dear zilha ja sam član Republike BIH,a to što pišem poslednjih 11 godina je strahota koju moj narod proživljava,bez obzira na boju i vjeru i nacionalnost,pokušavam da vidim kolko ste svjesni politike a ne pisanja,pa nije valjda da pisem gluposti,vjeruj da covjek koji ovo sada pise je debelo doživio sve o čemu piše a nisam pisac,nego želim da pišem o Republici BiH,ali nažalost nju neželi izgleda niko,zato ču uskoeo sve istine ponjeti sa sobom ...i nemojte previse lično uzimati neke stvari,jer moj cilj je da vas natjeram da razmisljate svojom glavom,vidim da sam uspjeozilha wrote:u Bosni je bolje biti član kluba čitača nego pisaca, iz prostog raloga što je ovih prvih mnooooogo manje...hoču reći kao bi proizveo neki efekat da si objelodanio kako se baviš čitanjem u Bosni...baviti se pisanjem u državi u kojoj je ogroman deficit čitača, besmisleno je
to je kao prvo, kao drugo termin bosanski radikal je neodrživ i po formi i pos suštini, izuzev ako ne misliš da misliti je suvišno...rekla bih još nešto ali me mrzi da pišem...
veliki pozdrav i meni nije mrsko odgovoriti ,isto onoliko koliko mi neće biti mrsko opet u rov da vas branim,isto kao prije 15 godina i sve ovo pisem radi sebičnosti Bosanskog čovjeka,pa ljudi živi ste i zdravi,a 200 000 nevinih je dalo život za vas,ovo sve je namijenjeno njima