UNITED BOSNIA AND HERCEGOVINA-"KOOS"

Almir Arnaut-Belli

Post by Almir Arnaut-Belli »

zilha wrote:u Bosni je bolje biti član kluba čitača nego pisaca, iz prostog raloga što je ovih prvih mnooooogo manje...hoču reći kao bi proizveo neki efekat da si objelodanio kako se baviš čitanjem u Bosni...baviti se pisanjem u državi u kojoj je ogroman deficit čitača, besmisleno je
to je kao prvo, kao drugo termin bosanski radikal je neodrživ i po formi i pos suštini, izuzev ako ne misliš da misliti je suvišno...rekla bih još nešto ali me mrzi da pišem...
dear zilha ja sam član Republike BIH,a to što pišem poslednjih 11 godina je strahota koju moj narod proživljava,bez obzira na boju i vjeru i nacionalnost,pokušavam da vidim kolko ste svjesni politike a ne pisanja,pa nije valjda da pisem gluposti,vjeruj da covjek koji ovo sada pise je debelo doživio sve o čemu piše a nisam pisac,nego želim da pišem o Republici BiH,ali nažalost nju neželi izgleda niko,zato ču uskoeo sve istine ponjeti sa sobom ...i nemojte previse lično uzimati neke stvari,jer moj cilj je da vas natjeram da razmisljate svojom glavom,vidim da sam uspjeo
veliki pozdrav i meni nije mrsko odgovoriti ,isto onoliko koliko mi neće biti mrsko opet u rov da vas branim,isto kao prije 15 godina i sve ovo pisem radi sebičnosti Bosanskog čovjeka,pa ljudi živi ste i zdravi,a 200 000 nevinih je dalo život za vas,ovo sve je namijenjeno njima
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Belli Vuce, ne daj se svaka ti je na mjestu nemoj date ovi primitvci sekiraju samo tako nastavi imas moju podsku a bogami i mnogih ostalih garant!
Last edited by jeza u ledja on 20/05/2007 01:14, edited 1 time in total.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

belli vuk wrote:beli vuk je nadimak od trenutka kada sam uzeo život nekome ko se tako zvao
Je li to ono kad si zajedno sa Komandantom Markom pobio 12 crvenih mundira? :D
IMME

Post by IMME »

Belli Vuce,
Citam tvoj prvi upis i kapa na dolje...svaka ti cast.
Malo je takvih koji imaju petlju "progovoriti u ime naroda bosanskog", al onih koji zvalje keze u znak provociranja vazda je bilo kao virusa koji se vremenom mnoze na racunaru bez zastite.
Ne osvrci se na njih...nisu vrijedni ni slova. Uvlaciguzovici i prodane duse nisu cak ni za zaliti...njima se ne moze pomoci.
BiH je nasa zemlja, ginulo se, stradalo, stade se. Nema rata al ostadose opet crvi koji nedaju mira. Pravda uvijek bude zadovoljena, pa i bosanska ce. Jest dugo cekati, ako ne docekamo mi, docekat ce nasa djeca, unucad nasa, jer, u njima je nasa krv, nase obecanje da BiH, ma kakva da je necemo je dati onima koji se halapljivo oblizuju desetljecima.
Ne slazem se bas s onim kad si pomenuo da su ateisti izazvali stradanje BiH...nesto kontam...ebeno je vrijeme u kom crkva blagosilja cetalje ili ustase pri pohodu u boj. Povraca mi se....ma kakvi ateisti bolan...zna se ko je zapoceo.

Nedaj se isprovocirati...vecini citalaca teme ciji si Autor prvenstveno je cilj spustiti te na svoj nivo... da bi tek onda trijumfovali...to ne smijes da im dozvolis...a vidim, i pored casne namjere da "cuvas, nedas" nasu BIH, na tren si pokleknuo.
Nedaj da tih "trenova"bude jos...gusi ih kontrom.
Ev, imas jos jednu osobu koja ti daje podrsku...nastavi slobodno...tu smo.
Almir Arnaut-Belli

hvala narode Bosanski,neki dan prijatelju sam rekao da ako ostane jedan pravi ima nade,sada vidim da nas ima i hvala Bogu što je tako,iz dana u dan jačamo svijest svojih bližih i prijatelja,svijest da če biti Bosne i Hercegovine a neprijatelja je sve manje i manje,uskoro ču vam se predstaviti i imenom i prezimenom i to zbog toga da se jednom krene u pravljenje zemlje po volji naroda,da nam djeca rastu u ljubavi i sreći i da imaju budučnost...
za sve koji vjeruju u to napisao sam jednu zdravicu davne 1992 godine:
ŽIVJELI ZA BUDUĆE GENERACIJE I DA NAS MAKAR OŽIVE U SVOJIM SJEĆANJIMA!!!
ONA JE SADA NAMIJENJENA SVIMA VAMA,NADAM SE DA ČE SE U NJOJ NAĆI MNOGI I DA ČE VAM DONJETI SREĆU KAO NAMA 1992,JER NAORUŽANI OVIM ŠTO I DANAS IMAMO ODBRANILI SMO SE OD AGRESORA,ODBRANIĆEMO SE I OD UNUTRAŠNJEG NEPRIJATELJA,BILO DA JE TO DROGA,KRIMINAL,KORUPCIJA,ILI OVI KOJI BI VOLILI DA BOSNE NEMA,
ŽIVJELI I JAČI SAM ZA SLJEDEĆIH 100 GODINA....
ZA NAROD ,ZA LJUDE,ZA RBIH,VOLI VAS BELLI VUK
kub lajkan

Post by kub lajkan »

belli vuk wrote:uskoro ču vam se predstaviti i imenom i prezimenom
Zivimo za taj dan... :D
Almir Arnaut-Belli

#57 United bosnia-koos

dan je stigao i mislim da nije nikad kasno za Bosnu i Hercegovinu dok ima nas i nadam se da vam nije bitno Č i Ć ili druge greške,bitno je jedno i zato posvetio sam jednu pjesmicu prošlom vremenu

Generacija x
Uspjeli su da nas spoje u jedno,
svi zajedno živimo bijedno,
to uspjela je vladajuća klasa ,
majku im najgora su rasa...

Voli vas Almir Arnaut-Belli
pola vuk,a pola janje ,
zavisi jel slavlje ili sranje(frka).
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Kamo nestade Beli Vuk?! :)
Almir Arnaut-Belli

chuchumbamayumbe wrote:Kamo nestade Beli Vuk?! :)
kada Belli vuk nešto obeća on to i ispuni,moje ime i prezime i pravi nadimak je tu,nadam se da ne žalite puno to sam ipak samo ja
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Almir Arnaut-Belli wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Kamo nestade Beli Vuk?! :)
kada Belli vuk nešto obeća on to i ispuni,moje ime i prezime i pravi nadimak je tu,nadam se da ne žalite puno to sam ipak samo ja
Respect! :)
Post Reply