Jutarnje ciscenje grada
Moderators: _BataZiv_0809, anex

ElRe wrote:
Jutarnje ciscenje grada
Sta gazda ima pravo da parkira na nedozvoljenom mjestu za parkiranje jer ima ugovor sa policijom da ga ne dirajuElRe wrote:
Jutarnje ciscenje grada
Zezim se

Biću realan, iz ličnog iskustva.
Meni taj outlet koristi eventualno da isprobam odredjenu obucu, a kupim je preko njihovog online shopa gdje bude jeftinija poprilicno. Malcu kupim za 30 ak KM patike champion, lotto, reebok, takodjer i sebi sam preko online shopa kupovao za 30 ak maraka patike, jednom kupio NB patike za 63 KM na online shopu, a u otletu bile 89 KM. Generalno, sto kaze naslovnica to nije vidjelo outleta...Throttle wrote: ↑21/11/2019 10:01 Sta znam, ja sam nasao stosta za sicu. Naravno, nisam gledao najnovije modele i nisam trazio sebi nista jer je bilo milion ljudi, nabrzaka kupio par stvari djetetu i bjezanija. Ne volim guzvu a bio je bas krkljanac. Samo te patikice bih platio 120KM u Zenici u njihovom shopu.
konektovan wrote: ↑20/11/2019 23:58 Veceras je ispred bingeta bio kolaps, hebo te i sport vision akcije i ko ga smjesti tu. Raji puknu suplju snizenje do 70 %, i ono bi na vrata sa autom, ma kakvi, da mogu izmedju polica bi sa autom razgledali maxice...![]()
Ja se direktino poredjenjem Nike tene kupljene u regularnog prodavnici vani i tu uvjerio da je dupljak.amar1994 wrote: ↑21/11/2019 13:18konektovan wrote: ↑20/11/2019 23:58 Veceras je ispred bingeta bio kolaps, hebo te i sport vision akcije i ko ga smjesti tu. Raji puknu suplju snizenje do 70 %, i ono bi na vrata sa autom, ma kakvi, da mogu izmedju polica bi sa autom razgledali maxice...![]()
![]()
,a roba rinaka,nema brojeva,ta akciona rulja je najopasnija,budi siguran da bi te pregazili kad bi pao
![]()
Da, upravo tako! Krenuo tu da kupim tene, bila akcija, nekih 30 KM snizenje. Probam i osjetim da sa djonom nesto nije uredu, da su deformisane kao da ih je neko ravnoh tabana nosio i da mi trebaju 2 broja vece nego sto nosim (probao vise pari). Poslije 7 dana identican model po regularnoj cijeni kupim u Nike shopu u IT. Naravno nisu se u putu sa ovim sa Stupa srele.konektovan wrote: ↑21/11/2019 14:50 Ne piši gluposti, eto ti u "regularnoj" prodavnici kupio a ovi su neregularna?!![]()