Već duže vremena me kopka nešto u vezi vas u BiH.
S obzirom da je internet u BiH manje više luksuz pa dakle koliko i ko je među vama tajkun, dijete tajkuna, ratnog profitera, političara itd?
Unaprijed hvala
upravo mi ovakve stvari idu na nerve kad je u pitanju dijaspora...winetou wrote:Kad se već o dijaspori svašta priča možemo malo i o vama u BiH![]()
S obzirom da je internet u BiH manje više luksuz pa dakle koliko i ko je među vama tajkun, dijete tajkuna, ratnog profitera, političara itd?
Unaprijed hvala
winetou wrote:Kad se već o dijaspori svašta priča možemo malo i o vama u BiH![]()
Unaprijed hvala
A kako pitati a da nekoga ne uvrijedimSt.Germain wrote:winetou wrote:Kad se već o dijaspori svašta priča možemo malo i o vama u BiH![]()
Unaprijed hvala
sasvim legitimno pitanje. samo sto se postavljanjem istog ne razlikujes ni sekunde od onog sto bi dijasporce mlatio.