lunci wrote:
Hahah necu nista reci na ovu temu puno osim GROZOTA i JAD.Ali na ovu poruku sam se i te kako ismijala .
Kad se nasi prave englesi i okrecu nase rijeci kao i ova konfjuzijus .Karabaja sve si nam rekao
Ne samo ti ,ima tu rijeci svakavih .Mora da je Turcizam hahah Kao:
Nemos beliviti,frendovi,Atacuj,Loguj se.......A ima tu i narodnih pjesmica na"Engleskom" Raja se pali i zari....
Shame Shame Shame.SEJM
lunci wrote:Karabaja zamalo zaboravi .Jeli ti ovo Bosanska gramatika o kojoj nama pricate
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
lunci wrote:
Namjerno sam to ubacila .Izgleda da mjesanje Bosanske gramatike i Engleskog jezika kod tebe radi kako treba.
Bar nisam napisala Sorijatus..
Zgembo gec
jedna stvar mi nimalo nije jasna... kako se neko usudjuje sa ovakvom sintaksom, sa ovakvim pravopisom, sa ovakvom interpunkcijom, sa ovakvim poznavanjem gramatike, prichati o "grozoti i jadu" i komentirati bilo chije jezichke sposobnosti

pogotovo onih koji su ochito pismeniji od njega samog (karabaja, moj blagonaklon

)
fakat, ista stvar se desila sa postavljachem teme, koji je uspio da samo u dvije-tri rechenice napravi duplo vishe greshaka, a sve ismijavajuci se dijaspori...
mislim, okay su greshke, shta sad.... ljudi grijeshe iz razlichitih razloga... ali bash u rechenicama u kojima drugima prigovaraju da ne vladaju jezikom