US Open 2010
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- felipe kajetano
#101 Re: US Open 2010
Rafa nema pojma
, nezvanicno nakon izjednacenja je placuci zamolio velikog Noleta da ga pusti da kompletira sve naslove.Naravno, nash Nole hrabro i velikodusno srce nije mogao da ne uslisi molbu...svaka cast NovaČe 
- Suti i trpi
#102 Re: US Open 2010
Nadmasit ce ga. Ako ne bude povreda, Nadal ce u naredne cetri godine osvojiti najmanje 8 velikih turnira. Federer je gotov. Inace, Federer mi je drazi igrac, ali je Nadal dokazo da je bolji... Federerova bolna tacka je prilicno los bekend, te zbog toga ne moze parirati Nadalu.kkbosna_90 wrote:Pobjeda Nadala!!! Konacno kompletirane 4 GS titule![]()
Prava masina
Nevjerovatan je!
Covjek je dokazao da je i na brzim podlogama trenutno br.1 i ako ne bude problema sa povredama nije nemoguce da nadmasi Federera u rekordima...
- belafonte
#103 Re: US Open 2010
Bravo Nadal, bravo Nole...
Noleta je mazilo vrijeme dva puta, jednom odgođen meč za naredni dan, drugi put kod rezultata 4-4 u drugom setu kada je Nadal imao kontrolu, trebalo je biti gotovo u 3 seta al onda ne bismo uživali do pola 5 u vanserijskom tenisu...
Nole je odigrao svoj najbolji tenis otkad ja znam za njega, ali frajer ima problem sa fizičkom spremom, dahće ko ker nakon svakog poena, il je prirodno fiziči limitiran ili podhitno mu treba kvalitetan kondicioni trener...
Za Nadala ću samo reći - Teniser bez mane
Pitali su ne tako davno, da li je Federer s druge planete, ja kažem jeste ali i na Federerovoj planeti to isto pitaju za Nadala

Noleta je mazilo vrijeme dva puta, jednom odgođen meč za naredni dan, drugi put kod rezultata 4-4 u drugom setu kada je Nadal imao kontrolu, trebalo je biti gotovo u 3 seta al onda ne bismo uživali do pola 5 u vanserijskom tenisu...
Nole je odigrao svoj najbolji tenis otkad ja znam za njega, ali frajer ima problem sa fizičkom spremom, dahće ko ker nakon svakog poena, il je prirodno fiziči limitiran ili podhitno mu treba kvalitetan kondicioni trener...
Pitali su ne tako davno, da li je Federer s druge planete, ja kažem jeste ali i na Federerovoj planeti to isto pitaju za Nadala
-
sofist
#104 Re: US Open 2010
Ono sto Noletu fali Nadal je kod sebe poboljsao. Servis. Ne moze se sa Rafom upustati u duge razmjene udaraca ali dobro rece komentator na eurosportu nocas, da je bilo ko drugi sinoc bio Noletov protivnik izgubio, bi ali ne i Rafa. Ono je jednostavno stroj. Drago mi je zbog njega jer je stvarno momak na svom mjestu. One razmjene komplimenata nakon meca su nesto najljepse sto covjek moze cuti u sportu.
- Suti i trpi
#105 Re: US Open 2010
Prirodno limitiran, ima mali kapacitet pluca. Nole nikada nece biti snagator. To mu je svakako veliki hendikep za buduce duele sa Nadalom.belafonte wrote: Nole je odigrao svoj najbolji tenis otkad ja znam za njega, ali frajer ima problem sa fizičkom spremom, dahće ko ker nakon svakog poena, il je prirodno fiziči limitiran ili podhitno mu treba kvalitetan kondicioni trener...
Nadal moze jos popraviti servis, sve ostalo je savrseno. Nevjerovatan lik
- burek_in_space
#106 Re: US Open 2010
Novak - borio se kao lav, ali kao shto reche @Suti i trpi, jednostavno se osjetilo da nece uspjeti.
Rafa - svaka chast majstore
I govori obojice igracha na kraju mecha - neprocjenjivo (mastercard
)
Rafa - svaka chast majstore
I govori obojice igracha na kraju mecha - neprocjenjivo (mastercard
- Cyber-harambashica
#107 Re: US Open 2010
auu bre...izgubio nUle....piiii
- bingov buraz
#108 Re: US Open 2010
Dobar je Nole,pozitivac lik.Nikad nece biti najbolji na svijetu ali ga raja gotivi nevezano za to,takodje i za Ivanovic i Jankovicevu svi imaju samo rijeci hvale.
Srpski tenis
Srpski tenis
-
barcelona-bosnia
#109 Re: US Open 2010
sofist wrote:Ono sto Noletu fali Nadal je kod sebe poboljsao. Servis. Ne moze se sa Rafom upustati u duge razmjene udaraca ali dobro rece komentator na eurosportu nocas, da je bilo ko drugi sinoc bio Noletov protivnik izgubio, bi ali ne i Rafa. Ono je jednostavno stroj. Drago mi je zbog njega jer je stvarno momak na svom mjestu. One razmjene komplimenata nakon meca su nesto najljepse sto covjek moze cuti u sportu.
-
barcelona-bosnia
#110 Re: US Open 2010
tacno tako-teniser bez manebelafonte wrote:Bravo Nadal, bravo Nole...
Pitali su ne tako davno, da li je Federer s druge planete, ja kažem jeste ali i na Federerovoj planeti to isto pitaju za Nadala![]()
- Suti i trpi
#111 Re: US Open 2010
Malo je recibingov buraz wrote:Dobar je Nole,pozitivac lik.Nikad nece biti najbolji na svijetu ali ga raja gotivi nevezano za to,takodje i za Ivanovic i Jankovicevu svi imaju samo rijeci hvale.
Srpski tenis
Inace, Troicki je dosta napredovo. Samo ga je neiskustvo kostalo pobjede nad Djokovicem. Vidio je 2-1 u setovima, imo prednost brejka i dvi loptice za drugi brejk... Djokovic je bio pred ispadanjem, Troicki je na kraju sam sebe pobjedio.
Tipsarevic je pencilin za Rodika
Je l tacno da je Rodik porjeklom Srbin
- BiH-x
#112 Re: US Open 2010
Suti i trpi wrote:Je l tacno da je Rodik porjeklom Srbin?
Pa u Srbiji je bas i ne gotive ovih dana...http://www.pressonline.rs/sr/vesti/spor ... biju!.htmltakodje i za Ivanovic i Jankovicevu svi imaju samo rijeci hvale.
+ Ono sa Klintonom...no odosmo u off.
Rafa
- Better Man
#113 Re: US Open 2010
Nadal je ptvrdio da je u ovom trenutku najbolji teniser na svijetu i da je ovo njegova godina. Ako ne bude imao problema sa povredama, vrlo brzo ce nadmasiti Federera po rezultatima. Svaka cast i Djokovicu, jer valjalo je spasiti dvije mec lopte protiv Federera i preokrenuti mec u svoju korist. Djokovic je pruzio svoj maksimum u finalu i vise nije mogao protiv prejakog Nadala.
- ultima_palabra
#114 Re: US Open 2010
Golemo
Vamos
Zaista je Nadal primjer za svakog sportaša, navijam za njega od 2005. i nisam tad ni zamišljao da je ovo moguće...
Nole
Učinio je nemoguće, vratio je formu od prije 2,5 godine... sada zasluženo može reći da je broj 2.
Vamos
Zaista je Nadal primjer za svakog sportaša, navijam za njega od 2005. i nisam tad ni zamišljao da je ovo moguće...
Nole
- Tijana_NS
#115 Re: US Open 2010
Svi vole Anu u Srbiji, sve sto je rekla u tom clanku je istinito, a naslov je maliciozan, jer Ana nikoga nije vredjala... i to je star clanak ...BiH-x wrote: Pa u Srbiji je bas i ne gotive ovih dana...http://www.pressonline.rs/sr/vesti/spor ... biju!.html
+ Ono sa Klintonom...no odosmo u off.
RafaNije da nije bilo ocekivano
- Tijana_NS
#116 Re: US Open 2010
Ovo je više nego što sam ikada mogao da zamislim. Sama činjenica da sam stigao do finala bila je velika stvar, a sada kada ću imati i ovaj trofej, sve mi se čini neverovatno. Želim da čestitam Novaku na odličnom turniru, ali i na stavu po pitanju poraza. Svojim dobrim stavom pruža odličan primer mladima i ne sumnjam da će i sam uskoro osvojiti US open", rekao je Nadal nakon meča.
Rekao Rafa nakon finala
Dopozdilo coveku
Rekao Rafa nakon finala
Dopozdilo coveku
-
barcelona-bosnia
#117 Re: US Open 2010
vamooos... idemo sada na sva 4 grand slama u jednoj godini

-
Normalan.ba
#118 Re: US Open 2010
Pa ja,da ne cmizdri ko neki kad izgubeTijana_NS wrote:Ovo je više nego što sam ikada mogao da zamislim. Sama činjenica da sam stigao do finala bila je velika stvar, a sada kada ću imati i ovaj trofej, sve mi se čini neverovatno. Želim da čestitam Novaku na odličnom turniru, ali i na stavu po pitanju poraza. Svojim dobrim stavom pruža odličan primer mladima i ne sumnjam da će i sam uskoro osvojiti US open", rekao je Nadal nakon meča.
Rekao Rafa nakon finala![]()
Dopozdilo coveku
- citroen
#119 Re: US Open 2010
cestitke Nadalu,stvarno je igracina ali velika ljudina, ali i Nole nije los po tom pitanju
U buducnosti mozemo ocekivati da ce Nadal prestici Federa po broju osvojenih GS titula
- ultima_palabra
#120 Re: US Open 2010
Ma sam Rafa se ne opterećuje tim stvarima
Kad se razmišlja o tome zaboravi se koliko je teško osvojiti samo jedan GS, neki odlični igrači ne uspiju osvojiti jedan u karijeri... onda se postaje ranjiv. Prije pola godine je bilo upitno hoće li ikad osvojiti ijedan više. Bitno je da nastavi da igra smanjen broj turnira, a i da neke Masterse shvata malo opuštenije