OffKatarinaKosaca wrote: ↑21/11/2019 22:06Zna, ali jbg znam i ja za njegov smoki koji mu
pravi tolike komplekse pa divlja po forumu
A to je onda nesto izmedju vas dvoje...
OffKatarinaKosaca wrote: ↑21/11/2019 22:06Zna, ali jbg znam i ja za njegov smoki koji mu
pravi tolike komplekse pa divlja po forumu
Od 10 komentara 9 je vezano za osobu koja je objavila slike. Iritantno je citati licne frustracije na temi koja je posvecena djeci koja su ugrozena.plain vanilla wrote: ↑21/11/2019 22:05Ti sve kukas da se razvodnjava tema, a onda krenes sa seksistickim komentarima. Muskarcima sigurno ne bi ovakve stvari govorio.
Katarina je ozbiljna forumasica i mozes se argumentovano raspravljati s njom, a ne da koristis zatucanu artiljeriju.
Kojoj kategoriji od navedenih ti pripadas?Kikibombona wrote: ↑21/11/2019 22:23
Rekoh ranije, ovdje tipkaju:
- uposlenici Zavoda i njihova rodbina
- stranacki botovi
- kontrasi
- debili
Svima je interes da se tema i sami protesti obesmisle.
vidi se iz aviJonaplain vanilla wrote: ↑21/11/2019 22:28Kojoj kategoriji od navedenih ti pripadas?Kikibombona wrote: ↑21/11/2019 22:23
- stranacki botovi
- kontrasi
- debili
Sabina je javna licnost, politicarka, i naravno da i o njoj treba raspravljati. Ne dobija li ona platu od gradjana?Kikibombona wrote: ↑21/11/2019 22:23
Od 10 komentara 9 je vezano za osobu koja je objavila slike. Iritantno je citati licne frustracije na temi koja je posvecena djeci koja su ugrozena.
E ta ti je pametna. Kad su mogli graditi, mogu i uzivati.Guadalajara wrote: ↑21/11/2019 22:36 Te kuce sto su pravili...tamo ove bolesne osobe treba smjestiti...![]()
100 %Kikibombona wrote: ↑21/11/2019 22:23Od 10 komentara 9 je vezano za osobu koja je objavila slike. Iritantno je citati licne frustracije na temi koja je posvecena djeci koja su ugrozena.plain vanilla wrote: ↑21/11/2019 22:05Ti sve kukas da se razvodnjava tema, a onda krenes sa seksistickim komentarima. Muskarcima sigurno ne bi ovakve stvari govorio.
Katarina je ozbiljna forumasica i mozes se argumentovano raspravljati s njom, a ne da koristis zatucanu artiljeriju.
...
Ima tema o NS na PDF politika, a ako gospodja Kata zeli, otvorit cemo posebnu temu o Sabini pa neka pise sta i koliko zeli.
...
I nije samo ona. Mnogi su ovdje s namjerom da miniraju temu.
- stranacki botovi
- kontrasi
- debili
Ama kakva nocna smjena ljudi STA JE VAMA???Heller wrote: ↑21/11/2019 15:59Pa ja kučka, u tal im se miješa. A i mali rodžo ekonomista i sad ga treba stoka sitnog zuba uznemiravat dok gleda Zadrugu na poslu.Porodice Foht wrote: ↑21/11/2019 15:50 Koji li je deputat iz Federalnog parlamenta nazvao Sabinu kučkom?![]()
Uglavnom, moje mišljenje je da treba gledati i kroz prizmu JEDNOG ODGAJATELJA u noćnoj smjeni i vezanja, i razumjeti ukoliko se vezanje desilo iz tih razloga, ali ga i sankcionisati.
Ali zato menadžmentu koji je kriv jer je jedan odgajatelj u noćnoj smjeni jebat sve do petog koljena.
Izvoli draga, tebi za ljubav...

Koga briga, glavno da su procurile u javnost.plain vanilla wrote: ↑21/11/2019 22:34Sabina je javna licnost, politicarka, i naravno da i o njoj treba raspravljati. Ne dobija li ona platu od gradjana?Kikibombona wrote: ↑21/11/2019 22:23
Od 10 komentara 9 je vezano za osobu koja je objavila slike. Iritantno je citati licne frustracije na temi koja je posvecena djeci koja su ugrozena.
Vidis, meni bi zanimljivo bilo znati ko je Sabini dao te fotke. Jer fotke su stare pola godine i godinu. Ako ih je Sabina dobila prije tri dana, ko ih je i zasto cuvao dosad? Nije li to prikrivanje zlocina?
Nisam stigao baš mnogo čitat danas i jučer o ovome, pa me zanima da li je ovo potvrđena informacija... Ukoliko jeste, da li je iko bar pokušao dati neko objašnjenje za ovu nadrealnu cifru?
https://www.ombudsmen.gov.ba/documents/ ... 133bos.pdf3.2.6.4. Osoblje
Zaposleno je ukupno 107 osoba od čega je jedan zaposleni doktor medicine (ujedno i vršilac dužnosti direktora), dva defektologa, jedan psiholog, 14 odgajatelja (nastavnici predškolskog odgoja i razredne nastave), 40 njegovateljica (različitih obrazovnih profila), šest medicinskih sestara, tri socijalna radnika, osam radnih terapeuta (različitih obrazovnih profila), te dva fizioterapeuta. Osoblje uglavnom radi duži niz godina u ovom zavodu. U toku posjete, a i na osnovu dostupne dokumentacije, primjetan je mobing prema nekim zaposlenicima, a prisutna je u značajnoj mjeri i njihova isključenost iz procesa planiranja aktivnosti i rada s korisnicima, iako se radi o stručnim i kvalificiranim osobama. Osoblju nisu dostupne ni informacije, ne održavaju se stručni sastanci, već sastanci zatvorenog kruga zaposlenih po kriteriju podobnosti. Ovakvo stanje odražava se kroz visok stepen poremećenih međuljudskih odnosa zbog čega se kod zaposlenih javlja apatija, napuštenost od zajednice, nemoćnost, osjećaj odsustva sistema i opstajanje vladavine manjine. U Zavodu je prisutan, posebno u posljednje vrijeme, i nepotizam čime se dalje produbljuju ionako već teško narušeni međuljudski odnosi.
statixx wrote: ↑21/11/2019 20:26Dodaje se da na osnovu izjave direktora kompanije MS Gradnja d.o.o. Hadžići razlika do 143.600,03 KM vrijedsnosti materijala dostavljen lično na privatne adrese direktora JU Zavod Pazarić Jasmina Ćerimagića, te Anela Kalete, inače šefa pravne službe u Zavodu Pazarić.
Izjavu direktor MS Gradnja d.o.o. Hadžići dao je 24.10.2019 godine, a izjavu prenosimo u cjelosti:
“Ja Mujak Salko, vlasnik i direktor firme MS Gradnja pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da sam imao dogovor sa bivšim direktorom Zavoda, gosp. Jasminom Ćerimagićem i pravnikom u Zavodu Pazarić Anelom Kaletom, odnosno da sam uvjetovan, na način da bih dobio posao, odnosno prošao na tenderu, morao sam obećati da ću odmah po zaključenju ugovora o izvodenju radova sa Zavodom Pazarić, posebno se odnosi na objekat ‘Centar’ izvoditi radove na njihovim privatnim stambenim objektima i to na kući Anela Kalete u Žunovnici i na kući Jasmina Ćerimagića na Prljavom Brdu u Lukavici. Ukupan iznos koji je potrošen na njihove kuće iznosi 140.000,00 KM. O izvođenju radova na njihovim objektima dogovarao sam sa njima, na način kad ću poslati svoje ljude da izvode radove, te kad ću kupiti i poslati određeni materijal. S obzirom da ja raspolažem novcem firme, u zavisnosti kako sredstava sam imao, tako sam kupovao materijal. Zbog svih tih odnosa, ja, odnosno moja firma nije imala gotovo nikakve zarade tokom izvođenja radova na objektima u Zavodu Pazarić”.https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... com/358070‘Ja, Benjamin Hrnjić, direktor firme BH Tehnika d.o.o, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, a po pitanju izvođenja radova na JU Zavod Pazarić, izjavljujem da je firma BH Tehnika d.o.o. jedan dio ugovorenih radova izvela na objektima JU Zavod Pazarić i drugi dio radova je obavljen na privatnom objektu koji je u vlasništvu direktora JU Zavoda Pazarić Jasmina Ćerimagića. Objekat se nalazi na lokaciji Prljavo Brdo — lstočno Sarajevo. Na navedenoj lokaciji razvodio sam grijanje po uputama direktora Jasmina Ćerimagića. Za izvršene navedene radove direktor Jasmin nije izvršio plaćanje iz vlastitih sredstava, već smo iste kompenzirali kroz izvedene radove na objektima JU Zavod Pazarić. O tačnom iznosu nismo vodili evidenciju, a cjelokupni iznos je fakturisan JU Zavod Pazarić’”, navodi se u izvještaju inspektora.