Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iskreno, Novakov žrijeb je jedan od lakših otkad pamtim. Pogotovo bi to trebala biti prednost ako vrijeme dopusti da se finale igra u nedjelju, a polufinale u subotu.
Jule lagano do treceg kola, a onda all-German okrsaj s Lisicom (ako je Sorana ne isprasi u prvom kolu).
Kod muskaraca je dosadno, stalno isto. Nije ni pocelo, svi znaju ko ce igrat u finalu. Zato se nadam nekom soprajsu. Uzdam se u Muhameda, Davida, Martina ili Endija.
Ovaj put Rogerov zrijeb znatno tezi:
Murray, Tsonga, Berdych, Raonic u njegovoj polovini.
Polufinale RF vs Murray bi moglo puno znaciti ukoliko dodje do njega jer se igra u subotu a vec u nedelju finale sto svakako pogoduje mladjahnom Djokovicu.
Neka igre pocnu i neka u muskor konkurenciji pobjedi najbolji (naravno prema vazecem rankingu )
Vidim da vecina ovdje vec zna finale, sto je razumljivo. Al ko zna, mozda se desi neko iznenadjenje pa u finalu ne budu Murray i Delpotro. Sve je moguce.
CollegeGunner wrote:Vidim da vecina ovdje vec zna finale, sto je razumljivo. Al ko zna, mozda se desi neko iznenadjenje pa u finalu ne budu Murray i Delpotro. Sve je moguce.
Mora ti se priznati da se trudis, ali nekad tvoj sarkazam (ironija) nema svrhu. Fino je pucati kontru svima, ali sanse za ovo finale su male. Ako i budu dvojica pomenutih tenisera u finalu, onda je to iznenadjenje.
CollegeGunner wrote:Vidim da vecina ovdje vec zna finale, sto je razumljivo. Al ko zna, mozda se desi neko iznenadjenje pa u finalu ne budu Murray i Delpotro. Sve je moguce.
Mora ti se priznati da se trudis, ali nekad tvoj sarkazam (ironija) nema svrhu. Fino je pucati kontru svima, ali sanse za ovo finale su male. Ako i budu dvojica pomenutih tenisera u finalu, onda je to iznenadjenje.
Iskreno da ti kazem, ne vidim zasto bi ovo bilo veliko iznenadjenje. Valjda je Murray pokazao nedavno da moze dobiti Rogera, a mislim da je na betonu i bolji nego na travi. Za Delpotra nisam siguran, jer je stalno nesto povrijedjen. Medjutim, ako bude spreman moze dobiti Djokicu.
Jule wrote:Jule lagano do treceg kola, a onda all-German okrsaj s Lisicom (ako je Sorana ne isprasi u prvom kolu).
Kod muskaraca je dosadno, stalno isto. Nije ni pocelo, svi znaju ko ce igrat u finalu. Zato se nadam nekom soprajsu. Uzdam se u Muhameda, Davida, Martina ili Endija.
ultima_palabra wrote:
Dobro se drži mladi Sock protiv Mayera.
Sock je prije dvije godine osvojio juniorski US Open. U finalu dobio Kudlu u tri seta, a u trećem kolu Džumhura. I prošle godine je igrao 2. kolo i dobar meč protiv Roddick
ultima_palabra wrote:
Dobro se drži mladi Sock protiv Mayera.
Sock je prije dvije godine osvojio juniorski US Open. U finalu dobio Kudlu u tri seta, a u trećem kolu Džumhura. I prošle godine je igrao 2. kolo i dobar meč protiv Roddick
Evo dovršio ga je... moraću malo pogledati klip, nisam nikad dečka pogledao natenane.
erik2 wrote:
Šta se dešava s tobom, mislim na US - openu ?
ultima_palabra wrote:
Jule, šta ovo bi? Razočarala si cjelokupan muški rod
Aaaj, jest me stid.
Od 8 brejk lopti, iskoristila sam 0, ispalila sam cak tri vinera...
Nisam nesto dobro u zadnje vrijeme, samara me ko stigne, pa sad i ova kvalifikantica.
Al' sreca na WTA cirkus nikad ne prestaje, evo Share, samo sto nije.