Oblijetala oko njega
Hvala ti
Moderator: anex
uh sto to zna biti ukusno
Jest ukusno, meso se bukvalno topi u ustimaMaraschino wrote: ↑24/11/2019 22:25uh sto to zna biti ukusno![]()
sta ja znam, u raznim krajevima razni izrazi pa reko da provjerim je li i kod tebe kuhano=leso![]()
Ja rijetko svraćam negdje usput jesti, ali znam da su mi kolege spominjale da na toj relaciji svrate na teletinu "Kod sedam braće" i u "Dallas", jer im je dobra. E sad, da li je to to...Maraschino wrote: ↑24/11/2019 22:31Nekada davno na putu iz Doboja prema Zenici negdje poslije tunela bio je neki restoran sa leso treletinom i krompirom. Uh kako smo se znali ubiti onako u prolazu.
Ima li ga sada, ne znam.

Profesionalac, svaka cast, kako ti je ovako razabran ovaj gornji sloj, kako si ga zalijevao ? Vruce-vruce ili kako ?

Odo' odma' ...GandalfSivi wrote: ↑25/11/2019 21:45 Iz rerne sa vatre, uvijek takoFazon je da ne potopis kadaif skroz sa agdom, nego samo bogdicu ispod. Povuci ce tijesto tecnost gore, ali ce ostati fino razabrano...
U ostalim vijestima, napokon sam se nakanio otvoriti Instagram stranicu posvecenu samo hrani, pa eto, ako ko zeli da me prati, zahvalan bih bio
Stranica se zove Rassasy_Cuisine
Samo pet objava bez recepataRamzess Veliki wrote: ↑26/11/2019 06:11Odo' odma' ...GandalfSivi wrote: ↑25/11/2019 21:45 Iz rerne sa vatre, uvijek takoFazon je da ne potopis kadaif skroz sa agdom, nego samo bogdicu ispod. Povuci ce tijesto tecnost gore, ali ce ostati fino razabrano...
U ostalim vijestima, napokon sam se nakanio otvoriti Instagram stranicu posvecenu samo hrani, pa eto, ako ko zeli da me prati, zahvalan bih bio
Stranica se zove Rassasy_Cuisine![]()
Followim ...![]()
Hajd probat cu nekad kad odem u BiH, hvala. nisam ovdje nigdje vidjela kadaif.GandalfSivi wrote: ↑25/11/2019 21:45 Iz rerne sa vatre, uvijek takoFazon je da ne potopis kadaif skroz sa agdom, nego samo bogdicu ispod. Povuci ce tijesto tecnost gore, ali ce ostati fino razabrano...
Stranica se zove Rassasy_Cuisine
Pa tek poceo jucer, necu 100 objava za dan postaviti. Lakapo...
Salim se, ali nemoj da preskocis taj Kadaif Manual for Dummies.GandalfSivi wrote: ↑26/11/2019 07:24Pa tek poceo jucer, necu 100 objava za dan postaviti. Lakapo...