Nmg brate vise igrat sa rusima
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Nanox7
#29326 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ko igra cs go na Faceit-u nek se javi.
Svaki gejm jebeni rusi.

-
caseytron
- Averus
#29328 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote: ↑25/11/2019 09:00 Procurila je lista Humble Choice igara za decembar. Da budem iskren, meni je ovo bezveze, jedino je Blasphemous zanimljiv od svega, i to jedino za fanove Dark Soulsa. Ovaj Tomb Raider vjerovatno nece biti ni complete edition. Necu otkazivat do januara, ako i taj mjesec bude bezveze, otkazujem.
Shadow of the Tomb Raider
Blasphemous
Void Bastards
Phantom Doctrine
Dead In Vinland
Horizon Chase Turbo
Dark Future: Blood Red States
Desert Child
Aegis Defenders
X-Morph: Defense
Ja ću samo ostati radi SOTR
- SmokingMan
- Optimus09
#29330 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koliko ima dijelova tomb raidera ?
Igrao sam ovaj iz 2013 ?
Igrao sam ovaj iz 2013 ?
- Averus
- Optimus09
#29332 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Aha,nasao sam ovu drugu "RISE OF THE TOMB RAIDER: 20 YEAR CELEBRATION".
To dodje isto,samo dodatna misija ?
- SanskiBiser
#29333 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Optimus09
#29334 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zivi i zdravi bili,skidam je 
- aditon
#29335 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tomb Rider je izvikan serijal. SOTTR je najbolji po meni u serijalu ali generalno cijeli serijal je bez veze.
Prvi i drugi Tomb Rider koji su izašli krajem 90tih i početkom 2000tih su bile igre za mozganje i kao takve super zanimljive..ovo poslije je samo grafika dobra, gameplay na momente dobar i to je to... Najveća glupost u ovim zadnjim TR igrama jeste onaj sence fazon, koji ti mozak stavlja na off.. Naravno, ovo je samo moje mišljenje.
Prvi i drugi Tomb Rider koji su izašli krajem 90tih i početkom 2000tih su bile igre za mozganje i kao takve super zanimljive..ovo poslije je samo grafika dobra, gameplay na momente dobar i to je to... Najveća glupost u ovim zadnjim TR igrama jeste onaj sence fazon, koji ti mozak stavlja na off.. Naravno, ovo je samo moje mišljenje.
- Averus
#29336 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A ja opet mrzio one stare Tomb Raidere, igrao ih samo ako BAŠ ništa drugo nemam
TR2013 mi je odličan, nastavak je već bio malo manje zanimljiv, ali bilo je dosta gameplay-a. Neke misije poput Baba Yaga su mi ostale drage uspomene. Međutim prvi je bio bogatiji.
Valjda zavisi šta kome odgovara
Skinuo sam taj Star Wars, čisto da probam kad ga već svi hvalite...
TR2013 mi je odličan, nastavak je već bio malo manje zanimljiv, ali bilo je dosta gameplay-a. Neke misije poput Baba Yaga su mi ostale drage uspomene. Međutim prvi je bio bogatiji.
Valjda zavisi šta kome odgovara
Skinuo sam taj Star Wars, čisto da probam kad ga već svi hvalite...
- aditon
#29337 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
što duže igram star wars sve mi je bolji i bolji...malo ću napraviti pauzu čisto iz razloga da se neće kakav patch pojaviti što će popraviti optimizaciju igre...
jedini problem igre je micro stuttering koji se javlja kao i pad fps-a, a bar mene to baš nervira
kada dođeš na Zeffo planetu, taj dio malo baca na Tomb Rider u jer se Cal (gl.junak) nalazi u situaciji da istražuje drevnu Zeffo grobnicu. Inače sama igra ima mnogo mixa raznih drugih igara, što nikako nije loše, samo konstatujem.
jedini problem igre je micro stuttering koji se javlja kao i pad fps-a, a bar mene to baš nervira
kada dođeš na Zeffo planetu, taj dio malo baca na Tomb Rider u jer se Cal (gl.junak) nalazi u situaciji da istražuje drevnu Zeffo grobnicu. Inače sama igra ima mnogo mixa raznih drugih igara, što nikako nije loše, samo konstatujem.
- ferratilis
#29338 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne vjerujem da se taj stuttering moze rijesit, to je jednostavno dio asset loadinga u Unreal engineu. Imao sam isti problem sa Outer Worlds. Zavisi koliko dizajneri poznaju engine, a ovi ocigledno nisu imali previse iskustva.
S druge strane, jucer je izasao treci veliki patch za RDR2, mislim da su sad svi problemi ispeglani. Eno vidim da se igra moze kupit za 45 dolara, sad mi je zao sto nisam cekao al sta je tu je, live and learn
S druge strane, jucer je izasao treci veliki patch za RDR2, mislim da su sad svi problemi ispeglani. Eno vidim da se igra moze kupit za 45 dolara, sad mi je zao sto nisam cekao al sta je tu je, live and learn
- Averus
#29339 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja Witchera nikad neću završiti jebote...
RDR2, SW nisam još ni pipnuo, a sad će 2020. godina, ja mislim da će biti najbolja godina za gaming u posljednjih 20 majkem
RDR2, SW nisam još ni pipnuo, a sad će 2020. godina, ja mislim da će biti najbolja godina za gaming u posljednjih 20 majkem
- aditon
#29340 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam, stuttering se rjeđe javlja ali ga ima, a fps dropovi češće i volio bi da bar ovaj dio ispeglaju..zato ove sedmice neću SW paliti..možda se pojavi kakav patch
inače došao sam ponovo na zeffo, dig sight, i susret s second sister...
osim ovih tehničkih problema, nemam nekih posebno zamjerki na igru..da, ima bugova tu i tamo, ali nije strašno toliko. Jedini dio koji mi zaista smeta jeste respawn sistem. Način na koji je ovaj dio riješen mi je najmrži mogući..kvari mi story flow...
Sad je vrijeme da se i RDR2, tako ispeglan, pojavi u narodnoj verziji
Moguće da bude još snižena igra sad u periodu crnog petka.
osim ovih tehničkih problema, nemam nekih posebno zamjerki na igru..da, ima bugova tu i tamo, ali nije strašno toliko. Jedini dio koji mi zaista smeta jeste respawn sistem. Način na koji je ovaj dio riješen mi je najmrži mogući..kvari mi story flow...
Sad je vrijeme da se i RDR2, tako ispeglan, pojavi u narodnoj verziji
- arnes_king
#29341 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato ugasis fino u postavkama sva ta pomagala i igras kako treba. Mada opet danasnje sve igre i kad ugasis tacno se vidi gdje se moze nesto raditi, penjati itd jer uvijek je druga nijansa boje, to i meni smeta.aditon wrote: ↑26/11/2019 09:37 Tomb Rider je izvikan serijal. SOTTR je najbolji po meni u serijalu ali generalno cijeli serijal je bez veze.
-
caseytron
#29342 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni je odlican npr. Odmaram uz ginu grafiku, solidan gameplay i pricu. Ono neobaveznoaditon wrote: ↑26/11/2019 09:37 Tomb Rider je izvikan serijal. SOTTR je najbolji po meni u serijalu ali generalno cijeli serijal je bez veze.
- Averus
#29343 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A moram reći i da je Lara bila najljepša u TR2013, poslije su je promijenili nagore
Za moj... mislim... ukus
Tomb Raider 2013

vs
Rise of the Tomb Raider

vs

Za moj... mislim... ukus
Tomb Raider 2013

vs
Rise of the Tomb Raider

vs
- ferratilis
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- typeOnegative
#29346 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I meni je odlicno. cilj je se opustit, Imam I vise nego dovoljno stvari o kojima mozgam , jos trebam i u igrama.Na kraju krajeva, imamo izbor , kome smeta nek iskljuci u opcijama .caseytron wrote: ↑26/11/2019 11:09Meni je odlican npr. Odmaram uz ginu grafiku, solidan gameplay i pricu. Ono neobaveznoaditon wrote: ↑26/11/2019 09:37 Tomb Rider je izvikan serijal. SOTTR je najbolji po meni u serijalu ali generalno cijeli serijal je bez veze.
- Averus
#29347 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni se novi TR sviđaju jer su nekako kao filmovi urađeni. Puzle nisu preteške, kao ni borbe. Sviđa mi se što je sve fokusirano na priču i otkrivanje. Najgore mi je kad u story-focused igri zapnem na nekom puzzle (npr jebeno premještanje onih labirint kuraca u Final Fantasy X ili X-2) i onda mi prođe volja za igranjem. Doduše, uvijek sam bio RPG fan, tako da je to valjda ostalo uz mene.
Možda bi bilo dobro da su ubacili neki "old-school" mode gdje se stari fanovi TR-a mogu napatiti kad žele. Ali u današnjim igrama, to se rijetko dešava da developeri i publisheri ispoštuju playerbase...
- MarlboroGold
#29348 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Lijepa stara Lufia 2 za SNES... ona mi je nekako i najpoznatija kao RPG sa dosta puzzle.
Ima onaj jedan na planini što nikad nisam mogao završiti
Ima onaj jedan na planini što nikad nisam mogao završiti
- typeOnegative
#29349 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
.
Last edited by typeOnegative on 26/11/2019 12:25, edited 1 time in total.
- typeOnegative
#29350 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@averus Nek iskljuce sve pomoci u opcijama i nek se pate ako im je do toga . Meni je onaj stari koncept odbojan pravo, i htio ne htio morao si razbijat glavu malo malo . Sad bar imamo izbor hocemo koristit ili ne , prije ga nije ni bilo ..