Vi u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Fair Life

Post by Fair Life »

_______________________________________Image
sorge_sa wrote:... jedete govna iz kojekakve vukojebine......i mastate da prosetate asfaltom......a ujedate ko zadnje kuje....zajedljive i ljubomorne........

FUJ FUJ.....gadite mi se......toliko zavisti.......uzas.....ostane covjek bez rijeci
weasel

Post by weasel »

:lol:

Cini se da je doslo do fenomena prevazilazenja politickih,vjerskih,nacionalnih i rasnih razlika ali istovremono i do nove blokovske podjele na dijasporu i domace? :D :lol:

Volimo se volimo,kao sto to mi radimo u EU-bratsvo i jedinstvo ;).Livadic je recimo Njemac a ja Svedo.Ja idem kod njega i onda mi on pokazuje sve blagodeti kapitalizma,vodi me i pokazuje ono sto mi nemamo u socijalistickoj Svedskoj.Vodi me u kupleraje;),to mi nemamo 8-) ,a kada on dodje kod nas onda ga ja vodim po sumama i preleijepoj netaknutoj prirodi.To oni nemaju 8-) pa se cude i dive. :D Naravno kao i svaki Njemac odusevljen je jelenima (Los-ovima) pa skuplja cak i njihov izmet. :lol: Njemci,ovo sada bez zeze, kupuju sve sto je od ovih zivotinja,cuo sam cak da im Svedi prodaju "pecene brabonjke",od ovih zivotinja ,kao nakit :D

Inace dobra tema,bas sam se fino ismijao.Nastavite i dalje u istom ritmu.
Super je ! :D
Post Reply