V E L E I Z D A J A !

Post Reply
novel

Post by novel »

Image

Image

Image

Image

Bosna je uvijek bila Srpska 8-)
novel

Post by novel »

Image
ja' zaboravi 'povelju' :D
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

novel wrote:Image

Bosna je uvijek bila Srpska 8-)

Ako znaš šta je kukavićije jaje, onda je to, to, odnosno drugi dio koji predstavlja nezvanićnu povelju. Rrijeći nisu Bana Ninoslava već njegovog pisara i to je nezvanično. Pisar je slučajno iz resvske škole kompilatora i poznatih krivotvoritelja.
novel

Post by novel »

Znaci VELEIZDAJA????
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

novel wrote:Znaci VELEIZDAJA????

Ja bih naglasio i čija ako nije to tvoja tajna.
senada

#281 Re: V E L E I Z D A J A !

Post by senada »

bogomdan wrote:Image

TIHIĆ I LAGUMDŽIJA SPASITELJI GENOCIDNE TVOREVINE I TVORCI VELIKE SRBIJE!

Iz izjava FRANCISA BOYLEA:

"Za vrijeme potpisivanja Washingtonskog sporazuma 1994. Amerikanci su rekli da oni rade na podjeli Bosne i Hercegovine između Srbije i Hrvatske i što bi moglo da traje najmanje 15 godina. Dayton je bio prva faza, a Haysove reforme slijedeća..."
http://users.skynet.be/orbus/aktua/aktua905.htm

"Šta ovi advokati misle ko su? Ova tužba nije njihova tužba. Ova tužba je tužba naroda BiH za genocid... Žrtve moraju govoriti direktno Međunarodnom sudu pravde o bolu i patnjama koje su iskusili. Umjesto toga, zastupnici bh. tužbe su odlučili da ušutkaju žrtve genocida."
http://sarajevo-x.com/clanak/060301010

"Dok sam bio u Bosni prošlog jula, dao sam objaviti da bh. Vlada mora tražiti ukidanje Republike Srpske na raspravi koja započinje 27. februara i koja se nastavlja do daljnjeg jer je Svjetski sud nadležan da ukine Republiku Srpsku. Sreo sam se sa nekoliko članova bh. Vlade i dao mnogo intervjua za bh-medije. Rekao sam da se to može uraditi. Nažalost, kada sam sreo gospodina Softića, sadašnjeg advokata BiH, rekao mi je da to nije urađeno. I to je to! I zaista ne znam zašto se nije ništa uradilo na ovome, jer Svjetski sud može donijeti presudu da je Republika Srpska proizvod genocida. To se moglo već uraditi i još uvijek se može uraditi. Bosanska Vlada treba da da instrukcije advokatskom timu da se to uradi na Svjetskom sudu. Nažalost, gospodin Softić je rekao da se neće ići s tim zahtjevom!"
http://users.skynet.be/orbus/aktua/aktua886.htm

NIJE BITNO UĆI U EU NA SVAKI MOGUĆI NAČIN, NEGO S ČIME SE ULAZI! ZAŠTO? ZATO ŠTO PITANJE SVIH PITANJA NIJE KAKAV ĆEŠ UĆI U NJU NEGO KAKAV ĆEŠ IZ NJE IZIĆI - KAD JE JEDNOM NE BUDE! SRBIJA OVO ZNA ODLIČNO. SULJO LAGUMDŽIJA "NE ZNA" NEGO ČAK UMJESTO TOGA I OPRAŠTAJU MATERIJALNU NAKNADU TVRDEĆI DA KAO SRBIJA NEMA TE PARE I KAO VAŽNIJA JE MORALNA POBJEDA...

V E L E I Z D A J A !

DOMOVINA NIJE NEŠTO U OBLACIMA! DOMOVINA JE TVOJ PROSTOR ZA ŽIVOT! TVOJ ZRAK ZA UDISANJE! NE DOZVOLI DA TI MAFIJAŠKI PRIVATIZERI NA KRAJU DOSLOVCE PRED NOSOM UKRADU I DOMOVINU !

V E L E I Z D A J A !

Image
sta reci na ovo? jucer Tihic patriota, danas veleizdajnik... izgleda da je jedino bitno raspravljati o Tihicu.... ma neka neka se sacuvaju sda i stranka "za" bih pa makar i uz potkupljene opozicione lidere i stranke..
Post Reply