Logor za djecu - PAZARIC
- Better Man
#301 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Da smo mi društvo kako treba, danas bi pred parlamentom Federacije bilo minimum 100 hiljada ljudi i isti bi bio blokiran i niko ne bi smio ga napustiti dok jednoglasno neusvoje da se u dnevni red uvrsti ovaj horor iz Pazarića i dok se upravni i nadzorni odbor ne smijene i u roku 24 sata utvrdi odgovornost za sva zlodjela prema djeci i ostalim zlodjelima dole. SDA je najveće zlo u istoriji BiH, a daleko nije ni hinja Komšić, čiji su zastupnici svojom suzdržanošću podržali zlotvore. Hoće li građani konačno skontati da jedini masovni izlazak na ulice i trajna blokada svih institucija, sudova i tužilašatva, dok konačno ne počnu raditi svoj posao, će donijeti promjene.
- kokakolas
#302 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Zato nam i djecu vezu ko kerove za krevete i radiatore. Postali smo imuni na horor. Odvratno.
-
PM72
#303 Re: Logor za djecu - PAZARIC
da smo društvo kako treba ne bi trebalo 100 hiljada ljudi pred parlamentom nego dvoje kola policije i marica...Better Man wrote: ↑20/11/2019 21:37 Da smo mi društvo kako treba, danas bi pred parlamentom Federacije bilo minimum 100 hiljada ljudi i isti bi bio blokiran i niko ne bi smio ga napustiti dok jednoglasno neusvoje da se u dnevni red uvrsti ovaj horor iz Pazarića i dok se upravni i nadzorni odbor ne smijene i u roku 24 sata utvrdi odgovornost za sva zlodjela prema djeci i ostalim zlodjelima dole. SDA je najveće zlo u istoriji BiH, a daleko nije ni hinja Komšić, čiji su zastupnici svojom suzdržanošću podržali zlotvore. Hoće li građani konačno skontati da jedini masovni izlazak na ulice i trajna blokada svih institucija, sudova i tužilašatva, dok konačno ne počnu raditi svoj posao, će donijeti promjene.
-
Hakiz
#304 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Bravo.PM72 wrote: ↑20/11/2019 21:41da smo društvo kako treba ne bi trebalo 100 hiljada ljudi pred parlamentom nego dvoje kola policije i marica...Better Man wrote: ↑20/11/2019 21:37 Da smo mi društvo kako treba, danas bi pred parlamentom Federacije bilo minimum 100 hiljada ljudi i isti bi bio blokiran i niko ne bi smio ga napustiti dok jednoglasno neusvoje da se u dnevni red uvrsti ovaj horor iz Pazarića i dok se upravni i nadzorni odbor ne smijene i u roku 24 sata utvrdi odgovornost za sva zlodjela prema djeci i ostalim zlodjelima dole. SDA je najveće zlo u istoriji BiH, a daleko nije ni hinja Komšić, čiji su zastupnici svojom suzdržanošću podržali zlotvore. Hoće li građani konačno skontati da jedini masovni izlazak na ulice i trajna blokada svih institucija, sudova i tužilašatva, dok konačno ne počnu raditi svoj posao, će donijeti promjene.
- Bakir1
#305 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Ne poturam nista.Bloo wrote: ↑20/11/2019 20:47Ne negira se potreba za vezivanjem, već postoje posebne VEZE koje dođu uz krevet.Bakir1 wrote: ↑20/11/2019 20:38
Takva bolest zahtjeva takve mjere nije to hir neke tamo uposlenice koja se sadisticki lozi na to da nekoga veze...
Jebo majku koji ste vi papci da odbacujete bilo kakvo drugo mišljenje do vaseg i vasih istomišljenika euforicno pateticnog.
Jesam zaposlenik u sekjurutiju zavoda evo tipkam iz buhare.
Bolesnici/ova djeca/svi oni koje je potrebno vezati se NE VEŽU iscijepanim majicama uz radijator ili krevet.
Nije problem mišljenje, već ono što pokušavaš da proturiš pod mišljenje.
Baci oko na pojaseve za humano vezanje.
Sem par posjeta zavodu davno nekad i skorasnjeg iskustva sa vezanjem ja nemam nikakav motiv, ni politički, nisam uposlenik, ne zanima me ni direktor ni Sabina ni bilo ko.
Ako ce ovo objavljivanje slika rezultirati time da se stane u kraj kriminalu u tom zavodu i da sticenici istog imaju poveze kakve trebaju, terapiju kakvu moraju imati, i 27 novih odgajatelja i 26 manje ekonomista odlicno, ali nece, politički spin u kojem se gleda ko ce kajmak pokupiti sa djece, jadne djece, i prilika da internet ratnici iskopaju piksele.
- Haris.ba
#306 Re: Logor za djecu - PAZARIC
- Bloo
- Globalna šefica
#307 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Onda koje je korake trebalo učiniti da ovo ne bude politicki spin i kupljenje kajmaka, već (po tebi) čista humana gesta?Bakir1 wrote: ↑20/11/2019 21:43Ne poturam nista.Bloo wrote: ↑20/11/2019 20:47Ne negira se potreba za vezivanjem, već postoje posebne VEZE koje dođu uz krevet.Bakir1 wrote: ↑20/11/2019 20:38
Takva bolest zahtjeva takve mjere nije to hir neke tamo uposlenice koja se sadisticki lozi na to da nekoga veze...
Jebo majku koji ste vi papci da odbacujete bilo kakvo drugo mišljenje do vaseg i vasih istomišljenika euforicno pateticnog.
Jesam zaposlenik u sekjurutiju zavoda evo tipkam iz buhare.
Bolesnici/ova djeca/svi oni koje je potrebno vezati se NE VEŽU iscijepanim majicama uz radijator ili krevet.
Nije problem mišljenje, već ono što pokušavaš da proturiš pod mišljenje.
Baci oko na pojaseve za humano vezanje.
Sem par posjeta zavodu davno nekad i skorasnjeg iskustva sa vezanjem ja nemam nikakav motiv, ni politički, nisam uposlenik, ne zanima me ni direktor ni Sabina ni bilo ko.
Ako ce ovo objavljivanje slika rezultirati time da se stane u kraj kriminalu u tom zavodu i da sticenici istog imaju poveze kakve trebaju, terapiju kakvu moraju imati, i 27 novih odgajatelja i 26 manje ekonomista odlicno, ali nece, politički spin u kojem se gleda ko ce kajmak pokupiti sa djece, jadne djece, i prilika da internet ratnici iskopaju piksele.
- Bakir1
#308 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Ima li iko, uticajan u medijima, da skrene pažnju na to sto se desava a da nema politički prizvuk?
Avdo bi jedva docekao da ih sve razbuca, ali nije objavio on, nego neko iz političkog zivota
Avdo bi jedva docekao da ih sve razbuca, ali nije objavio on, nego neko iz političkog zivota
Last edited by Bakir1 on 20/11/2019 21:48, edited 1 time in total.
- Bloo
- Globalna šefica
- GandalfSivi
#310 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Onog glavonju Efendica jednom onako fino polomih, izgleda da ga je jos u glavu trebalo udarati...
- Kikibombona
#311 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Ne laze niko, odluku je donio novi direktor nakon sto je stupio na duznost. Dr. Cemalovic govori o periodu iz vremena prethodnog direktora.Bloo wrote: ↑20/11/2019 21:26Il neko laže...Kikibombona wrote: ↑20/11/2019 20:53Pusti ti moje ili svoje sretanje, ovdje imamo jasnu zabranu koju je naredio direktor zavoda: vezivanje je zabranjeno!
Razumijes, zabranjeno?Uposlenici tvrde da nema "fiksiranja" djece
"Mi uposlenici odgovorno tvrdimo da nije bilo fiksiranje korisnika, a posteljine na slikama nisu već duže vremena u upotrebi", piše, između ostalog u pismu.
Direktor Zavoda u Pazariću je pozvao zastupnicu Ćudić da kaže kada su nastali snimci koje je objavila u javnosti.
"Odgovorno tvrdim da će ti ljudi biti sanckonisani. Bit će provedena istraga. Imate moju izjavu, nakon posjete Sloveniji, gdje se zabranjuje bilo kakvo fiksiranje, a znate kakvih ovdje ima ljudi sa psihičkim problemima", dodao je.
Ili je direktor budala pa radi na stetu djece.
https://faktor.ba/vijest/dr-omer-cemalo ... 1jovAYsyx8
E sad, postavlja se pitanje, sta je novog direktora navelo da zabrani vezivanje? Veoma vazno pitanje za ovaj slucaj. Sta ga je navelo?
...
I drugo pitanje koje se samo namece, kako se osjecaju djeca od kada nema vezivanja, da li se osjecaju bolje, da li ima manje povreda... i kljucno, da li je u proslosti vezivanje bilo neophodno a danas moze bez toga?
...
Pazaric treba dobro precesljati, samo se plasim da nece imati ko. Od stranackih institucija ne ocekujem nista normalno.
-
palermo
#312 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Forumaši ?Kikibombona wrote: ↑20/11/2019 21:57 ...
Pazaric treba dobro precesljati, samo se plasim da nece imati ko.
- Bakir1
#313 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Jesu li mogli dostaviti slike avdi iz zurnala direktno.
Da li bi on ostavio isti prizvuk u javnosti?
Sta je uloga kada neko iz političke partije otkriva afere druge političke partije?
Imaju svi jos puno aferima, samo cekaju pogodno vrijeme.
Koliko jos ima vezane djece?
Ovo je moje mišljenje, ne iznosim ga da zaspinujem, nego samo kazem
- Bloo
- Globalna šefica
#314 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Ah da, sve sto je Zurnal razotkrio je imalo za posljedicu....da se Fadilu jebe, Tegeltiji također, CIK-u još više, da ne idemo dalje...Bakir1 wrote: ↑20/11/2019 22:03Jesu li mogli dostaviti slike avdi iz zurnala direktno.
Da li bi on ostavio isti prizvuk u javnosti?
Sta je uloga kada neko iz političke partije otkriva afere druge političke partije?
Imaju svi jos puno aferima, samo cekaju pogodno vrijeme.
Koliko jos ima vezane djece?
Ovo je moje mišljenje, ne iznosim ga da zaspinujem, nego samo kazem![]()
Tako da...
https://www.youtube.com/watch?v=fpmTe3TDdVU
- Bakir1
#315 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Vidjeti cemo efekte ovog otkrivanja istine, Jel ovo investicija u djecu iz zavoda pazaric ili investicija za oktoMbar 
Sem sake ljudi koji su dosli na proteste, i par zapjenjenih forumasa koji ne znaju kako se dodje do pazarica, efekata ima jos u fejsbuk statusima i lajvovima za lajkeve
Sem sake ljudi koji su dosli na proteste, i par zapjenjenih forumasa koji ne znaju kako se dodje do pazarica, efekata ima jos u fejsbuk statusima i lajvovima za lajkeve
- O'zone
- Globalni moderator
#316 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Eto ovim se neće jbt da prostiš.,
- Freamon Lester
#317 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Nakon skoro 6 godina u Fed. parlamentu se ukazalo malo iskrene opozicije i SDA uhljebi po internetu vec vrte price kako se koriste jadna djeca za politicke svrhe!
ISTU TU DJECU STE MATER VAM JEBEM VODILI NA POLITICKI SKUP ISTE TE VASE JADNE STRANKE!
ISTU TU DJECU STE MATER VAM JEBEM VODILI NA POLITICKI SKUP ISTE TE VASE JADNE STRANKE!
- dječak sa šibicama
#318 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Ako nije politika iza svega, zasto onda DF i HDZ stite SDA na ovom slucaju.
Najlakse je na Sabinu, nego sta cemo mi sa suzdrzanim i onim protiv, i zasto.
- O'zone
- Globalni moderator
#319 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Isto pitao. Šta sa onih 48+6?dječak sa šibicama wrote: ↑20/11/2019 22:18 Ako nije politika iza svega, zasto onda DF i HDZ stite SDA na ovom slucaju.
Jel Vas strah što takve spodobe sjede tu gdje sjede? Jedna od njih je i muž Predsjedavajuće nadzornog odbora Zavoda u Pazariću...Sve je to uvezano ko jedno veliko upetljano klupko vune...
- Kikibombona
#320 Re: Logor za djecu - PAZARIC
O tim SDA govnima ne vrijedi trositi rijeci.
A njihovi botovi, obicno hamali kojima bacaju mrvice, moraju raditi posao.
...
Ovdje je vazno izvrsiti pritisak da se pomogne djeci. I hitno provjeriti sve ostale ustanove slicnog tipa. Ne vjerujem da je Pazaric izuzetak.
...
Ovdje je vazno izvrsiti pritisak da se pomogne djeci. I hitno provjeriti sve ostale ustanove slicnog tipa. Ne vjerujem da je Pazaric izuzetak.
-
DearJohn
#321 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Bravo, nadam se da će biti rajeNekako s proljeća wrote: ↑20/11/2019 20:56 Protestno okupljanje sutra, u četvrtak, 21.11. ispred zgrade Federalne Vlade u 12h!
Hajde @kiki, mrdni guzove i dođi, a možeš i Zavod obići.
Last edited by DearJohn on 20/11/2019 22:27, edited 1 time in total.
-
DearJohn
#322 Re: Logor za djecu - PAZARIC
- O'zone
- Globalni moderator
#323 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Kako bolan ne vrijedi trošiti riječi?! Pa oni vedre i oblače, evo danas su ti pokazali kako, skupa sa svojim saveznicima. Ako žele ova će se priča završiti brzo kako je i počela bez ikakvih sankcija.Kikibombona wrote: ↑20/11/2019 22:22 O tim SDA govnima ne vrijedi trositi rijeci.
...
-
kakavdanakneiskustvu
-
Zoya
#325 Re: Logor za djecu - PAZARIC
Jadna djeca
Kud kliknuh na video