Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prati li iko?
Kod muškaraca smo ostali bez Baghdatisa, Gulbisa, Gonzaleza, Hewitta, kod žena ispale su Azarenka i Petrova... Đoković i Jankovićka se provukli kroz iglene uši.
Berdych u velikim problemima protiv Llodre, veliki peh da izvuče Francuza koji je najbolje rangirani nenosilac
Ja mislim da bi on volio više Murraya u finalu nego Nadala Ako Berdych izgubi, teško će iko zaustaviti Murraya do polufinala, a i protiv Nadala on ima prednost na ovoj podlozi.
ultima_palabra wrote:Ja mislim da bi on volio više Murraya u finalu nego Nadala Ako Berdych izgubi, teško će iko zaustaviti Murraya do polufinala, a i protiv Nadala on ima prednost na ovoj podlozi.
Berdih ti je već u autu.Ne znam samo kako je u "kosturu",jel ide Federer na Mareja u polufinalu ?
ultima_palabra wrote:Ja mislim da bi on volio više Murraya u finalu nego Nadala Ako Berdych izgubi, teško će iko zaustaviti Murraya do polufinala, a i protiv Nadala on ima prednost na ovoj podlozi.
Berdih ti je već u autu.Ne znam samo kako je u "kosturu",jel ide Federer na Mareja u polufinalu ?
Ne, nego na Noleta. Mada cisto sumnjam da ce Djokovic i doci do polufinala
Ne, nego na Noleta. Mada cisto sumnjam da ce Djokovic i doci do polufinala
U pravu si,ide na Rodika u četvrtfinalu koji mu nikako ne leži(vrlo bitno će biti vrijeme početka meča ukoliko do njega dođe).Mada ,nikad se ne zna uvijek Novak odigra dobro US open.Po meni je onda finale Federer-Marej nekako najrealnije
Vidio sam, fantastičan meč Llodre, ne pamtim da je neko tako dobro igrao servis-volej u zadnjih 5 godina
Ide Murray na Nadala, a Đoković na Federera, naravno ako svi prođu do polufinala.
Mislim da bi teško iko Nadala zaustavio ako bi došao do finala, voljni momenat bi bio prevelik, jedini GS kojeg nije osvojio... ali zajebano je doći dotle
Vidio sam, fantastičan meč Llodre, ne pamtim da je neko tako dobro igrao servis-volej u zadnjih 5 godina
Ide Murray na Nadala, a Đoković na Federera, naravno ako svi prođu do polufinala.
Mislim da bi teško iko Nadala zaustavio ako bi došao do finala, voljni momenat bi bio prevelik, jedini GS kojeg nije osvojio... ali zajebano je doći dotle
Zaboravio si da Rafi ova US turneja ne leži nešto pretjerano za razliku od Mareja i Federera.Novaku nikad ne znaš,Rodiku takođe...
Normalan.ba wrote:Zaboravio si da Rafi ova US turneja ne leži nešto pretjerano za razliku od Mareja i Federera.Novaku nikad ne znaš,Rodiku takođe...
Ma naravno, to sve stoji... mislim da mu je Murray najveći problem, ako se sastanu. Poznato je da mu Federer leži igrački i mentalno S tim da bi Federer mogao biti u prednosti ako ova dvojica budu igrali teško polufinale, a on lagano dobio nekoga... jer je polufinale i finale dan za danom.
Novak i Roddick, teško da mogu nešto značajnije napraviti.
Izludjuje me shto ne mogu da se sjetim imena komentatora koji je prenosio vecheras mech izmedju Venus Williams i Rebecce Marino na Eurosportu, i ako neko mozhe da mi potvrdi da nisam skroz skrenuo - da li je on radio na BHT-u donedavno?!
Izludjuje me shto ne mogu da se sjetim imena komentatora koji je prenosio vecheras mech izmedju Venus Williams i Rebecce Marino na Eurosportu, i ako neko mozhe da mi potvrdi da nisam skroz skrenuo - da li je on radio na BHT-u donedavno?!
Mensecini da je ono onaj Ognjen Veljic sto prenosi skokove, bijathlon i nekad skijanje na eurosportu
Normalan.ba wrote:Zaboravio si da Rafi ova US turneja ne leži nešto pretjerano za razliku od Mareja i Federera.Novaku nikad ne znaš,Rodiku takođe...
Ma naravno, to sve stoji... mislim da mu je Murray najveći problem, ako se sastanu. Poznato je da mu Federer leži igrački i mentalno S tim da bi Federer mogao biti u prednosti ako ova dvojica budu igrali teško polufinale, a on lagano dobio nekoga... jer je polufinale i finale dan za danom.
Novak i Roddick, teško da mogu nešto značajnije napraviti.
ultima_palabra wrote:Ma ovom Novaku nije dobro nikako Haman više i ne može igrati na visokom nivou više od jednog seta u komadu, ostalo je sve provlačenje...
Onog Janka ne mogu nikako, ali žao mi je što nisam gledao kako Ameri plaču za Dick Rodom
Griješiš to za Janka.Znam neke momke iz Bg-a koji opet znaju neke druge koji znaju Janka.Lik je super,kad je u Bg zovne staru raju i orgaju po splavovima i skroz je pristupačan(to ga je i koštalo vrhunskih rezultata).Šminkeraja prava,on ti više vodi računa da spari u istoj boji cvike i majicu nego li da zapne kad je gusto na terenu.
ultima_palabra wrote:Ma ovom Novaku nije dobro nikako Haman više i ne može igrati na visokom nivou više od jednog seta u komadu, ostalo je sve provlačenje...
Onog Janka ne mogu nikako, ali žao mi je što nisam gledao kako Ameri plaču za Dick Rodom
Griješiš to za Janka.Znam neke momke iz Bg-a koji opet znaju neke druge koji znaju Janka.Lik je super,kad je u Bg zovne staru raju i orgaju po splavovima i skroz je pristupačan(to ga je i koštalo vrhunskih rezultata).Šminkeraja prava,on ti više vodi računa da spari u istoj boji cvike i majicu nego li da zapne kad je gusto na terenu.
Sigurno jest... ali onako izgledom odbojan lik sa onim tetovažama i cvikama, lafo neku filozofiju fura Pogan jezik prema sudijama
Gledao sam ga u Splitu prije dva mjeseca... ma lik je talentovan stvarno, i može se nositi sa najboljima, ali i gubiti od bezveznjaka - noćna mora za kladioničare Ovi noćni mečevi na glavnim terenima ga inspirišu očigledno...
Sigurno jest... ali onako izgledom odbojan lik sa onim tetovažama i cvikama, lafo neku filozofiju fura Pogan jezik prema sudijama
Gledao sam ga u Splitu prije dva mjeseca... ma lik je talentovan stvarno, i može se nositi sa najboljima, ali i gubiti od bezveznjaka - noćna mora za kladioničare Ovi noćni mečevi na glavnim terenima ga inspirišu očigledno...
A to je posebna priča,ne bi me iznenadilo da ga Monfils otrese u tri seta.Labilan je,ne može sastaviti tri dobra meča.
Mislim da se komentator zove Mladen Stojanovic, ovako nesto... Radio je na RTRS-u a zatim jedno vrijeme i na BHT-u, kosarku prenosio skupa sa Belminom.
Jelena se opet pati, ako i prodje ovo kolo u slijedecem je vozdrica. Kao i Tipsarevic sto ce ispasti od Monfilsa.
Murray out, ovo je fakat bilo neočekivano... ali Wawrinka je odigrao strašan meč, agresivno, a bez puno grešaka
Nalbandian izgubio od Verdasca... Nadal ima veliku šansu sada.
ultima_palabra wrote:Murray out, ovo je fakat bilo neočekivano... ali Wawrinka je odigrao strašan meč, agresivno, a bez puno grešaka
Nalbandian izgubio od Verdasca... Nadal ima veliku šansu sada.
E neka je Zeko ispao , vazda se nesto prenemaze, otrese ga Wawa
A LLodre sinoc , frajer samo stoji na terenu (stisla ga migrena ), a Robredo ''junacki'' salje dijagonale i paralele
Preksutra ce i njemu Ruzny presuditi, kad je ovakva junacina.
Da hoce poispadati ovi servis igraci, hebem ti , Querrey & co, jel zagustilo, eto asa od 300 km/h.