Svako malo mi nestaje signala i na sekund/dva bude crna slika.
Sad kad su reklame sve je OK.
Ima li Joško
Moderator: Benq
Momčad u belim dresovima: E, ko sad za ovu neviđenu budalaštinu treba da nam se izvini – Telemach ili Sport Klub? Objektivno govoreći, obje instance, iako je vjerovatno da to neće uraditi nijedna. Uglavnom, Sport Klub je neko veče prenosio utakmicu Češka – Kosovo. Sve bi bilo u redu da komentator (prezime mu nije važno jer je očigledno riječ o politici kanala, a kanal je dio šireg i dubljeg sistema) ni jedan jedini put tokom devedeset minuta nije izgovorio riječ Kosovo. Bilo je poprilično urnebesno slušati kako se paćenik dovija i vjerovatno sam sebe kune što nije više čitao kao đak kako bi obogatio fond riječi i ljepotu izraza.
Evo nekoliko načina na koji nam je Telemach izbjegavao jasno i precizno definirati ko te večeri u Plzenu igra:
Reprezentacija koja debituje u ovom ciklusu kvalifikacija;
Tim čiji je kapiten Rahmani;
Ekipa koja je doživela samo jedan poraz;
U slučaju da slavi gost…
Za ekipu Bernanda Challandesa večeras, Morić na golu…
Prvi duel dve reprezentacije u Prištini rešen je pobedom domaćina;
A tada je pobedu domaćima doneo Vojvoda;
Češka reprezentacija je na drugom mestu s 12 bodova, jednim više od večerašnjeg protivnika;
Koliko sad sreće za bele.
Telemach je velika firma koja iz Bosne i Hercegovine crpi ogromne novce. Zauzvrat, zaslužujemo profesionalno izvještavanje kao neki civilizacijski minimum. Tražimo li previše?
Ne može Telemach uticati na to kako će komentator sa Sport Kluba prenositi utakmicu?°u° wrote: ↑17/11/2019 10:30 Telemaše, uradite nešto po ovom pitanju. Ima i kod nas koji komentator, gori od ovih ne mogu biti. Znam da ima opcija izbora hrvatskih komentatora, ali s obzirom
https://analiziraj.ba/2019/11/15/jedna- ... Uph-gdL2sI
Momčad u belim dresovima: E, ko sad za ovu neviđenu budalaštinu treba da nam se izvini – Telemach ili Sport Klub? Objektivno govoreći, obje instance, iako je vjerovatno da to neće uraditi nijedna. Uglavnom, Sport Klub je neko veče prenosio utakmicu Češka – Kosovo. Sve bi bilo u redu da komentator (prezime mu nije važno jer je očigledno riječ o politici kanala, a kanal je dio šireg i dubljeg sistema) ni jedan jedini put tokom devedeset minuta nije izgovorio riječ Kosovo. Bilo je poprilično urnebesno slušati kako se paćenik dovija i vjerovatno sam sebe kune što nije više čitao kao đak kako bi obogatio fond riječi i ljepotu izraza.
Evo nekoliko načina na koji nam je Telemach izbjegavao jasno i precizno definirati ko te večeri u Plzenu igra:
U slučaju da slavi gost…
Češka reprezentacija je na drugom mestu s 12 bodova, jednim više od večerašnjeg protivnika;
Telemach je velika firma koja iz Bosne i Hercegovine crpi ogromne novce. Zauzvrat, zaslužujemo profesionalno izvještavanje kao neki civilizacijski minimum. Tražimo li previše?
Kakav ba provajder?
Telemach nema nikakve veze sa komentatorima na Sport Klub kanalu, tako da je jedina adresa na koju se možeš obratiti po tom pitanju ova: http://sportklub.rs/Kontakt
°u° wrote: ↑17/11/2019 10:30 Telemaše, uradite nešto po ovom pitanju. Ima i kod nas koji komentator, gori od ovih ne mogu biti. Znam da ima opcija izbora hrvatskih komentatora, ali s obzirom
https://analiziraj.ba/2019/11/15/jedna- ... Uph-gdL2sI
U slučaju da slavi gost…
1. Ako je mrežna kartica ograničena na 100 Mbps, može doći do ograničenja tih krajnjih vrijednosti brzine.cenecimoveocino wrote: ↑17/11/2019 17:52 Dva pitanja:
1.Imam EON Light paket od 100mbps, međutim na računaru mi dolazi do otprilike 90 mbps kad mjerim na speedtets, da li je do računara ili LAN kartice ili čega već pa ne može do 100mbps?
2.Da li je moguće na EON Light paketu dobiti ovaj novi uređaj EON Smart Box, da se nešto jednokratno plati ili samo dolazi sa većim paketima?
Hvalacrnivrag wrote: ↑17/11/2019 17:591. Ako je mrežna kartica ograničena na 100 Mbps, može doći do ograničenja tih krajnjih vrijednosti brzine.cenecimoveocino wrote: ↑17/11/2019 17:52 Dva pitanja:
1.Imam EON Light paket od 100mbps, međutim na računaru mi dolazi do otprilike 90 mbps kad mjerim na speedtets, da li je do računara ili LAN kartice ili čega već pa ne može do 100mbps?
2.Da li je moguće na EON Light paketu dobiti ovaj novi uređaj EON Smart Box, da se nešto jednokratno plati ili samo dolazi sa većim paketima?
Također može biti i do računara, ako ti neki pozadinski procesi sve vrijeme koriste određeni dio konekciji, ili su ti na modem nakačeni i dodatni uređaji koji u tom trenutku koriste internet resurse.
2. Moguće je dobiti EON box u EON Light paketu uz jednokratnu doplatu od 80 KM ako produžiš ugovor na 24 mjeseca, odnosno za 150 KM, ako se odlučiš na ugovor od 12 mjeseci.