Veza iz prijateljstva...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
fixer
#77 Re: Veza iz prijateljstva...
roditeljaska paznjaAurora Borealis wrote:Je l' me neko tražio?![]()
dragi fixeru znam da si me poželio i da ti je ovih par sati bilo kao desetljeće bez meneali luckily (to ti je 'po naški' ko' na svu sreću ili ti ga srećom
, ali to je već viši modul studija engleskog, polahko, nećemo hititi
![]()
) gdje sam stala..aha ..ponovo sam tu
ko ono reče neko kupljenje? kad bih se ja tako lahko kupila..lopatama bi me kupili
(e i ja ga sad us*a
)
znam da bi fixer i imao želju, jer..budimo otvoreninjegov život sija novim svjetlom kako ja uNiđoh ..u njega
![]()
tako da..žali Bože izgorele tave..i jaja![]()
over.and.out.
p.s. vidi koliko sam mu falila da se čak i teme dotakao
preporucuje se roditeljska paznja ako su u pitanju mladji citaoci.
aurora boŽEDRAGis, ni sama ne znas sta ti meni znacis. istina, moj zivot zaista sija od kad si ti usla u njega. dopusti da ja udjem u tvojU (greska u kucanju, ne hvataj se
- lolita_xx
#78 Re: Veza iz prijateljstva...
fixer wrote:roditeljaska paznjaAurora Borealis wrote:Je l' me neko tražio?![]()
dragi fixeru znam da si me poželio i da ti je ovih par sati bilo kao desetljeće bez meneali luckily (to ti je 'po naški' ko' na svu sreću ili ti ga srećom
, ali to je već viši modul studija engleskog, polahko, nećemo hititi
![]()
) gdje sam stala..aha ..ponovo sam tu
ko ono reče neko kupljenje? kad bih se ja tako lahko kupila..lopatama bi me kupili
(e i ja ga sad us*a
)
znam da bi fixer i imao želju, jer..budimo otvoreninjegov život sija novim svjetlom kako ja uNiđoh ..u njega
![]()
tako da..žali Bože izgorele tave..i jaja![]()
over.and.out.
p.s. vidi koliko sam mu falila da se čak i teme dotakao
preporucuje se roditeljska paznja ako su u pitanju mladji citaoci.![]()
aurora boŽEDRAGis, ni sama ne znas sta ti meni znacis. istina, moj zivot zaista sija od kad si ti usla u njega. dopusti da ja udjem u tvojU (greska u kucanju, ne hvataj se![]()
) zivot.
![]()
![]()
![]()
![]()
ti meni trebas jer mi omogucavas jedan cudan mir, neku emocionalnu ispunjenost, dajes mi nevjerovatnu zelju za zivotom. zbog tebe se borim za svaki,a ujedno i veselim svakom novom uzdahu. radujem se svakoj suzi - slatkoj ili slanoj, svakom tvom zagrljaju. dok je drugim ljudima potrebno mnogo toga za srecu - meni si potrebna samo ti! neporecivo je - ja i ti trebamo biti skupa. cekao sam te toliko dugo. malena, ti si sve sto zelim, ljubav tvoja je sve sto trebam. pusti mi da ti pokazem da sam stvaran.... nevjerovatno je kako se stvari same desavaju medju nama. nemoguce je da ti i ja ne budemo skupa. dosla si i puhnula si novi zivot u ovo moje usamljeno srce. osjecam se kao malo dijete ciji zivot tek je poceo. meni trebas samo ti...ti imas kljuc od mog srca...
- Aurora Borealis
#79 Re: Veza iz prijateljstva...
.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 12:56, edited 1 time in total.
-
fixer
#80 Re: Veza iz prijateljstva...
par nasumično nabacanih stihova iz romantičnih pjesama
a ja pokvaren
- Aurora Borealis
#81 Re: Veza iz prijateljstva...
.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 12:56, edited 1 time in total.
-
BRCAK27
#82 Re: Veza iz prijateljstva...
Sve je ovo presipanje iz supljeg u prazno ,silovanje mozga i ovo malo mozdani vijuga, nesto kontam da se gotovo uvjek na ovakvim temama prepucavaju samosvjesne i novo nastale( ili ti postale
) clanice feministckog pokreta u neovisnoj nam domovini ,a koje se temelje , sa svojim nabuđenim i nastrojenim stavovima o sexu i tome kako smo mi napredna drzava sa naprednim razmisljanjima ( a nazadnim stnovnicima koji su podlozni uticaju zapada)te kako se trebamo sto vise sexati nebi li bili moderni !
Na pocetku ove teme procitao sam da je neki tip sa ex drugaricom tri godine u vezi i da nemaju sexa , da bi odma citav vod sasuo paljbu kao sta oni rade ako nemaju sexa ( mozda kome grah na njivi , jao sto ja nisam moderan )i kako nisu COOOL jer jebote od svih ti silni kvazi jebica i hebaca u pokusaju taj naleti na jednu kojoj je mozda sex secundarna a ne primarna potreba, i koju mozda momak ( ex drug ) postuje pa nece da joj silom uzme to sto joj je vaspitanjem dato ( sad sam opet nazadan jerbo djevojke se trebaju sexati a ja kao musko cu sad ispasti glup i vjerovatno nenormalan jer nisam za opciju hebavanja )
Helem siroko odoh nije bila tema SEX VEC veza iz prijateljstva a za ciju opciju glasam ,jer sam i sam u takvoj vezibio i naravno da sam uzivao ( a vidi cuda nije bilo sexa,joj jesam pacenik jelda
) eh et sad raspalite slobodno kako sam zaostao i nisam ok i sve to ali ipak sam hjteo da dam svoje misljenje!
Na pocetku ove teme procitao sam da je neki tip sa ex drugaricom tri godine u vezi i da nemaju sexa , da bi odma citav vod sasuo paljbu kao sta oni rade ako nemaju sexa ( mozda kome grah na njivi , jao sto ja nisam moderan )i kako nisu COOOL jer jebote od svih ti silni kvazi jebica i hebaca u pokusaju taj naleti na jednu kojoj je mozda sex secundarna a ne primarna potreba, i koju mozda momak ( ex drug ) postuje pa nece da joj silom uzme to sto joj je vaspitanjem dato ( sad sam opet nazadan jerbo djevojke se trebaju sexati a ja kao musko cu sad ispasti glup i vjerovatno nenormalan jer nisam za opciju hebavanja )
Helem siroko odoh nije bila tema SEX VEC veza iz prijateljstva a za ciju opciju glasam ,jer sam i sam u takvoj vezibio i naravno da sam uzivao ( a vidi cuda nije bilo sexa,joj jesam pacenik jelda
-
Kjajević Majko
#83 Re: Veza iz prijateljstva...
Nisi zaostao nego si ostao suh.
- Loulou
#84 Re: Veza iz prijateljstva...
Kjajević Majko wrote:Nisi zaostao nego si ostao suh.
-
BRCAK27
#85 Re: Veza iz prijateljstva...
Eh moj care da ces bar u zivotu imat i doziviti ono sto sam ja dozivio i u ljbavi i u sexu , volio sam bio sam voljen ali suh NIKADA , niti intelektualno niti fizicki !Kjajević Majko wrote:Nisi zaostao nego si ostao suh.
- persian25
#86 Re: Veza iz prijateljstva...
BRCAK27 wrote:Sve je ovo presipanje iz supljeg u prazno ,silovanje mozga i ovo malo mozdani vijuga, nesto kontam da se gotovo uvjek na ovakvim temama prepucavaju samosvjesne i novo nastale( ili ti postale) clanice feministckog pokreta u neovisnoj nam domovini ,a koje se temelje , sa svojim nabuđenim i nastrojenim stavovima o sexu i tome kako smo mi napredna drzava sa naprednim razmisljanjima ( a nazadnim stnovnicima koji su podlozni uticaju zapada)te kako se trebamo sto vise sexati nebi li bili moderni !
Helem siroko odoh nije bila tema SEX VEC veza iz prijateljstva a za ciju opciju glasam ,jer sam i sam u takvoj vezibio i naravno da sam uzivao ( a vidi cuda nije bilo sexa,joj jesam pacenik jelda) eh et sad raspalite slobodno kako sam zaostao i nisam ok i sve to ali ipak sam hjteo da dam svoje misljenje!
deder
u ostalom danas na ovom svijetu covjece svakakvih ljudi a i karaktera pa sad ko voli nek izvoli moguce da nas nesto staromodnih ipak imamo par mudrih misli al opet svako donosi svoje odluke.... a ja opet ostajem pri svom komentaru et pa sad sto Brcak rece navalte kritikujete .
-
Law_and_Order
#88 Re: Veza iz prijateljstva...
BRCAK27 wrote:Sve je ovo presipanje iz supljeg u prazno ,silovanje mozga i ovo malo mozdani vijuga, nesto kontam da se gotovo uvjek na ovakvim temama prepucavaju samosvjesne i novo nastale( ili ti postale) clanice feministckog pokreta u neovisnoj nam domovini ,a koje se temelje , sa svojim nabuđenim i nastrojenim stavovima o sexu i tome kako smo mi napredna drzava sa naprednim razmisljanjima ( a nazadnim stnovnicima koji su podlozni uticaju zapada)te kako se trebamo sto vise sexati nebi li bili moderni !
Helem siroko odoh nije bila tema SEX VEC veza iz prijateljstva a za ciju opciju glasam ,jer sam i sam u takvoj vezibio i naravno da sam uzivao ( a vidi cuda nije bilo sexa,joj jesam pacenik jelda) eh et sad raspalite slobodno kako sam zaostao i nisam ok i sve to ali ipak sam hjteo da dam svoje misljenje!
LooZeR!
Veza bez sexa nije veza. Mos ti prdit ovdje na forumu, neko postovanje, cijenis...nekog...glupost...kakve veze ima postovanje sa imanjem ili nemanjem sexa? To je razmislja samo iluzija koja je prije dosta vremena vladala(jer ni tada nije bila istina nego iluzija). Pusti suplju rado bi ti umakao svakoj, samo sto ti ne daju pa si ogorcen
Sta vaspitali je da bude celicna djevica sa zlatnom kokom medju nogama? gluposti i zaglupljivanje ljudi. Po tebi zensko koje se sexa je nevaspitano i koje ne treba postovati...samo pratim logiku ako nemas sexa s nekim onda je postujes, ako imas onda logicno ne postujes je...jer zaboga mal osi je nagovarao pa ti dala...pf....idi sta goozi fino da dodjes sebi...ako ti ve cne djau mozes platiti
smijesno kak ose pokusavas odbraniti sa komentarima u zagradama nebil kako izbjegao kritiku
- Bumbar
#89 Re: Veza iz prijateljstva...
Law_and_Order wrote:[
LooZeR!
Veza bez sexa nije veza. Mos ti prdit ovdje na forumu, neko postovanje, cijenis...nekog...glupost...kakve veze ima postovanje sa imanjem ili nemanjem sexa? To je razmislja samo iluzija koja je prije dosta vremena vladala(jer ni tada nije bila istina nego iluzija). Pusti suplju rado bi ti umakao svakoj, samo sto ti ne daju pa si ogorcen
Sta vaspitali je da bude celicna djevica sa zlatnom kokom medju nogama? gluposti i zaglupljivanje ljudi. Po tebi zensko koje se sexa je nevaspitano i koje ne treba postovati...samo pratim logiku ako nemas sexa s nekim onda je postujes, ako imas onda logicno ne postujes je...jer zaboga mal osi je nagovarao pa ti dala...pf....idi sta goozi fino da dodjes sebi...ako ti ve cne djau mozes platiti
smijesno kak ose pokusavas odbraniti sa komentarima u zagradama nebil kako izbjegao kritiku
bez vrijedjanja ..hvala lijepa
-
BRCAK27
#90 Re: Veza iz prijateljstva...
Pih da sam htjeo izbjeci kritiku vjerovatnoi nebi nista ni postao , post naravno sluzi da bih i ja i ostali uvidjeli kakvih bezmozgalica ima , no eto ponekad se upali i koja lampica! Sto se tvog posta i odgovora tice , sveja to postujem i tvoje misljenje ali i misljene drugih , no ostacu odmjeren ovaj put pa te necu vrijedzati i ici sa predpostavkama jer tko zna .....( i opet zagrada a iza ovog tko zna je tri tackice... znaci sirok pojam...)Uzivaj!Law_and_Order wrote:BRCAK27 wrote:Sve je ovo presipanje iz supljeg u prazno ,silovanje mozga i ovo malo mozdani vijuga, nesto kontam da se gotovo uvjek na ovakvim temama prepucavaju samosvjesne i novo nastale( ili ti postale) clanice feministckog pokreta u neovisnoj nam domovini ,a koje se temelje , sa svojim nabuđenim i nastrojenim stavovima o sexu i tome kako smo mi napredna drzava sa naprednim razmisljanjima ( a nazadnim stnovnicima koji su podlozni uticaju zapada)te kako se trebamo sto vise sexati nebi li bili moderni !
LooZeR!
- vjesticanametli
- persian25
#92 Re: Veza iz prijateljstva...
Lijepokiki-miki wrote:Neki dan jedan poznanik mi reče da su njegova djevojka i on prvo bili prijatelji
A poslije su samo lagano kliznuli u vezi
I to je prednost,jer po njegovim riječima,nema peglanja s upoznavanje,igricama i nadmudrivanjem jer se već poznajete i sve ide nekako lagano
Baš dobro za njih
BRCAK27 wrote:Pih da sam htjeo izbjeci kritiku vjerovatnoi nebi nista ni postao , post naravno sluzi da bih i ja i ostali uvidjeli kakvih bezmozgalica ima , no eto ponekad se upali i koja lampica! Sto se tvog posta i odgovora tice , sveja to postujem i tvoje misljenje ali i misljene drugih , no ostacu odmjeren ovaj put pa te necu vrijedzati i ici sa predpostavkama jer tko zna .....( i opet zagrada a iza ovog tko zna je tri tackice... znaci sirok pojam...)Uzivaj!Law_and_Order wrote:BRCAK27 wrote:Sve je ovo presipanje iz supljeg u prazno ,silovanje mozga i ovo malo mozdani vijuga, nesto kontam da se gotovo uvjek na ovakvim temama prepucavaju samosvjesne i novo nastale( ili ti postale) clanice feministckog pokreta u neovisnoj nam domovini ,a koje se temelje , sa svojim nabuđenim i nastrojenim stavovima o sexu i tome kako smo mi napredna drzava sa naprednim razmisljanjima ( a nazadnim stnovnicima koji su podlozni uticaju zapada)te kako se trebamo sto vise sexati nebi li bili moderni !
LooZeR!
opet cu stati na Brcakovu stranu
-
BRCAK27
#93 Re: Veza iz prijateljstva...
Persian biti moj jaran
, pozdrav svima !
-
BRCAK27
#94 Re: Veza iz prijateljstva...
Ne zbog posta..... onako.....BRCAK27 wrote:Persian biti moj jaran, pozdrav svima !
- persian25
#95 Re: Veza iz prijateljstva...
vidim ovdje samo obrcemo sex i rijec veza, a ima jos tona toga tu jest ono lijepo iz prijateljstva u vezu slazem se evo prvi al zna to biti hebena situacija..... ok vidis da imas osjecaje za prijateljicu ili obrnuto prijateljica za tebe i naletis na dvosjekli mac mozda ona tako ne osjeca do duse na tome se mora raditi .... ali nekad dodjes u dilemu koja glasi nekako ovako ako kazem ono sto imam na umu kako ce reagovar i sve se sveda na ono 50/50 moze prihvatiti i moze odbiti sve super al neke su cure hmmm necu reci cudne hajd ovako to pitanje bas dodje ko grom iz vedra neba pa se cura ono iznenadi i povuce ... i ode prijateljstvo al ako postoji ona dobra komunikacija sve se moze srediti barem sam takvog misljenja...
mislim da sam vec pisao ovu rijec na ovom forumu iz jaranstva se moze svasta izroditi kazem ovo jer sam dijete starog kova valjda pa mozdaj os uvijek vjerujem u nesto takvo ...
sad ocekujem hrpu kojekakvih komentara od kojekakvih ".ebaca" a i pokoja cura se tu uvijek nadje da nesto smrsi ono svaka cast ljudi al dajte barem konstruktivnu kritiku...
eto toliko od mene.
mislim da sam vec pisao ovu rijec na ovom forumu iz jaranstva se moze svasta izroditi kazem ovo jer sam dijete starog kova valjda pa mozdaj os uvijek vjerujem u nesto takvo ...
sad ocekujem hrpu kojekakvih komentara od kojekakvih ".ebaca" a i pokoja cura se tu uvijek nadje da nesto smrsi ono svaka cast ljudi al dajte barem konstruktivnu kritiku...
eto toliko od mene.
- ljubav_aha
#96 Re: Veza iz prijateljstva...
sve si dobro napisao,veza iz prijeteljstva ce samo nastati ako obe osobe imaju isti cilj,ali ako jedna osoba/matemaitcki logicno,hehehhe/ zaista nije zainteresovana,onda ce to prijateljstvo opstatipersian25 wrote:vidim ovdje samo obrcemo sex i rijec veza, a ima jos tona toga tu jest ono lijepo iz prijateljstva u vezu slazem se evo prvi al zna to biti hebena situacija..... ok vidis da imas osjecaje za prijateljicu ili obrnuto prijateljica za tebe i naletis na dvosjekli mac mozda ona tako ne osjeca do duse na tome se mora raditi .... ali nekad dodjes u dilemu koja glasi nekako ovako ako kazem ono sto imam na umu kako ce reagovar i sve se sveda na ono 50/50 moze prihvatiti i moze odbiti sve super al neke su cure hmmm necu reci cudne hajd ovako to pitanje bas dodje ko grom iz vedra neba pa se cura ono iznenadi i povuce ... i ode prijateljstvo al ako postoji ona dobra komunikacija sve se moze srediti barem sam takvog misljenja...
eto toliko od mene.
- persian25
#97 Re: Veza iz prijateljstva...
sve si dobro napisao,veza iz prijeteljstva ce samo nastati ako obe osobe imaju isti cilj,ali ako jedna osoba/matemaitcki logicno,hehehhe/ zaista nije zainteresovana,onda ce to prijateljstvo opstati
ok isti cilj al sve je to toliko podsvjesno mislim kad se skontaju dvoje.... hmmm sad ok imam takvu situaciju gdje bas mogu iz prve ruke vidjeti kako to sve ide i da vam kazem logika, matematika, fizika... nista osim mozda hemije tu nema smisao
sad opet cilj zasto bas ova rijec mozel ikako spontanost, barem to spontano kontanje izmedju dvoje prijatelja... u svoj ovoj prici hajd da budem realan izgleda da ja bas prizeljkujem ovakvu vezu u ostalom vec sam pisao da sam dijete starog kova i sistema... nekako mi logicno
al opet logika matematika nema to smisao u nekim segmentima zivota to sam dobro naucio
i sad bi mogo komplicirat tri dana kojekakvim razlozima ali eto necu reci cu samo sledece ako ikada iko bude ovo dozivio takvu sortu veze neka je cuva kao oko u glavi prokuzite sami zasto
- ljubav_aha
#98 Re: Veza iz prijateljstva...
persian25 wrote:sve si dobro napisao,veza iz prijeteljstva ce samo nastati ako obe osobe imaju isti cilj,ali ako jedna osoba/matemaitcki logicno,hehehhe/ zaista nije zainteresovana,onda ce to prijateljstvo opstati
ok isti cilj al sve je to toliko podsvjesno mislim kad se skontaju dvoje.... hmmm sad ok imam takvu situaciju gdje bas mogu iz prve ruke vidjeti kako to sve ide i da vam kazem logika, matematika, fizika... nista osim mozda hemije tu nema smisao
sad opet cilj zasto bas ova rijec mozel ikako spontanost, barem to spontano kontanje izmedju dvoje prijatelja... u svoj ovoj prici hajd da budem realan izgleda da ja bas prizeljkujem ovakvu vezu u ostalom vec sam pisao da sam dijete starog kova i sistema... nekako mi logicno
al opet logika matematika nema to smisao u nekim segmentima zivota to sam dobro naucio
i sad bi mogo komplicirat tri dana kojekakvim razlozima ali eto necu reci cu samo sledece ako ikada iko bude ovo dozivio takvu sortu veze neka je cuva kao oko u glavi prokuzite sami zasto
potpuno te razumijem,veze iz prijateljstva su fenomenalne
kao sto sam rekla ,veze sa posla,nisu losa opcijam,koje su nastale,naravno, iz poslovnog druzenja,ali to je vec komplikovanije
ali nekad nije moguce sacuvati ni takvu vezu,ali, rekao si "ako ikada iko bude ovo dozivio takvu sortu veze neka je cuva kao oko u glavi prokuzite sami zasto",iapk mislim nema garancije da ce biti uspjesna,iako zvuci kao jedna od najboljih kombinacija,licno imam tkava stav,ali kao sto rekoh,ne postoji garancija
- persian25
#99 Re: Veza iz prijateljstva...
dobro ono veze s posla ok... hajd bolja varijanta al opet ima zajednicki hajd da kazem pristup veza sa faxa ono na istoj godini cura i momak pa jos frendovi ....
a da garancija nema nikada to je nepobitna cinjenica i da takve veze jesu fenomenalne
a da garancija nema nikada to je nepobitna cinjenica i da takve veze jesu fenomenalne
- ljubav_aha
#100 Re: Veza iz prijateljstva...
persian25 wrote:dobro ono veze s posla ok... hajd bolja varijanta al opet ima zajednicki hajd da kazem pristup veza sa faxa ono na istoj godini cura i momak pa jos frendovi ....
vezeiz skole,takve veze su lijepe,cvrste,nisma imala srece,rat je to doboro odradio umjesto mene,ali rat je uradio i ogre stvari,tako da mogu smao reci,bit ce bolje,ako Bog da