Imam jarana koji je bio prijatelj sa djevojkom od rodjenja, krenuli su prije 2-3 godine i super im je. Dodushe nije umocio
A kod mene stalno neke teme, prijateljstvo nakon veze, a sad ova kontra..
ps. sry ako je bila tema.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ovo mi nikako nije jasno, u "vezi" su 3 godine nema sexa... Šta rade?dlfo wrote:Eh.. neki kazu da je najbolji sex prijateljski sex, dok opet drugi kazu da nikad nisu za vezu nakon dugog prijateljstva jer je to prijateljstvo nepovratno. Sta vi velite?![]()
![]()
Ja bih se slozio sa ovim prvim..
![]()
Imam jarana koji je bio prijatelj sa djevojkom od rodjenja, krenuli su prije 2-3 godine i super im je. Dodushe nije umocio, valjda je to neka granica preko koje ne mogu tek tako preci...
dlfo wrote:Eh.. neki kazu da je najbolji sex prijateljski sex, dok opet drugi kazu da nikad nisu za vezu nakon dugog prijateljstva jer je to prijateljstvo nepovratno. Sta vi velite?![]()
![]()
![]()
Imam jarana koji je bio prijatelj sa djevojkom od rodjenja, krenuli su prije 2-3 godine i super im je. Dodushe nije umocio, valjda je to neka granica preko koje ne mogu tek tako preci...
A kod mene stalno neke teme, prijateljstvo nakon veze, a sad ova kontra..![]()
ps. sry ako je bila tema.
ovo tebi tema o sexu??roki wrote:gdje bi lolita bila nego na temama o sexu
lolita_xx wrote:dlfo wrote:Eh.. neki kazu da je najbolji sex prijateljski sex, dok opet drugi kazu da nikad nisu za vezu nakon dugog prijateljstva jer je to prijateljstvo nepovratno. Sta vi velite?![]()
![]()
![]()
ps. sry ako je bila tema.![]()
zar je moguce da se tebi to desiNeelix wrote:lolita_xx wrote:dlfo wrote:Eh.. neki kazu da je najbolji sex prijateljski sex, dok opet drugi kazu da nikad nisu za vezu nakon dugog prijateljstva jer je to prijateljstvo nepovratno. Sta vi velite?![]()
![]()
![]()
ps. sry ako je bila tema.![]()
dobro je, utjeshi me ovo, nisam najgori
postat celolita_xx wrote:ovo tebi tema o sexu??roki wrote:gdje bi lolita bila nego na temama o sexu
lolita_xx wrote:ja bih voljela da ima vise tema o seksu, imala bih o cemu pisati, ovako...![]()
Benighted wrote:lolita_xx wrote:ja bih voljela da ima vise tema o seksu, imala bih o cemu pisati, ovako...![]()
![]()
prevedi sebi sex iz prijateljstva... pa oshini...
I ja bi volio da lolita više priča o sexulolita_xx wrote:Benighted wrote:lolita_xx wrote:ja bih voljela da ima vise tema o seksu, imala bih o cemu pisati, ovako...![]()
![]()
prevedi sebi sex iz prijateljstva... pa oshini...![]()
![]()
stid je...Layne wrote:I ja bi volio da lolita više priča o sexuBenighted wrote:lolita_xx wrote:ja bih voljela da ima vise tema o seksu, imala bih o cemu pisati, ovako...![]()
![]()
prevedi sebi sex iz prijateljstva... pa oshini...![]()
iako sumnjam u moju sposobnost rasudjivanja i logike, ali kod mene se nakon tvog posta javlja neki cudan osjecaj. sjedim ispred pc-a i razmisljam, trudim se da razmisljam logicki. nakon odredjenog vremena mi se pali lampica iznad glave. shvatio sam sta je citavo ovo vrijeme ostavljalo taj cudan feeling. pazi sad ovo:Aurora Borealis wrote:otvoreno i iskreno..skidam kapu i potpisujemfixer wrote:prvo, meni ne moze niko biti prijateljica, ako je ja skriveno ne zelim po..... prijateljstva, ali ona cista, bez skrivenih teznji - mislim da to nije moguce.
jbg, govno sam. ali znam da svaki put kad bi bio bas dobar s nekom, nakon odredjenog vremena bi shvatio da sam zaljubljen u nju. ako ne bi postojala mogucnosti da se zaljubim, pa brzo bi mi dosadilo to nase prijateljstvo i udaljili bi se.
prema tome, sex s prijateljicom mi nije nikakav problem, jer cisto musko-zensko prijateljstvo nisam osjetio nikad.
hoce li ko da mi bude prijateljica?![]()
p.s. s tom razlikom da ja ne tražim prijateljice.. ali protiv drugova nemam ništa protiv![]()
hoće li ko da mi bude drug?