US Open 2010

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

ultima_palabra

#1 US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Prati li iko?
Kod muškaraca smo ostali bez Baghdatisa, Gulbisa, Gonzaleza, Hewitta, kod žena ispale su Azarenka i Petrova... Đoković i Jankovićka se provukli kroz iglene uši.

Berdych u velikim problemima protiv Llodre, veliki peh da izvuče Francuza koji je najbolje rangirani nenosilac :roll:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2 Re: US Open 2010

Post by Admir_1984 »

Federer 99,9% u finalu, a osvojit ce ako dodje bilo ko osim Mareja. Sa njim ce biti gusto, a igra dobro skroz
ultima_palabra

#3 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Ja mislim da bi on volio više Murraya u finalu nego Nadala ;-) Ako Berdych izgubi, teško će iko zaustaviti Murraya do polufinala, a i protiv Nadala on ima prednost na ovoj podlozi.
Normalan.ba

#4 Re: US Open 2010

Post by Normalan.ba »

ultima_palabra wrote:Ja mislim da bi on volio više Murraya u finalu nego Nadala ;-) Ako Berdych izgubi, teško će iko zaustaviti Murraya do polufinala, a i protiv Nadala on ima prednost na ovoj podlozi.
Berdih ti je već u autu.Ne znam samo kako je u "kosturu",jel ide Federer na Mareja u polufinalu ?
Admir_1984

#5 Re: US Open 2010

Post by Admir_1984 »

Normalan.ba wrote:
ultima_palabra wrote:Ja mislim da bi on volio više Murraya u finalu nego Nadala ;-) Ako Berdych izgubi, teško će iko zaustaviti Murraya do polufinala, a i protiv Nadala on ima prednost na ovoj podlozi.
Berdih ti je već u autu.Ne znam samo kako je u "kosturu",jel ide Federer na Mareja u polufinalu ?
Ne, nego na Noleta. Mada cisto sumnjam da ce Djokovic i doci do polufinala
Normalan.ba

#6 Re: US Open 2010

Post by Normalan.ba »

Admir_1984 wrote:
Normalan.ba wrote:
Ne, nego na Noleta. Mada cisto sumnjam da ce Djokovic i doci do polufinala
U pravu si,ide na Rodika u četvrtfinalu koji mu nikako ne leži(vrlo bitno će biti vrijeme početka meča ukoliko do njega dođe).Mada ,nikad se ne zna uvijek Novak odigra dobro US open.Po meni je onda finale Federer-Marej nekako najrealnije
ultima_palabra

#7 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Normalan.ba wrote:
Vidio sam, fantastičan meč Llodre, ne pamtim da je neko tako dobro igrao servis-volej u zadnjih 5 godina :thumbup:
Ide Murray na Nadala, a Đoković na Federera, naravno ako svi prođu do polufinala.
Mislim da bi teško iko Nadala zaustavio ako bi došao do finala, voljni momenat bi bio prevelik, jedini GS kojeg nije osvojio... ali zajebano je doći dotle :D
Normalan.ba

#8 Re: US Open 2010

Post by Normalan.ba »

ultima_palabra wrote:
Normalan.ba wrote:
Vidio sam, fantastičan meč Llodre, ne pamtim da je neko tako dobro igrao servis-volej u zadnjih 5 godina :thumbup:
Ide Murray na Nadala, a Đoković na Federera, naravno ako svi prođu do polufinala.
Mislim da bi teško iko Nadala zaustavio ako bi došao do finala, voljni momenat bi bio prevelik, jedini GS kojeg nije osvojio... ali zajebano je doći dotle :D
Zaboravio si da Rafi ova US turneja ne leži nešto pretjerano za razliku od Mareja i Federera.Novaku nikad ne znaš,Rodiku takođe...
ultima_palabra

#9 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Normalan.ba wrote:Zaboravio si da Rafi ova US turneja ne leži nešto pretjerano za razliku od Mareja i Federera.Novaku nikad ne znaš,Rodiku takođe...
Ma naravno, to sve stoji... mislim da mu je Murray najveći problem, ako se sastanu. Poznato je da mu Federer leži igrački i mentalno ;-) S tim da bi Federer mogao biti u prednosti ako ova dvojica budu igrali teško polufinale, a on lagano dobio nekoga... jer je polufinale i finale dan za danom.
Novak i Roddick, teško da mogu nešto značajnije napraviti.
burek_in_space

#10 Re: US Open 2010

Post by burek_in_space »

Mali off, ali moram pitati.

Izludjuje me shto ne mogu da se sjetim imena komentatora koji je prenosio vecheras mech izmedju Venus Williams i Rebecce Marino na Eurosportu, i ako neko mozhe da mi potvrdi da nisam skroz skrenuo :D - da li je on radio na BHT-u donedavno?!
Admir_1984

#11 Re: US Open 2010

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:Mali off, ali moram pitati.

Izludjuje me shto ne mogu da se sjetim imena komentatora koji je prenosio vecheras mech izmedju Venus Williams i Rebecce Marino na Eurosportu, i ako neko mozhe da mi potvrdi da nisam skroz skrenuo :D - da li je on radio na BHT-u donedavno?!
Mensecini da je ono onaj Ognjen Veljic sto prenosi skokove, bijathlon i nekad skijanje na eurosportu :-)
burek_in_space

#12 Re: US Open 2010

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote:
Mensecini da je ono onaj Ognjen Veljic sto prenosi skokove, bijathlon i nekad skijanje na eurosportu :-)
Jeste, to je taj shto prenosi skokove i uopshte zimske sportove.
Samo odakle mi da je na BHT-u radio?! :-)

Hvala Admire! :thumbup:
Admir_1984

#13 Re: US Open 2010

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:
Admir_1984 wrote:
Jeste, to je taj shto prenosi skokove i uopshte zimske sportove.
Samo odakle mi da je na BHT-u radio?! :-)

Hvala Admire! :thumbup:
Moj fah :-D
fzs

#14 Re: US Open 2010

Post by fzs »

ultima_palabra wrote:
Normalan.ba wrote:Zaboravio si da Rafi ova US turneja ne leži nešto pretjerano za razliku od Mareja i Federera.Novaku nikad ne znaš,Rodiku takođe...
Ma naravno, to sve stoji... mislim da mu je Murray najveći problem, ako se sastanu. Poznato je da mu Federer leži igrački i mentalno ;-) S tim da bi Federer mogao biti u prednosti ako ova dvojica budu igrali teško polufinale, a on lagano dobio nekoga... jer je polufinale i finale dan za danom.
Novak i Roddick, teško da mogu nešto značajnije napraviti.
ma nadal nece ni doc do polu finala
Normalan.ba

#15 Re: US Open 2010

Post by Normalan.ba »

Mlatnu Tipsa Rodika :-) a ovaj glumi Hanku http://www.youtube.com/watch?v=hq6vi55d ... r_embedded :lol:
ultima_palabra

#16 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Ma ovom Novaku nije dobro nikako :-) Haman više i ne može igrati na visokom nivou više od jednog seta u komadu, ostalo je sve provlačenje...

Onog Janka ne mogu nikako, ali žao mi je što nisam gledao kako Ameri plaču za Dick Rodom :-D
Normalan.ba

#17 Re: US Open 2010

Post by Normalan.ba »

ultima_palabra wrote:Ma ovom Novaku nije dobro nikako :-) Haman više i ne može igrati na visokom nivou više od jednog seta u komadu, ostalo je sve provlačenje...

Onog Janka ne mogu nikako, ali žao mi je što nisam gledao kako Ameri plaču za Dick Rodom :-D
Griješiš to za Janka.Znam neke momke iz Bg-a koji opet znaju neke druge koji znaju Janka.Lik je super,kad je u Bg zovne staru raju i orgaju po splavovima i skroz je pristupačan(to ga je i koštalo vrhunskih rezultata).Šminkeraja prava,on ti više vodi računa da spari u istoj boji cvike i majicu nego li da zapne kad je gusto na terenu.
ultima_palabra

#18 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Normalan.ba wrote:
ultima_palabra wrote:Ma ovom Novaku nije dobro nikako :-) Haman više i ne može igrati na visokom nivou više od jednog seta u komadu, ostalo je sve provlačenje...

Griješiš to za Janka.Znam neke momke iz Bg-a koji opet znaju neke druge koji znaju Janka.Lik je super,kad je u Bg zovne staru raju i orgaju po splavovima i skroz je pristupačan(to ga je i koštalo vrhunskih rezultata).Šminkeraja prava,on ti više vodi računa da spari u istoj boji cvike i majicu nego li da zapne kad je gusto na terenu.
Sigurno jest... ali onako izgledom odbojan lik sa onim tetovažama i cvikama, lafo neku filozofiju fura :-) Pogan jezik prema sudijama :-D

Gledao sam ga u Splitu prije dva mjeseca... ma lik je talentovan stvarno, i može se nositi sa najboljima, ali i gubiti od bezveznjaka - noćna mora za kladioničare 8-) Ovi noćni mečevi na glavnim terenima ga inspirišu očigledno...
Normalan.ba

#19 Re: US Open 2010

Post by Normalan.ba »

ultima_palabra wrote:
Normalan.ba wrote:

Sigurno jest... ali onako izgledom odbojan lik sa onim tetovažama i cvikama, lafo neku filozofiju fura :-) Pogan jezik prema sudijama :-D

Gledao sam ga u Splitu prije dva mjeseca... ma lik je talentovan stvarno, i može se nositi sa najboljima, ali i gubiti od bezveznjaka - noćna mora za kladioničare 8-) Ovi noćni mečevi na glavnim terenima ga inspirišu očigledno...
A to je posebna priča,ne bi me iznenadilo da ga Monfils otrese u tri seta.Labilan je,ne može sastaviti tri dobra meča.
Admir_1984

#20 Re: US Open 2010

Post by Admir_1984 »

Ja gledao prvi set i malo drugog. Janko udara lopticu kao maljem, kakvih je samo imao udaraca, za top 3 na svijetu. Steta sto sam zaspao :-D
sofist

#21 Re: US Open 2010

Post by sofist »

burek_in_space wrote:Mali off, ali moram pitati.

Mislim da se komentator zove Mladen Stojanovic, ovako nesto... Radio je na RTRS-u a zatim jedno vrijeme i na BHT-u, kosarku prenosio skupa sa Belminom.

Jelena se opet pati, ako i prodje ovo kolo u slijedecem je vozdrica. Kao i Tipsarevic sto ce ispasti od Monfilsa.
ultima_palabra

#22 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Image
:lol: :run:
zlaataan

#23 Re: US Open 2010

Post by zlaataan »

ultima_palabra wrote:Image
:lol: :run:
:lol: :lol:
ultima_palabra

#24 Re: US Open 2010

Post by ultima_palabra »

Murray out, ovo je fakat bilo neočekivano... ali Wawrinka je odigrao strašan meč, agresivno, a bez puno grešaka :thumbup:
Nalbandian izgubio od Verdasca... Nadal ima veliku šansu sada.
Tomahawk11
Globalni moderator

#25 Re: US Open 2010

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Murray out, ovo je fakat bilo neočekivano... ali Wawrinka je odigrao strašan meč, agresivno, a bez puno grešaka :thumbup:
Nalbandian izgubio od Verdasca... Nadal ima veliku šansu sada.
E neka je Zeko ispao :lol: , vazda se nesto prenemaze, otrese ga Wawa :dance:
A LLodre sinoc :shock: , frajer samo stoji na terenu (stisla ga migrena :? ), a Robredo ''junacki'' salje dijagonale i paralele :skoljka:
Preksutra ce i njemu Ruzny presuditi, kad je ovakva junacina.
Da hoce poispadati ovi servis igraci, hebem ti :x , Querrey & co, jel zagustilo, eto asa od 300 km/h.
Post Reply