukljuci staru televiziju ulazi napon na njihove uredjaje i ne mogu nista protiv toga XD....
Identican problem je imao jedan youtuber iz Srbije
rijads wrote: ↑27/11/2019 12:00
Ah sto bi me zabolio licni quratz za takvo objasnjenje. Treba da spali nekome uredjaj ili sl. onda bi opet oni rekli: "znate ne mozemo protiv toga"????
Trazis da Iskljuce komsiju. Pa nek se oni natacu sa njim da se ili popravi uredjaj ili noga sa mreze. treba da 20-30 korisnika ispasta zbog jednog.