Papirić preko Bosanske misije u NATO-u će biti uručen "sekretarijatu".

Šta vam je ljudi, nema ništa od MAP-a, nema ništa od toga rekli ovi iz snsd-a i rusi. A i ne zove se anp tako da..... Pobedaaaaaa.
Dabogda 'ceri
...Zamjenik ministra odbrane BiH Sead Jusić :Saveznici će kazati, predviđa Jusić, da li će prihvatiti sadržaj kao svojevrstan okidač da je BiH u Akcionom programu za punopravno članstvo.
"Ja mislim da ćemo se mi naći ni tamo ni ovamo. A iako bude tako, važno je da se odvijaju određene reforme u društvu i Oružanim snagama", istakao je Jusić, dodavši da će Oružane snage BiH morati biti načisto koju formaciju primjenjuju.
Ma ključno je sta ce reci NATO, jer oni mogu iz dokumenta izvući zakljucak kakav god zele a obzirom da su učestvovali u kreiranju dokumenta, valjda je to to.Point. wrote: ↑21/11/2019 23:35 Ja još uvijek nisam ubijeđen da je ovo zapravo put ka NATO. Nešto mi šuhveli, tukne. Je li ovo nijekanje iz SNSD samo gluma ili ovaj dokument zaista nije daljnji put ka ANP. Vidjećemo, daj Bože. No cijenim vaš optimizam, volio bih da ga i ja imam da se mogu ko čojk naroljati i proslaviti za vikend.![]()
budci kolika hampa se digla oko svega, nato ce prihvatiti dokument i u to sam 100% uvjeren. prihvatanjrm programa, jedini sljedeci korak jeste odluka nato-a da bih postane njegova clanica.MMM1977 wrote: ↑22/11/2019 00:02Ma ključno je sta ce reci NATO, jer oni mogu iz dokumenta izvući zakljucak kakav god zele a obzirom da su učestvovali u kreiranju dokumenta, valjda je to to.Point. wrote: ↑21/11/2019 23:35 Ja još uvijek nisam ubijeđen da je ovo zapravo put ka NATO. Nešto mi šuhveli, tukne. Je li ovo nijekanje iz SNSD samo gluma ili ovaj dokument zaista nije daljnji put ka ANP. Vidjećemo, daj Bože. No cijenim vaš optimizam, volio bih da ga i ja imam da se mogu ko čojk naroljati i proslaviti za vikend.![]()
Ovako je ostavljen prostor Dodiku da može galamiti kako on nije tako mislio, kako su ga opet presli, kako je PDP kriv za sveI nakon par dana ce se sve smiriti.
Mnogo puta viđen scenarij
Ako je to slučaj onda su se sageli pred Dodikom, i Komšić i Džaferović.Tomahawk11 wrote: ↑22/11/2019 15:23 Dodik: Tišina Komšiću i Džaferoviću, slušajte me ambasadori!![]()
https://cik-media.com/dodik-tisina-koms ... tbVGTmCYWU
Sociolog wrote: ↑22/11/2019 17:41 Ipak mislim da je ih Dodik preveslao..
Evo Stevandic iz N1 kaze da je vidio dokument i da odluka pristupanju NATO nije OBAVEZNA...kako god ocekuje nas jos dublja kriza u naredne 4 i vise godina....ovi samo razvaljuju drzavu...kockaju se na hazard vidjecemo za nekih 5/7godina ko ce u ovoj situaciji pobjediti
Tacno tako, a siguran sam da ce mu i Bake nabaciti jedan volej.svi u napad wrote: ↑21/11/2019 23:38 Rahmetli Alija je potpisao i dao RS. Poslije je doslo do objasnjavanja da je morao, da je cilj bio da se zaustavi rat i da ce sve profunkcionisati. 90% Bosnjaka ne zeli o ovom pricati i ako pricaju objasnjenje je jebi ga morao je. Tako ce biti i sa predcednikom. On ce zajedno sa uSA odugovlaciti par godina ovu igru tj. nas prijem u NATO u nadi da ce Prapo Radmanovic otici na onaj svijet a onda ce reci da je to Radmanovicevo maslo i da on nije imao izbora jer je sve vec bilo rijeseno. Sad ce Baja udariti sa opstrukcijama preko VM, organizovati spektakl za 9 januar kako bi i dalje ubijedio svoju stoku da je on glavni baja i da Teheran njemu i RS ne moze nista i rulja ce opet glasati za njega na izborima sto ce Ameri pustiti jer im on jos treba za neke stvari. Ovo jest veliki korak ali on se nece osjetiti na zivotu obicnih ljudi u BiH jos nekoliko godina. Zivjeli.