plus svastika u gostima, kao pojačanje...burek_in_space wrote:Ja bih samo da primijetim da se kolega radosni plaho uzjeb'ona ovoj temi, sht znachi samo jedno...
nema skot sansi danas.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
plus svastika u gostima, kao pojačanje...burek_in_space wrote:Ja bih samo da primijetim da se kolega radosni plaho uzjeb'ona ovoj temi, sht znachi samo jedno...
jel to i ti dizes,sram te biloLud i ponosan wrote:![]()
![]()
Dobro ba, svi srbi su cetnici, hajmo dalje... Pogrijesili ste lokaciju na kojoj cete pisati bljuvotine.
Probaj malo prošetati,čistog vazduha,zguzi šta...erik2 wrote:Važi gEdora...
Ko je to rek'o ? Ne dižu svi tri prsta....Lud i ponosan wrote:![]()
![]()
Dobro ba, svi srbi su cetnici, hajmo dalje... Pogrijesili ste lokaciju na kojoj cete pisati bljuvotine.
US Open 2012
drago nam je zbog vas dvojiceradostan dan wrote:ja ga digo, čekam meč.
ti ne rise, ne odaj dobitnu čvaru, znaš da je leopold guzio jednom ove godine, ljetos, ima na temi ako ne veruješ.gidora wrote:Probaj malo prošetati,čistog vazduha,zguzi šta...erik2 wrote:Važi gEdora...
Libo te racku.Lud i ponosan wrote:@ erik2
Otvori novu temu i diskutuj, postedi me tvojih ispravnih stavova i misljenja... Ovo je sportska tema, ako nisi sposoban da se u istu uklopis, nemoj se ni javljati.
Ne znam koji ti je racku.
da, zato i kažem, priziva djavla...niko danas ništa da ne pipa.Leopold_IV wrote:.....i upalilo je, bilo je to tamo nekad 08. 07 mensčini
Morati cu probati opet
Nemoj zaboravit' tri prsta.Lud i ponosan wrote:Kasnije cu otici da pazarim neke djakonije za vecerasnji spektakl, obavezno "made in BiH", pa i ovom prilikom apelujem da i vi isto ucinite.![]()
Ajmo Nole po jos jednu GS titulu!!
Umjesto da mu pomogneš ti ga napadaš.kad je čovjek u nevolji treba pomoći a ne sratLud i ponosan wrote:@ erik2
Otvori novu temu i diskutuj, postedi me tvojih ispravnih stavova i misljenja... Ovo je sportska tema, ako nisi sposoban da se u istu uklopis, nemoj se ni javljati.

Je li igrao tenis - nije, rezligu s teme debeljko.debeljko20 wrote:Slobo Milošević nikad nije podigao tri prsta, mislim da mu se to gadilo.
samo odgovorih na erikovu konstataciju.Leopold_IV wrote:Je li igrao tenis - nije, rezligu s teme debeljko.debeljko20 wrote:Slobo Milošević nikad nije podigao tri prsta, mislim da mu se to gadilo.
Pojasni ovo.gidora wrote:Umjesto da mu pomogneš ti ga napadaš.kad je čovjek u nevolji treba pomoći a ne sratLud i ponosan wrote:@ erik2
radostan dan wrote:ima ko jeste...
marej danas iz hotela na teren pa na neuropsihijatriju.
Čovjeku nije dobro,ima bolove u predjelu duše.PatiMr.Penguin wrote:Pojasni ovo.gidora wrote:Umjesto da mu pomogneš ti ga napadaš.kad je čovjek u nevolji treba pomoći a ne sratLud i ponosan wrote:@ erik2