Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
- vaučer
#226 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ne uopće.
Ako nije kvalificirana - nek ne dobije posao.
Jasno kao dan.
Samo mi je dirljivo kako je evo ovo razig da se HDZ aktivira i traži akciju po hitnom postupku. Ovo je ta kap koja je prelila njihovu čašu toleriranja bezvlašća i korupcije. Ma dajte molim vas.
Ako nije kvalificirana - nek ne dobije posao.
Jasno kao dan.
Samo mi je dirljivo kako je evo ovo razig da se HDZ aktivira i traži akciju po hitnom postupku. Ovo je ta kap koja je prelila njihovu čašu toleriranja bezvlašća i korupcije. Ma dajte molim vas.
-
zrakomlat
#227 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Aha. Ne znam za stanku ko stranku al njihovi botovi jesu. I pravi i lažni profili na Facebooku, imam solidan uvid u to, ipak živim u Hercegovini a krećem se i družim sa svakim.
Mislim, ako mi vjeruješ boli me q i za Martinu i Željka ali treba povući to ako nema uslove za tu poziciju. Meni ni u džep ni iz džepa ko god da je ambasador
Al pošto je ovo hvorum red je da se zakuha pomalo
-
Novak20
#228 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
A gdje se to nepokretni HDZ aktivirao ? Kakvu akciju protiv M.M.s: traže ? Upravnu inspekciju
-
Novak20
#229 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
zrakomlat wrote: ↑23/11/2019 19:51
Aha. Ne znam za stanku ko stranku al njihovi botovi jesu. I pravi i lažni profili na Facebooku, imam solidan uvid u to, ipak živim u Hercegovini a krećem se i družim sa svakim.
Mislim, ako mi vjeruješ boli me q i za Martinu i Željka ali treba povući to ako nema uslove za tu poziciju. Meni ni u džep ni iz džepa ko god da je ambasador
Što ti ne bih vjerovao ?
I tebi i meni je u interesu da se prestane sa praksom imenovanja levata na odgovorne pozicije.
- spreca
#230 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Covjek koga ti nazivas Izetbegovicevom ostarjelom pudlicom je Univerzitetski Profesor Ivo Komsic,ova tvoja izjava nista ne govori o Komsicu nego o tebi,koji ni za 10zivota neces moci ostvariti i sumnjam da ti to i na san moze doci......vas problem je sto mrzite sve i svakog ko nije iz HDZa i ako mu najveci dusman Hrvata Covic nije dao Certifikat legitimnog Hrvata ali bojim se da ce te to shvatiti posle toga kad vas raseli po belom svetu ,uz vasu pomoc uspjeh mu je zagartovan.......Cojek je sudionik svih mogucih pregovora do i posle Dejtona ,ali eto nasao se jedan Novak da ga popljuje koji je ocito za vrijeme rata piso po prasini....sto se tice Krivoustog Titinog Generala Tudjmana pobjeze a po rjecima Glavnog Haskog Tuzioca i njemu bi se sudilo i vec je bilo spremna optuznica a presuda Haskog suda je okrivila Hrvatski vrh za udruzeni zlocinacki poduhvat ,ali dzaba je to govoriti one koji nkad im pase negiraju Haski sud a kad je oslobadjajuca onda aplaudiraju....cudan ste vi narod......a o tome ko je koga bombardirao upucujem te na Haske presudeNovak20 wrote: ↑23/11/2019 19:40Izetbegovićeva ostarjela pudlica bez zuba može da laje iz šutare od 600.000 KM koliko hoće. Šarovi mogu da šute i da ujedaju.spreca wrote: ↑23/11/2019 13:34Ovi sto napadaju i vrjedjaju Martinu, preskacu ovu kolumnu uvazanog Profesora Ive Komsica ,jer boli ih istina i vjerovatno zaradi mrznje svih koji se prezivaju Komsicmuha_sa wrote: ↑23/11/2019 06:44 http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/134351 To što rade Dragan Čović i hrvatski državni vrh navlači hipoteku cijelom narodu i stavlja na njega povijesnu odgovornost za zločine koji su ipak individualizirani u Haškom sudu i tako presuđeni. Ili je, možda, problem samo u tome što je Franjo Tuđman, „predsjednik svih Hrvata“, na čelu tog udruženog zločinačkog poduhvata.
Ali nešto ne znam da je Tuđmanu netko presudio da je bio na čelu nekog pothvata. Jbt, pogotovo me fascinira ova strast Sarajlica da napakoste Hrvatima kao da su ih oni držali u okruženju i bombardirali svakoga dana.
-
Hafis
#231 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Kolika se halabuka podigla, tako da u ovog gunguli žena sve i da hoće ne može privesti studij kraju.
Po meni je najbolje rješenje uputiti je na funkciju, s obvezom da u roku iduće dvije godine završi taj jebeni fakultet, s tim da sve do tada prima plaću SSS, i normalno da ne talasa previše gore u međuvremenu, jer se ljudi mogu naljutiti.
Po meni je najbolje rješenje uputiti je na funkciju, s obvezom da u roku iduće dvije godine završi taj jebeni fakultet, s tim da sve do tada prima plaću SSS, i normalno da ne talasa previše gore u međuvremenu, jer se ljudi mogu naljutiti.
-
Hafis
#232 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Normalno, to nije po proceduri i bit će halabuke, ali što kaže stara andalužanska: ''gdje počinje Bosna tu prestaje logika''.
Znači - vozi Miško, ionako smo talašika država, bio konzul emeritus ili KV metaloglodač.
Znači - vozi Miško, ionako smo talašika država, bio konzul emeritus ili KV metaloglodač.
- spreca
#233 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nesto se ne sjecam da si bio protiv naznacenja Susnjara koji je otvoreno sirio sovinizam prema Bosnjacima i svemu sto je svezano sa njima,a sad vam smeta Martina zato sto je popljuvala Vozda Dragoslava Titinog prvo pionira ,pa omladinca pa Komunistu Jugoslovena ovo ti osta duzan gore u onom postu o Komsicu Ivi....Nije vama problem Mrtina nego Zlatni ljiljan jer je otjerao sve HDZ ambasadore jer nista nisu radili na promovisanju BiH osim HDza i Hrvatske....a sta ste drugo ocekivali nego da ih natjera u selendre od kuda su i dosliNovak20 wrote: ↑23/11/2019 19:54zrakomlat wrote: ↑23/11/2019 19:51
Što ti ne bih vjerovao ?
I tebi i meni je u interesu da se prestane sa praksom imenovanja levata na odgovorne pozicije.
- spreca
#234 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Mogla je i ona kupiti u Kiseljaku,Sirokom i Travniku kao i mnogi drugi HDZeovci ali ona se ne kiti tudjim perjem kao neki Akademici sto kupuju zvanja SranjaHafis wrote: ↑23/11/2019 20:03 Kolika se halabuka podigla, tako da u ovog gunguli žena sve i da hoće ne može privesti studij kraju.
-
Novak20
#235 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nikada za nikada, ti i takvi poput tebe, nećete nabiti nikakvu krivicu svim bh Hrvatima. Koga je Hag i Sud BiH osudio, ok. Koga nije osudilo, onda nije. Krivica je pojedinačna, a ne narodna. Ako se želi živjeti u miru. Ako se ne želi, samo tjeraj. Svakako si od BiH udaljen 3.000 km.spreca wrote: ↑23/11/2019 20:02
Covjek koga ti nazivas Izetbegovicevom ostarjelom pudlicom je Univerzitetski Profesor Ivo Komsic,ova tvoja izjava nista ne govori o Komsicu nego o tebi,koji ni za 10zivota neces moci ostvariti i sumnjam da ti to i na san moze doci......vas problem je sto mrzite sve i svakog ko nije iz HDZa i ako mu najveci dusman Hrvata Covic nije dao Certifikat legitimnog Hrvata ali bojim se da ce te to shvatiti posle toga kad vas raseli po belom svetu ,uz vasu pomoc uspjeh mu je zagartovan.......Cojek je sudionik svih mogucih pregovora do i posle Dejtona ,ali eto nasao se jedan Novak da ga popljuje koji je ocito za vrijeme rata piso po prasini....sto se tice Krivoustog Titinog Generala Tudjmana pobjeze a po rjecima Glavnog Haskog Tuzioca i njemu bi se sudilo i vec je bilo spremna optuznica a presuda Haskog suda je okrivila Hrvatski vrh za udruzeni zlocinacki poduhvat ,ali dzaba je to govoriti one koji nkad im pase negiraju Haski sud a kad je oslobadjajuca onda aplaudiraju....cudan ste vi narod......a o tome ko je koga bombardirao upucujem te na Haske presude
Paše li tebi Sud kada se Zulfikar A. šeće po Sarajevu svaki dan ?
-
Novak20
#236 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
spreca wrote: ↑23/11/2019 20:11
Nesto se ne sjecam da si bio protiv naznacenja Susnjara koji je otvoreno sirio sovinizam prema Bosnjacima i svemu sto je svezano sa njima,a sad vam smeta Martina zato sto je popljuvala Vozda Dragoslava Titinog prvo pionira ,pa omladinca pa Komunistu Jugoslovena ovo ti osta duzan gore u onom postu o Komsicu Ivi....Nije vama problem Mrtina nego Zlatni ljiljan jer je otjerao sve HDZ ambasadore jer nista nisu radili na promovisanju BiH osim HDza i Hrvatske....a sta ste drugo ocekivali nego da ih natjera u selendre od kuda su i dosli
Pogledaj kada sam na forumu uopće počeo pisati o bilo kakvoj hrvatskoj ili bošnjačkoj politici pa onda pomeni tog Šušnjara za kojega nisam čuo do prije dvije- tri godine.
Tebi nije problem što radiš pod stare dane u Rusiji nego su ti problem Hrvati u BiH kojih, uzgred, skoro da nema u tvojoj rodnoj Kalesiji. Jbt.
- BHCluster
#237 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Naravno nece @spreca zato vi imate ove pa vam oni uvode djeu u murznjuNovak20 wrote: ↑23/11/2019 20:22Nikada za nikada, ti i takvi poput tebe, nećete nabiti nikakvu krivicu svim bh Hrvatima. Koga je Hag i Sud BiH osudio, ok. Koga nije osudilo, onda nije. Krivica je pojedinačna, a ne narodna. Ako se želi živjeti u miru. Ako se ne želi, samo tjeraj. Svakako si od BiH udaljen 3.000 km.spreca wrote: ↑23/11/2019 20:02
Covjek koga ti nazivas Izetbegovicevom ostarjelom pudlicom je Univerzitetski Profesor Ivo Komsic,ova tvoja izjava nista ne govori o Komsicu nego o tebi,koji ni za 10zivota neces moci ostvariti i sumnjam da ti to i na san moze doci......vas problem je sto mrzite sve i svakog ko nije iz HDZa i ako mu najveci dusman Hrvata Covic nije dao Certifikat legitimnog Hrvata ali bojim se da ce te to shvatiti posle toga kad vas raseli po belom svetu ,uz vasu pomoc uspjeh mu je zagartovan.......Cojek je sudionik svih mogucih pregovora do i posle Dejtona ,ali eto nasao se jedan Novak da ga popljuje koji je ocito za vrijeme rata piso po prasini....sto se tice Krivoustog Titinog Generala Tudjmana pobjeze a po rjecima Glavnog Haskog Tuzioca i njemu bi se sudilo i vec je bilo spremna optuznica a presuda Haskog suda je okrivila Hrvatski vrh za udruzeni zlocinacki poduhvat ,ali dzaba je to govoriti one koji nkad im pase negiraju Haski sud a kad je oslobadjajuca onda aplaudiraju....cudan ste vi narod......a o tome ko je koga bombardirao upucujem te na Haske presude

Od maliH nogu vas uce mrznji i to grupno, ali su vam Bosnjaci krivi.
-
Hafis
#238 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Spreča vjerojatno nikada u životu nije vidio Hrvata uživo, osim na TV-u, ali to nije znak da se čovjeku ne može odati priznanje na poznavanju te materije i općenito svega vezanog za taj stari europski narod.
- spreca
#239 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Svako ko podrzava osudjene zlocince i smatra ih narodnim herojima je jos i gori od njih,pa se ti svrstaj kuda hoces a ti to bolje znas ko ih podrzava nego ja .....a sto se tice Zulfikara(malo znam o njemu)ako je kriv sa zadovoljstvom bi citao da je osudjen... a gdje sam ja to nema veze sa ovom temom...a na nekoj drugoj temi mozemo i o tome .....jel to tebi nedaju sarenicu,pa nisi emigriroNovak20 wrote: ↑23/11/2019 20:22Nikada za nikada, ti i takvi poput tebe, nećete nabiti nikakvu krivicu svim bh Hrvatima. Koga je Hag i Sud BiH osudio, ok. Koga nije osudilo, onda nije. Krivica je pojedinačna, a ne narodna. Ako se želi živjeti u miru. Ako se ne želi, samo tjeraj. Svakako si od BiH udaljen 3.000 km.spreca wrote: ↑23/11/2019 20:02
-
Hafis
#240 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Eo Lustera
dobro je, ja se zabrinuo da mu se nije štogod desilo na baušteli 
- BHCluster
#241 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Baci koju saku cvaraka evo i Hafis je stigao.
- BHCluster
#242 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
spreca wrote: ↑23/11/2019 20:41
Svako ko podrzava osudjene zlocince i smatra ih narodnim herojima je jos i gori od njih,pa se ti svrstaj kuda hoces a ti to bolje znas ko ih podrzava nego ja .....a sto se tice Zulfikara(malo znam o njemu)ako je kriv sa zadovoljstvom bi citao da je osudjen... a gdje sam ja to nema veze sa ovom temom...a na nekoj drugoj temi mozemo i o tome .....jel to tebi nedaju sarenicu,pa nisi emigriro
- spreca
#243 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
viewtopic.php?f=3&t=144170&p=12848603&h ... #p12848603.....Novak20 wrote: ↑23/11/2019 20:29spreca wrote: ↑23/11/2019 20:11
Nesto se ne sjecam da si bio protiv naznacenja Susnjara koji je otvoreno sirio sovinizam prema Bosnjacima i svemu sto je svezano sa njima,a sad vam smeta Martina zato sto je popljuvala Vozda Dragoslava Titinog prvo pionira ,pa omladinca pa Komunistu Jugoslovena ovo ti osta duzan gore u onom postu o Komsicu Ivi....Nije vama problem Mrtina nego Zlatni ljiljan jer je otjerao sve HDZ ambasadore jer nista nisu radili na promovisanju BiH osim HDza i Hrvatske....a sta ste drugo ocekivali nego da ih natjera u selendre od kuda su i dosli![]()
Pogledaj kada sam na forumu uopće počeo pisati o bilo kakvoj hrvatskoj ili bošnjačkoj politici pa onda pomeni tog Šušnjara za kojega nisam čuo do prije dvije- tri godine.
Tebi nije problem što radiš pod stare dane u Rusiji nego su ti problem Hrvati u BiH kojih, uzgred, skoro da nema u tvojoj rodnoj Kalesiji. Jbt.
da se malo osvjezis pamcenje......a sto se tice moje pecalbe ,ako ce ti biti sto lakse ,ni jednog dana radnog nemam niti u jednoj republici bivse Yu osim u Slo i drugdje po svjetu i ne samo u rusiji....a sto se tice Kalesije i Hrvata tamo ih nikada u istoriji nije bilo puno ....vise ih je bilo u Srebrenici u kojoj vlada vas jaran dodik.....pitaj svog sefa Draganceta gdje su Hrvati iz Posavine,Srednje Bosne pa I Hercegovine,nije ih spreca otjero.....
-
Novak20
#244 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
I ? Gdje sam ja na toj temi o Šušnjaru 2016. ? Nigdje.spreca wrote: ↑23/11/2019 21:08viewtopic.php?f=3&t=144170&p=12848603&h ... #p12848603.....Novak20 wrote: ↑23/11/2019 20:29
![]()
da se malo osvjezis pamcenje......a sto se tice moje pecalbe ,ako ce ti biti sto lakse ,ni jednog dana radnog nemam niti u jednoj republici bivse Yu osim u Slo i drugdje po svjetu i ne samo u rusiji....a sto se tice Kalesije i Hrvata tamo ih nikada u istoriji nije bilo puno ....vise ih je bilo u Srebrenici u kojoj vlada vas jaran dodik.....pitaj svog sefa Draganceta gdje su Hrvati iz Posavine,Srednje Bosne pa I Hercegovine,nije ih spreca otjero.....
Zbog takvih kao ti sam sada ovdje na forumu. A ti pitaj tko je načelnik Nižnjeg Novgoroda ili tako nekako.
- spreca
#245 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
spreca ima u Gromovima prijatelja i bolje da ti ne kazem sta misle o Hercegovcima takvim kao ti, kad me vec vuces za jezik, Brat (rahmetli) zivio i borio se za nezavisnu Hrvatsku a njegov sin je u HR vojsci i naravno da neznas da je vlik broj Hrvata radio u rusiji i jos radi ....shovinizam te izjede ko crv truhlu kladu ,potrazi pomoc strucne osobe inace sjebaces si zivot ,poceces Bosnjake sanjati i kad ne soavas ako vec nisi....smijace ti se narod kad budes hodo ulicom i viko eto ihh eto ihh
- BHCluster
#246 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
spreca wrote: ↑23/11/2019 21:20spreca ima u Gromovima prijatelja i bolje da ti ne kazem sta misle o Hercegovcima takvim kao ti, kad me vec vuces za jezik, Brat (rahmetli) zivio i borio se za nezavisnu Hrvatsku a njegov sin je u HR vojsci i naravno da neznas da je vlik broj Hrvata radio u rusiji i jos radi ....shovinizam te izjede ko crv truhlu kladu ,potrazi pomoc strucne osobe inace sjebaces si zivot ,poceces Bosnjake sanjati i kad ne soavas ako vec nisi....smijace ti se narod kad budes hodo ulicom i viko eto ihh eto ihh
- spreca
#247 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nije rijec dali si otisao da ga podrzis ili da ga pljujes kao Martinu,ali si tvrdio da nisi bio uforumu u to vrijeme....slabo te Hafiz uci,nije ni on nikad cuo za Tudjmana do prije par godinaNovak20 wrote: ↑23/11/2019 21:15I ? Gdje sam ja na toj temi o Šušnjaru 2016. ? Nigdje.spreca wrote: ↑23/11/2019 21:08viewtopic.php?f=3&t=144170&p=12848603&h ... #p12848603.....Novak20 wrote: ↑23/11/2019 20:29
![]()
Zbog takvih kao ti sam sada ovdje na forumu. A ti pitaj tko je načelnik Nižnjeg Novgoroda ili tako nekako.![]()
- spreca
#248 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
- BHCluster
#249 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Vaznija im je dnevnica nego obraz.
- spreca